LEDIG

Ja nu är man ledig i två dagar. Har inget inplanerat för jag känner bara för att vara dessa dagar, känner mig totalt slut i kroppen i morse så värkte det i hela kroppen och trött som attan fast jag sovit bra hela natten.
I morgon så ska jag ev med in till bowlinghallen och titta när han spelar plump där, fast det beror på vädret är det soligt så kan han glömma att jag sitter instängd i en hall i flera timmar. Då sitter jag på altan hos grannen på förmiddagen och njuter av solen. Men är det sådant väder som i dag så kan jag följa med in. Solen börjar ju titta fram lite nu.

I dag har jag bara vart ner på banken och frågat angående ett lån så man kan betala av en skuld. Får väl se när hon hör utav sig vad hon säger och hur mycket det blir man ska lägga till dem per månad då. Men bättre att ha en skuld än flera utspridda på olika inkasson tycker jag, men lär ju ändå se till att man har råd att betala tillbaka lånet också. Ska inte sätta mig i knipa för det har jag då ingen större lust med. Ser ju bara hur mycket min sambo dragit på sig under sina år då han levde livet. Han ångrar inte sitt levene men ångrar att han dragit på sig skulder, fast det är väl på väg åt rätt håll de med snart.

Undrar om man ska ut på en liten promenad nu?

Ha de bäst.

MÅNDAG

Vart o jobbat idag de gick bra fast blev en aningens besviken för mina kunder vart inte duschad förra vecakn när jag var hemma o va sjuk o inte heller blev det städat hos den som jag har ansvar för.
Så i dag blev det dusch på den ena och lite dammat hos den andra så får jag ta resten i morgon hos den personen, men ska komma ihåg detta även när andra som är sjukskrivna som det finns just nu. Usch blir så less bara.

Annars då har de vart si så där, min sambo är på jätte dåligt humör varför vet jag ej men jag skulle låta honom vara sa han bara så de är väl så då.

Själv så har man tvättstugan har passat på att tvätta upp mattor nu med. Men jag ska banne mig alltid vara på glatt humör jag? Varför har de rätt att vara tjuriga och griniga men inte vi??

Jaja, nu ska jag ner o kolla om maskinen med de sista mattorna är klar. I morgon jobbar man kväll skönt de men ska upp vid åtta lär ringa till Megaphone så jag får igång de där jäkla ip-telefonin annars så kan jag lika gärna bojkotta de och köra vidare med telia och åka ut o lämna tillbaka routern i Valbo då med. Har suttiit i kö hos dem i dag men har ju däremellan haft tvätt att passa så jag gav upp efter ca en timmes väntan.

Ha de bäst de ska jag försöka ha med min grinskalle till karl.

Puss o kram

SÖNDAG

Nu har man vart hemma i en vecka är fortfarande lite täppt då och då men ska ändå gå till jobbet i morgon och se hur länge man kan hålla sig hyfsat piggelin nu igen då.

Helgen har bara vart kanon *S* Haft det bra fast i går fick jag vara ensam största delen av dagen älsklingen åkte i väg vid tolv tiden han till Huddik där de hade en tävling. Han kom inte hem förrän runt åtta på kvällen igen då. Visst det kan vara skönt att få vara ensam ibland också.
Jag passade på att gå över till en granne ett par timmar och satt och surrade med henne. Sen hem och dammsög av här hemma plockade undan lite och bara var.
Tog mig ett glas vin lagom till att han kom hem sedan så satt vi bara hemma och kollade lite på tv´n resten av kvällen.

Ringde nyligen till min sons gudmor men hon hade främmande så hon skulle ringa upp senare. Hoppas att allt är bra med er i alla fall.

Nu ska jag ut och ta mig en cigg.

Lär ringa till ett bolag i morgon och fråga varför inte jag får telefonen att funka med deras grejor. Har försökt kopplat ihop det på alla olika varianter.

Kram på er

TORSDAG

Nu har man vart hemma hela veckan och det börjar väl gå åt rätt håll nu i alla fall börja släppa i näsan samt att jag är feberfri nu i alla fall.

I dag så har jag städat ur skafferiet och kollat vad man har där. Så nu har man översikt in där får väl se hur länge det håller. Annars så har jag inte gjort mycket denna vecka, bara vart för att bli piggelin så man kan komma och jobba på måndag igen.

I morgon så får jag besök under förmiddagen det ska bli mysigt et att få gosa lite. Ni är alltid välkommna över hit det vet ni precis som jag är det till er gumman<3

Nu blir det soffan och kolla på nån film och mumsa lite ostkrokar som är kvar sedan påskhelgen så jag syndar lite i dag men det kan jag vara värd tycker jag. Håller ju på att kämpa med vikten ännu, det saknas fyra kilo för att jag ska kunna ta kontakt med dem på sjukan igen och få remisserna utskrivna.
Men skam den som ger sig.

Ha en bra eftermiddag det ska jag ha nu i soffan*S*

Kram, kram

ALLERGI

Inte speciellt skojigt kan jag lova er som klarar er undan detta. Har nu gått hela helgen och jobbat fast det har vart tungt med andningen pga en näsa som täppt igen helt och hållet samt feber och kliar i halsen. Ringde i dag HC och fick då rådet att ta näsdroppar och alvedon i tio dagar och avvakta. Samt dricka mycket och vila, vila lär det ju inte bli har ju ett hem som man lär ta hand om också. Ska bla tvätta i dag 13-17 har en tvätthög som inte är nådig just nu.

Har vart ner till grannen och druckit kaffe i dag annars så har jag inte gjort så mycket. Tagit ur sängarna så att det får vädra ur ordenligt nu ska tvätta alla sängkläder i dag med. Sen så skulle de verkligen behövas dammas av här hemma så kanske det underlättar att andas för min del, men det får avvakt med till nån dag när jag känner mig piggare blir ju svettig av minsta ansträngning - kände jag när jag bäddade ur sängarna.

Pratade nyss med min bästa vän och hon va lite småtrött hon *S* De kan lätt bli så när man har smått i huset. Jag kan hjälpa till i morgon om du vill gumman bara så du vet. Älskar dig bästa tjejen<3 Tack för alla dina fina kommentarer om att jag får vara hos er hur mycket jag vill. Det känns så tryggt att veta att jag har er.

Nä nu ska jag lägga mig på soffan och vila lite har nyss tagit alvedon samt druckit lite the så nu kanske man kan vila lite innan de är dags att tvätta och greja lite.

Puss och kram

PÅSKEN SLUT

Jaha nu var påsken till ända också då. Har ju jobbat hela påskhelgen jag fast egentligen så skulle jag väl vart hemma och kurerat mig haft feber, snorog och nyst, men jag bet ihop och härdade ut hela helgen på jobbet jag. Visst de är ingen som tackar en för att man går och jobbar när man är dålig. Men visst ju hur det såg ut med vikarier så därav att jag kämpade på, men kan lova att jag var slut i kroppen i går kväll när jag kom hem.

I går så åkete sonen hem igen till pappa han kom och hämtade honom strax vid halv två tiden. Nu dröjer det ett bra tag innan vi ses igen det blir ju inte förrän till sommaren vi får upp honom igen.

Usch vad jag känner mig krasslig ska nog ta ett par alvedon nu och lägga omkull mig en stund.

Ha de bäst!

Kram

FREDAG

Jaha då var det dags för arbetshelg nu igen då. Lite tråkigt men det ger ju en fin lön nästa månad i alla fall. Felix tog bussen in till mormor i morse han, sen ringde han när han kom fram och berättade att resan gått bra.

Ska till och värma lite lunch nu som jag fått av min bästa gumma. Gott ska de bli i alla fall.

Hämtar Felix i morgon hos mormor så passar vi på att äta påskmat där. Ska bli gott.

I går så bjöd grannen på lite plockmat det blev en liten annorlunda de va kräftor, potatis, revbensspjäll och lite ägg. Felix åt köttbullar, korv, potatis samt två revben han.

Nä nu ska jag sätta fart här hemma.

Puss o kramanna

Isac

Han är ju bara för go synd att han sov hela tiden bara ;o)
Lilla goa söta Isac ;o)

ONSDAG

Nu har mer än halv tiden gått så snart åker min lilla älskling hemåt igen. Pappa kommer upp och hämtar honom på söndag troligtvis. Men det är ju bra det för då får han vara hos mormor fredag till lördag i alla fall så hon få träffa och rå om honom lite. Vi var ju där i lördags med samt att vi ska in dit i morgon. Ska få min spruta i morgon klockan åtta så jag ringde och sa att hon fick lov att bjuda på frukost i morgon. Då blir det nybakade frallor och kaffe det blir mums de.

Ringde till HC i går för att Felix vart hostig och snorig fick rådet att prova ge honom medicin mot pollen i första hand och tro det eller ej det verkar ha haft effekt på honom - han hostar inte alls lika nu och är inte lika snorig heller. Va dock tvungen att ringa till hans far först för att få pengar till medicinen för det hade ju dragit en massa avgifter i går. Skönt att det hjälpte med detta då får han ta med sig det ner när han åker hem igen.

Har ju fått sett lite av Isac i alla fall var ner till dem i måndags men vi var ju ute för de var fint väder en grannen till dem bjöd på kaffe i lekparken. Hur mysigt som helst.
Ska ju få träffa honom mera sedan bara allt kommit i ordning med dem. De är bättre att låta dem få sin egen tid i lugn och ro så pass mycket så här i början tycker jag. Tänker bara på hur jag själv skulle vilja ha det om jag fick en bebis. Inte skulle jag vilja ha massa folk som springer och ränner här dagarna i ända, visst besök skulle man ju vilja ha men i måtliga mängder.

Nä nu ska jag ta och fixa i ordning lite lunch till min grabb om han nu orkar något, han åt en stor portion gröt samt tre mackor till frukost han.

Puss och kram


MÅNDAG

Nu är det en ny vecka då. Ledig tom fredag klockan 13:00 då man går på helg skift igen då. Vill inte ta semester helgen också lär ju jobba så man får lite pengar till nästa löning - de är ju storhelg då. Jobbar 13-21 fredag, 7-16 lördag och 7-21 söndag.
Felix ska få vara hos mormor fredag till lördag så hon få rå om honom lite nu när han är hemma då. Så ska vi äta påskmiddag där då när vi hämtar hem honom. Fast han börjar blir lite förkyld eller om de är allergi men det kanske går bra ändå.

I helgen så var det bara lugna gatan eller ja det kom två vänner till Magnus in från Skutskär de satt här och drack lite öl och kollade på fotbollen. Men det var lugnare än vad de brukar kunna vara när han sitter ensam. Jag tog mig lite vin jag med. Sen så gick jag ner på pizzan för en gångs skull och Mangus var hemma, jag träffade på ett gäng som jag satt med hela kvällen och surrade det var trevligt.
I går mådde man lite dåligt, men det gick över bara jag fick sova ett par timmar extra efter att vi kommit hem från Valbo där vi var med svärfar.

I dag så ska jag få se bebisen. Är så nyfiken så jag håller på att spricka kan jag lova. Ringde henne nyss har låtit dem vara så de får installera sig i lugn och ro. Fast lugn och ro har de inte haft tydligen telefon har ringt oavbrutet där nere.
Men i dag så ska vi få besöka dem i alla fall och se det lilla underverket.
Älskar dig gumman och din familj<3<3<3

Nu ska jag ta mig lite kaffe sedan laga lite lunch till mig och sonen.

Ha de bäst!

LITEN ELLER STOR;o)

Ja de kom en bebis i dag då som vi sa i morse när jag pratade med hennes sambo;o) De blev en kille på 4424g och 52 cm som såg världens ljus 10:18.
GRATTIS GUMMAN! GRATTIS ANDERS! GRATTIS HAMPUS!
Nu är ni en familj på fyra elelr ja fem om man räknar med hunden så klart.

Jag och Felix tog oss en promis till mormor vi men är nu hemma har vart och handlat också så vi ska laga lite middag senare det blir korv, pmmes och beasås i dag.

Ytterligare en gång GRATTIS tille familjen Hedman-Holmqvist<3<3<3

LÖRDAG

Ja nu är det lördag och jag har min son hemma igen i en vecka. Vi åkte direkt ner efter jag slutat jobbet i går så vi var hemma vid halv sex tiden. Resan gick bra ner i går, vi har hittat en väg som är lite närmare så vi slipper åka igenom Västerås.
Stannade till vid bolaget på vägen hem grannen skulle ha vin så det fixade vi då.

I dag så har älsklingen tävling i minst fyra timmar nere på bowlingen han ska strax åka i väg. jag och Felix ska nog ta oss en promenad in till mormor vi. Hon ska ju få kort på honom från skolan så vi går in dit så jag får min dagliga motionsrunda. De kan bli lite dåligt med sådana när jag har honom hemma han är lite lat *S*

Pratade en hel del i går jag och älsklingen så nu börjar jag känna ett inre lugn igen fast ändå så finns det en liten bit som tvivlar ännu. Men så är det ju jag har alltid haft en tendens till att förstora upp allt kring mina förhållanden det är väl därav att de har spruckit med. Så nu ska jag verkligen försöka ta mig i kragen och börja tänka lite annorlunda, men det är svårt med tanke på att jag vet hur han kan vara när man inte kommer ihåg halv sju från kvällen/natten. Medan vissa saker kommer man ihåg hur klart som helst.
Ja bara hoppas att det som hände förra helgen har fått honom att tänka till lite, I går så var han då helt nykter i alla fall så det återstår att se hur han blir i kväll. Samt till nästa helg när jag jobbar igen och då är ju Felix hos mormor också så vet jag att en kompis till honom ska komma in. Jaja, nä nu får det vara nog med gnällande.

Pratade nyss med min barndomskompis sambo och nu har hon värkar i alla fall men det håller inte i sig i en minut så det är bara att vänta på att det sätter igång på det sättet så det kanske blir en bebis i dag. Hoppas på det för din skull om inte annat du har haft det så jobbigt nu. Älskar dig tjejen <3<3<3

Ha en bra dag.

Puss & kram

PREMIÄR

För mig och stavgång men det gick ju ganska så bra förutom att jag tappade takten ett par gånger. Men man lär sig väl det med med tiden man går med dem. Men fick en bättre hållning nu när jag var ute och gick i alla fall och super skönt var det kan jag lova.

Just nu står puddingen inne i ugnen och potatisen ska koka upp så jag kan äta lite senare är inte direkt hungrig just nu men hinner väl bli.
Väntar på främmande av en kompis som jag inte träffat på ett bra tag nu. Hon skulle kika förbi här innan hon åkte vidar till en annan kompis hon. Ska bli skoj att träffa henn nu igen. Hon bor ju inte så långt ifrån mig så skulle ju kunna ta en promis dit nån dag när man är ute och går.

Nä nu ska jag ut på "ballen" och ta mig ett bloss.

Kramar


FÖRSTA APRIL

Ja i dag så får man luras lite och det kan jag lova att natt tjejerna på jobbet gjorde i alla fall. Man kommer dit och det börjar ringa som attan på telefonen och en efter en sägs vara sjuk. Men den senaste som sägs vara sjuk ser man strax därefter komma ur hissen så då kan hon ju inte hålla sig längre utan då kommer det "April, april" Gissa om man kände sig toltalt knäckt till en början när hon säger de ena namnet efter det andra som ringer in sig sjuk. Men som tur var så var det ju ett april skämt.

Annars så lunkar vardagen på som vanligt, jobbar och sliter om dagarna men är glad över att ha ett jobb i dagens läge.

Har en skum känsla i kroppen att det är nått som inte riktigt stämmer men kan inte sätta fingret på vad de kan vara. Han har vart så ödmjuk hela veckan nu precis som han var i början av vår relation. Jag kanske inbillar mig men det känns som om de är nått som han inte är riktigt ärlig emot mig. Jaja de får framtiden förutspå orkar inte gå och grunna över det heller men i dag har det var en riktig grunnar dag på jobbet gått i min egna lilla värld.

Nu ska jag lägga omkull mig på soffan eller nä förresten jag ska nog ut och promenera med mina stavar jag. De är ju kanon fint väder ute nu också riktigt så man får vårkänslor ;0)
Sen hem och värma upp kålpuddingen men det är tråkigt att äta ensam men vad gör man när han ska jobba över då är det inget annat val för jag vill inte vänta tills han kommer hem med att äta för det kan bli sent det sa han i dag.

Ha det bäst så skriver jag ev mera senare.

Krams

RSS 2.0