TORSDAG

Är det i dag för alla som missat detta :)

Jobbar kvällen gör man dessutom 14-21 och imon 7-14 sen ledig helg ska bli skönt. Jobbet går bra nu igen bara vänta och se vad vi får för kunder i de två tomma rummen vi har. Ena inflytten är nästa vecka i alla fall, ska ta och läsa om den i dag tänkte jag.

Snö har de hynnit komma med och den ligger kvar som ett tunt täcke över allt nu. Värsta är att de töade i går under dagen för att sedan frysa på så de är glasgata ute så gå försiktigt.
Jag funderar på att införskaffa broddar jag den här vintern man går ju och spänner varenda led i hela kroppen annars - kände de igår när jag gick hem från jobbet på kvällningen.

Annars så händer inte mycket i mitt liv just nu så håll till godo med de bloggar som kommer sporadiskt även om de är tråkiga att läsa.


Min älskade son ♥
Har beställt nya kort på honom i måndags.

ha en bra dag.


MÅNDAG

Ja måndag i dag och ledig min femte och sista dag nu. Har vart på staden i dag och tagit en fika med en kompis samt gått och kollat lite i affärer.
Kom hem vid halv ett och tog fram snabeldraken och tog tag i städningen så nu är de städat här igen då, har tvättstugan ikväll också så passade på att bädda rent i vår säng.

I går så åkte jag ner med Felix till Surahammar - det gick ju bra fast de är tråkigt att köra ensam hem. Tog mig ca fyra timmar men då stanade vi till i Sala på väg ner och tog oss en varsin korv sen följde jag med Felix upp en sväng och kollade in korten på honom.
Har i dag gjort beställning via nätet på kort som jag vill ha så nu är mammas/mormors julklapp klar i alla fall. Nu är det bara till Magnus och Felix man ska hitta på nått. Vi funderar på om vi ska köpa ett Nintendo DS till Felix samt att han kommer att få lite kläder som han kan ha här.

From i dag får man bara röka 10 cigg per dag men kommer att bli svårt har redan rökt för mkt känner jag så nu blir de till att hitta på nått att greja med så man inte går och röker i onödan. Ska nog ta mig råd och köpa mig plåster när jag får löningen den här månaden för med hjälp utav dem klarar jag det förr ju.
Lär ju få en ganska så bra löning nu när vi fått löneökningen =)

I morgon är de jobb igen då får se hur de har ändrat och grejat där då pga av smittorisker som nu tydligen är väldigt viktiga. Men när vi haft kunder som haft detta förr så var det inte tal om att ändra på planeringen inte. Ja de återstår att se hur de ser ut imon.

Nu ska jag ta och börja förberda middagen strax - blir kyckling, ris och sås i dag.

Ha en bra måndag mina läsare.


10-11-03

Jobbar eftermiddagspass i dag 13-21 sen så blir jag ledig i fem dagar eftersom jag har semester torsdag-fredag. Ska bli skönt att bara vara ett par dagar.

I dag skulle våran pappa ha fyllt 66 om han levt. Mamma blir 63 på fredag hon. Undrar vad man ska hitta på till henne då? De får väl bli en blomma.

I morgon så ska jag och sonen in på stan en sväng och kolla runt - ska även passa på att träffa en kompis som jag inte sett på flera år och hennes yngsta jänta ska hon ha med då om hon får hem henne i dag från pappan. Vi hittade igen varandra på Facebook tur att den finns =)
Ska ringa henne imon när vi drar oss härifrån ner till staden och ta en fika och prata lite skit.

Har så ont i min mage i dag har ju fått trevliga veckan nu i morse så klart :/ Inte skoj, men bara att bita ihop de. Knapra alvedon så mkt de bara går så går de över.

Nä nu ska jag lägga mig i soffan och mysa med min son när han kollar på Nickelodeon.

Ha en bra onsdag.


HÖSTLOV =)

Ja de är höstlov nu den här vekcan så nu har man grabben hos sig en vecka. Han kom ju i fredags vid 12-tiden. jag jobbade hela helgen och Magnus hade inplanerade saker på lördagen men de löste sig fint. Han fick välja om han ville sova hos mormor lördag-söndag eller om jag skulle hämta honom när jag slutade och han valde att sova där. Han fick bjuda mormor på pizza då - då blev båda nöjda =)
Sen hämtade jag honom strax förre elva i går så åkte vi in på ICA och handla lite som behövdes till middagen i dag. Här blir de kalops i dag *mumma*

I dag är jag ledig så i dag har vi hela dagen ihop. Vaknade vid åtta och då fixade vi frulle så vi åt ihop sen gick han in på sitt rum och tittade lite på tv´n. Nu är han nere hos grannen en stund men ska strax ringa upp honom. Man kan ju inte sitta där nere man luktar ju som en inrökt böckling när man kommer därifrån. Men han lär ju få gå ner och hälsa på henne med.
Sen så vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på för skojs i dag.

I morgon så ska han vara hos gudmor när jag jobbar så de hittar säkert på nått skoj. Tur att man har henne så pass nära som man har♥
Onsdag blir han själv ett par timmar jag börjar 13:00 men då får han väl sitta och spela lite spel antingen på datan eller Wii.
Sen så har jag två dagars semester torsdag och fredag ska bara njuta då. Fredag är bowling inbokat mellan 12-13 ska bli skoj.

Nä nu ska jag ta och ringa upp mitt barn. Ha en bra måndag mina läsare.

Puss och kram


RSS 2.0