100430

Sista april i dag då och de är snål kallt ute som vanligt men trots de så har solen skinit under förmiddagen.
Ska i väg och jobba kvällen jag, har nyligen ätit lite lunch nu sitter man här med en kopp kaffe och tänkte skriva några rader *S*
Men nu slog de slint i skallen istället så jag inte kommer på nått att skriva.

Jobbar som sagt i helgen ska bli skönt tycker jag bara hoppas att vi får en bra helg på jobbet förra helgen hade de haft det stressig hörde jag sägas.
Men som sagt det där beror ju på vilka man jobbar med och hur man lägger upp arbetet.

Har redan vart ner en sväng på jobbet fått min spruta utav en av våra ssk så jag sparade in 100 kronor där då. Var upp och tog en kaffe och en cigg med en kollega då.

Ja nä nu får de vara bra för i dag kommer ej på nått mera att skriva.

Ha en bra helg de ska jag försöka ha.

Puss & kram


KOMMENTARER

Saknar kommentarer på mina senaste bloggar. Tråkigt att komma hit och kolla av så är de tomt på sidorna.

Helgen har vart okej faktiskt. Var ut i fredags med kompisar och hade trevligt men de var mindre trevligt igår under förmiddagen. Mådde inte alltför bra men det gick ju över till slut.

Åkte ut till svärfar och hjälpte honom att putsa fönster. Efter det så blev jag chaufför för Mange fick ett apr groggar hos en polare, sen vidare därifrån och förbi två till kompisar till honom innan man åkte hemåt.

I dag har man vart och småhandlat lite. Bara vart sedan slappat och slöat. Nu blir de ett bloss på balkongen i soleskenet.

Ha de bra.


100419

Jaha då var de dags för en arbetsvecka igen då som ser ut som följer; måndag 13-21, tisdag 7-15, onsdag 13-21, torsdag 7-21 och fredag 7-14 sen ledig min femte helg på rad. Men sedan är de slut på den lyxen ett bra tag att vara ledig så många helger i rad.

Helgen har vart lugn, bara vart hemma i hemmets lugna vrå. Eller nä igår va vi ut med svärfar till Owes säljlager sedan IKEA där vi fick tag i ett bord till datorn så nu slipper vi ha den på köksbordet längre. Bara synd att min sambo tappar tålamodet så lätt när han ska montera ihop saker för nu sitter lådorna fast eller jag inte riktigt men svåra att dra ut är de iaf. Jaja de är väl så med minkarl att han inte har tålamod nog till sådant här.

Var ut på promenad igår kväll med grannen också. Skönt att man hittat någon som vill ut och gå och som går i samma takt som en annan. Ska man ut med sambon så får man ju småspringa om man ska hänga med i hans tempo.
Men jag och grannen går i samma takt och kan småprata under tiden.

Jag komemr med all säkerhet att vara trött innan jag ska bege mig till jobbet. Har ju tydligen svårt att sova när jag väl får, klev upp redan strax efter sju i morse.
Ska ta och göra lite kaffe nu och ta mig en cigg.

Ha en bra vecka.


100416

Haft en riktigt kort veckan den här veckan på jobbet. Mycket tack vare att jag hade semester lördag och söndag. Sedan jobb måndag kväll, ledig tisdag, utbildning onsdag 8-16 och delad tur igår nu tre dagars ledighet igen.
I dag så har jag suttit nere hos Yvonne på hennes altan på förmiddagen och njutit av solen och druckit massa kaffe och snackat skit.

Nu väntar jag på att Magnus ska komma vi ska iväg och handla lite när han slutar i dag.

Skönt med kort vecka så här ibland.

Nä nu ska jag ut och ta mig ett bloss.

Ha de bäst så hörs och störs vi.

Kram


100411

Jaha då har man överlämnat sonen i pappas förvar ett tag i dag då. Gick jätte bra att köra ner till Sala där han kom och möte upp oss. Magnus körde hem sedan vi åkte direkt till Skutskär och han bytte till sommardäcken. Sen in på OKQ8 tankade upp bilen in på Kvantum och handla lite så vi fick i oss en god middag i dag; pitabröd med kyckling, sallad, gurka, lök, tomat och lite såser.
Så nu är man mätt och belåten.

Värst vad det blir tyst när man överlämnat sonen. De är som att slå igen en damlucka när man lämnat över honom. Visst han var ju tyst i bilen ner också för han somnade till ute vid Rörberg och vaknade intefören vi var i Sala.
Nu dröjer det ju som sagt ända tills sommarlovets början innan man får träffa honom igen, men då blir han här hela lovet dock så då ska vi väl hinna umgås och träffa de vi vill.

Nä nu ska jag gå och ta mig en dusch sedan lägga omkull mig i soffan framför tv´n och bara slappa i kväll.

Kram


100410

Jaha då har den här veckan snart rusat oss förbi den med. Åker ner med Felix till Sala i morgon där Pontus möter upp oss.
Men vi har hunnit med att umgås med varandra lite i alla fall. Han ar ju fått lov att vara med mig på jobbet två dagar och de har gått hur bra som helst.

I går var vi ner på stan hade bokat bowlingtid så Felix och Magnus bowlade en timme innan vi gick till Church Street vid 16:30 och vi kom först i kön. Men strax därefter så var det tjockt av folk som stod och väntade bakom oss. Det var trevligt att komma ut och hitta på nått skoj nu när sonen var här. Han tyckte om maten jätte mycket, men åt nog lite för mycket för sedan mådde han illa stackarn.

Väl hemma så satt vi uppe en stund och kollade på tv´n.

I dag är de riktigt sjusovarväder men tro på fan att jag vaknar redan strax efter sju då när man väl får sova. Blir så less på mig själv, får väl gå och ta en stödvila i dag under dagen *S*

Nu sitter jag här med morgonkaffet ska kolla av FB lite tänkte jag men så kom jag på att det var ett tag sedan jag skrev så jag lär väl ta och plita ihop nått så ni får nått att läsa *ler*

Ha en bra lördag i dettta trista väder.

Kram


100405

Så nu är påsken över för den här gången. Inte gjort något speciellt alls i påsk bara vart hemma och njutit av att få ha sonen här igen.
Åkte till Kungsgården i fredags och hämtade hem honom. Sen så åker han hem på söndag.

I dag så jobbar jag 13-21 så Felix ska sova hos mormor. Nu har han och Mange åkt ner till hallen en stund sedan lämnar han av Felix hos mormor så hämtar jag honom när jag slutar i morgon 15:00. Onsdag får ahn vara med på jobbet ett tag men vid 13-tiden så får han gå hem för då har vi möte och där behöver han ej sitta med på. Torsdag jobbar jag 7-13 så då är de jobbet igen då för hans del men de ska nog gå bra.

Nu ska jag äta lite nudlar till lunch innan de är dags att bege sig ner till jobbet.

Ha de bra.


RSS 2.0