Onsdag

I går va man ledig, klev upp tidigt för att jag skulle ner & möta Elli för frukost buffé på Lido. Gott va de. Sen traskade vi runt en sväng på stan & hittade lite julisar åt barnen.

Åkte hem vid tolv tiden & tog en räkmacka till lunch. Sen slappade framför datan en stund innan de var dags att påbörja middagen.
Kokade gulasch i går & Gud så gott de blev - riktigt nöjd blev jag.

I dag vaknade jag först 7:45 men lyckades somna om så skönt att få en sovmorgon. Ätit frukost nu slappa i soffan.
Undrar om man ska ut. De är ju 8 plus grader & de är sista november i dag, hmm var är julkänslan nånstans?

Ha en bra dag.


LUGN HELG

Haft en kanon helg på jobbet allt har vart lugnt o stilla vi har hunnit med lite extra saker. De här gänget är bara bäst när de gäller helgpassen <3 I dag är jag ledig ska då ner på stan o äta lite frukost med Elisabet sen kolla på lite klappar åt Felix. Hoppas att mna hittar nått nu i dag så man slipper vara ute i sista minuten sen. Har sovit som en kratta i natt igen men vad gör väl de det sova får man göra i graven *S* Ha en underbar dag alla.

Julia

En bild på den nyaste medlemmen i släkten. Min tremännings lilla Julia.


Natt natt

Vill bara säga god natt världen. I morgon är de jobb igen 7-14 på vån 2 Kristinelundsgården som gäller.

Torsdag ledig från jobbet då ska man jobba hos morsan istället då. Bara för att hålla ställningen inför jul o allt som hör den till.

God natt gott folk


Måndag

Jaha nu har helgen gått o ledigheten är över. Ny arbetsvecka samt helgen står på lur.
Lördags så städades det här hemma medan han var borta på match i Östhammar. Så nu är stakar o stjärnor uppe, gardiner bytes närmare jul.
Torsdag är enda lediga dagen den här veckan undrar om man ska in till mamma då o ta hennes fönster för hon fick ju ingen hjälp med det utav ht när hon ville. Så nu är hon så negativ så de inte finns ord till.

I går kväll blev min tremänning Anna mamma åt en liten Julia. Grattis!

Nä om man ska ta sig ett bloss nu sen slappa vidare i soffan :-)

Ha en bra dag


Till mina nära o kära


Trött

Jag känner mig helt slut i kroppen nu igen, undra om de är nå virus på g eller vad de kan vara.

Jobbar min tredje kväll den här veckan i kväll. O inte vet jag vem jag får jobba med heller, min kollega har ju vart hemma med sjukt barn hela veckan. Bara hoppas att man får in någon bra vikarie o van framför allt.

I helgen är jag ledig - då ska de bli stor städning utav lägenheten. Pynta inför advent eftersom man själv jobbar nästa helg då den första advent infaller.
De blir väl till att pynta på jobbet då så kunderna känner utav stämningen inför julen.

Ligger just nu i soffan o spelar på Wordfeud med mina vänner. Riktigt skoj men ibland är de ju kört man får ju inga bokstäver som stämmer.

Ha en bra torsdag. Kram så länge


Söndag

I dag mår man väl som man förtjänar antar jag, inte dålig men trött o hade lite skallebank när jag vaknade.

I går var vi över till Eckerö o de va lite stelt. Pga i fredags så drack han o blev kvar nere på pizzan när jag gick hem vid 19:30. Han skulle inte bli kvar länge sa han, fast de har jag slutat lyssna på.

Som sagt jag gick hem o somnade ganska tidigt. Vaknade runt tolv av att han kom hem, va in o pussade på mig. Hör efter en stund att de går dörren igen. Kliver upp o kollar först plånboken så han inte tagit resekassan men allt va kvar. Upptäcker sedan att han tagit ett kredit kort. Blir så arg för vi har kommit överens om att inte använda dem sedan vi betalat in skulden.
Han kommer hem igen efter tio minuter går o lägger sig. Jag kliver upp o då har han lagt tillbaka kortet.

Därav att de va lite stelt igår.

Men nu har vi pratat igenom de så nu är de okej i alla fall.



Onsdag

Jobb i dag också, skulle ha börjat två men är tvungen att gå ut redan ett pga möta angående flexibla arbetstider. Så de blir en timme extra i dag.

Just nu ligger jag i soffan o väntar på att mina motspelare ska skriva sina ord. Började spela ett spel igår tack vare min kollega Linda. Wordfeud tror jag de stavas. Nybörjare är jag som sagt så de tar väl lite tid innan man kommer in i de, men skoj.

Ha en bra onsdag


Jobb

Jaha då va dags att börja jobba igen efter att ha vart ledig elva dagar. Känns lite motsträvigt kan jag säga, men man behöver ju bara sätta foten på avdelningen så är man inne igen i allt. Vi har ju fått några nya nu medan jag vart ledig också.
Dessvärre lämnade världens goaste o charmigaste in under min ledighet så jag sa faktiskt farväl åt henne innan jag gick på ledighet. Förstod att hon ej skulle vara kvar nu.
Jaha min mage krånglar den med i dag undrar vad de kan vara? Jaha de reder sig väl. Koka lite nudlar till lunch ska jag göra sedan. Just nu ligger jag i soffan o vilar lite. Mensvärk som går till världshistorien.
Ha en bra tisdag. De ska jag försöka ha.


Idol

De va på besök i Gallerian Nian i lördags. Jag o sonen gick dit för att kolla, han hade egentligen velat haft autografer men han ångrade sig när han såg hur lång kö de var.


Tyst

Ja de blev så tyst i bilen på vägen hem samt här hemma oxå när man väl kom hem.
Tar ju ca fem timmar att köra fram o tillbaka till Surahammar. Vart ruskigt trött på väg hem, kände att jag höll på tappa koncentrationen men kylde ner bilen så man piggnade på sig. Fast attan va drygt de är att köra i ett sträck på de där viset.
Nu är man hemma o har ätit lite god middag samt tagit sig en dusch nu blir de lite tv innan man slocknar.
Hoppas att ni andra haft en bra söndag.


Instämmer


O kan bara hålla med


Stämmer..


Hmmm

De blev ingen grillning var för blött ute i skogen så vi satt oss bara o njöt utav tystnaden o den friska luften ett tag.

Sen gick vi hem o kokade korven istället.

Nu är de tvättis som gäller o däremellan lite tv. Ha en bra kväll


Promenad

Ska bara få upp sonen ur badet så ska vi bege oss ut mot Rudsjön o gå runt där o grilla lite korv o mysa.

Hoppas få en underbar dag ute i friska luften.

Kan tänka mig PW med dig Elli skulle va skönt att få röra på fläsket.

Kram


Så söt


Tänkvärt..


RSS 2.0