100329

Ledig dag i dag med och de känns skönt efter fredagens bravader. Visst jag var väl människa i går med men den här dagen kan behövas den med för att vila upp sig inför en arbetsvecka igen.
Jobbar tisdag 7-15, onsdag 14-21, torsdag 7-15 och fredag 7-14.

Ska ringa till Pontus och höra när de nu ska upp till Kungsgården också så jag vet. Tä. nker säga att om de kommer dit på fredag så får han lämna honom på lördag men kommer de upp på lördag så kommer jag ut och hämtar hem honom senare under kvällningen.
Vill ju ha min son så mycket som möjligt och jag är ju ledig nu i helgen med.

I dag så är de bara en vara dag igen. Ska i väg och handla när Magnus slutar jobba, sen så har jag tvättstugan 19-22, bädda rent i sängarna så de blev en del tvätt igen då.

Ringde ner till Lindha för ett tag sedan då stod hon i duschen hon ringer väl upp när hon får tid över. Hon har ju fullt upp nu med sina nära och kära kan man ju förstå.
Men du vet att jag alltid finns här precis så som du finns där för mig. ♥ Tänkte ringa dig i lördags morse men jag tog mig hem med bussen istället.

Nä nu är de dags för lite mera kaffe och en cigg. Ska även hänga ut våra täcken på vädring, får passa på medan de inte snöar.

Ha en bra måndag mina vänner.


100328

I fredags så vart de utgång.
Jag hamnad på en efterfest med massa vänner från förr, hade skoj blev en aningens för full bara men annars så hade jag trevligt i alla fall.

Gårdagen däremot var ju mindre trevlig den sov jag mestadels bort kan jag upplysa om. Men i dag så är man ju som människa igen i kroppen och knopen *S*
Har skjutsat Magnus till hallen där de hade en tävling som de förlorade, sen in på ICA och handla lite gran så vi klarar oss tills i morgon då de är storhandling på listan.

Nu står steken i ugnen och har precis satt igång potatisen så nu vantas de miat inom kort.

Hoppas att allt är bra med er därute i världen. Här är de okej.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och en cigg innan de är dags att mixa ihop nån sås till middagen.

Ha de bäst!


100324

Jobbar eftermiddag och skulle ha sovmorgon i dag. Vaknade redan halv sju *S* De är ju sanslöst att jag inte kan sova när jag får.

Har vart ut på en liten kort promenad men ändock man fick komma ut i alla fall. Gick upp mot kyrkan sedan ner tillbaka till centrum och köpte cigg samt tv-tidning. Lär ju börja ut och röra på mig igen så man kan tappa några kilo till sommaren igen.

Kom hem värmde på lite kaffe tog en cigg nu satt jag mig här en stund.

Väntar på att Pontus ska ringa upp så jag vet när de ska fira farfar hur de blir med lämning utav Felix nu till påsken.
Tänkte om de är så att de ska fira honom under helgen så kan väl vi i alla fall hämta honom på torsdag så får jag väl köra ut honom till Kungsgården då det är dags för kalas.

Snart dags att fixa lite lunch med i dag blir de bara nudlar igen tror jag.

Ha en bra dag!


100323

Jobbat 7-14 i dag haft en hyfsat bra dag på jobbet, lite små strul i morse innan man visste vilka man skulle få jobba ihop med. Men sedan löste sig allt.

Kom hem kollade lite av datan, nyss tagit mig en dusch, ska steka på lite hamburgare till middag i dag bara sen får man väl se om man följer med till hellen i kväll. Har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra ännu.

Kan visserligen vara skönt att komma hemifrån med och träffa lite folk. Så de lutar åt att jag följer med på ner i kväll.

Nu ska jag sätta igång kaffe så man kan ta en kopp kaffe i lugn och ro innan man börjar med middagen fast den är ju som sagt snabblagad i dag den.

Lär ta och ringa till Pontus och höra om hur Felix ska komma hit nu till påsken med. Sa att vi ville hämta honom på skärtorsdagen redan men de funkade visst inte av nån andledning som hade med farfar att göra. Hade dock inte tid att prata då var ju på jobbet och de började larma. Så lär väl ta och ringa ner och höra vad de var om.

Nä go vänner ha de bra i trök vädret vi har i dag igen. Verkar vara varannan dags väder just nu.

Kram


ISAC

Han är ju bara för go synd att han sov hela tiden bara ;o)

Goa Isac som liten och stor. Han blir snart ett år lillemannen ♥


100322

Jaha då är man ett år äldre nu då sak man bli klokar med åren också eller?*S*

Jobbade ju delad tur i går och hela helgen har vart underbart lugn och skön på jobbet faktiskt, konstigt att de kan vara så olika på helger.

I dag är man ledig. vaknade redan vid halv åtta men kände att jag fortfarande var trött så jag lyckades somna om och vaknade nio av ett mess.
Mamma kom ut en timme ungefär och tog en kaffe.
Efter att hon åkt hem igen så tog jag mig i kragen och gick på en promenad i dett vackra vädret vi har i dag.

Nyss kommit hem och sätt på lite mera kaffe åt mig.

Nu ska jag ut på balkongen med en kopp kaffe och cigg.

Ha de bra.


HIPP HIPP HURRA

För mig i dag *S*

Vilken underbar förmiddag det vart på jobbet med kan jag lova lugnt och fridfullt. Hoppas att kvällen fortlöper i samma tempo bara.

Nu ska jag värma på lite kaffe åt mig. Är ju ensam hemma eftersom han har tävlingar i Huddik i dag, men de kan va skönt att få vara ensam just när man har delade turer så man verkligen kan koppla utav.

Ha de bra för de ska jag ha trots detta blåsiga och snöiga vädret vi fått i dag. Men vi får väl allt räkna med lite bakslag ännu är ju inte våren riktigt kommen.

Kram


100320

Jaha de var den sovmorgonen de *S* Fattar inte att jag vaknar så tidigt numera när jag väl får sova men när jag väl ska upp när klockan ringer 05:30 då är jag död.
Vaknade redan kvart i åtta i morse klev då upp och gjorde kaffe och fixade lite mackor satt mig vid datan och kollade av.

Nu har snart helgen gått och gårkvällen gick hur bra som helst, men som sagt det här är en favorit helg. Jag hade en vikarie med mig men en van sådan så allt gick som en dans.

I morgon så blir man ett år äldre då. Ska väl kanske ta och ringa min mamma och tala om för henne att jag jobbar delat i morgon så om hon vill komma ut får hon göra de på måndag istället.

Magnus är ju borta hela dagen i morgon han med har tävlingar uppe i Huddik då två matcher tror jag att det var de skulle spela där borta.

Nä nu ska jag ta ett bloss på balkongen i det fina vädret underbart med lite värme ute har just nu 9+ grader härligt värre.

Ha en bra lördag.

Puss & kram


100319

Jaha då var det dags för en arbetshelg då; men den här helgen tillhör mina favoriter jobbar med bra personal och vi har de skoj.

Skulle ju ha ringt till gumman igår men glömde ju bort de så nu blir de ingen stan idag innan jobbet kan vara skönt att bara vara innan helgpasset börjar också *S*

Vaknade ju tidigt i morse med redan kvart i sju slog jag upp ögonen i dag men låg i sängen framtill halv åtta i alla fall. Sen upp kollade datan mailade iväg lite mail, nyss ätit frukost ska ta disken strax sedan ringa till gumman och höra vad hon gör om vi ska ut på en promenad i dag istället för stan.

Nu blir de en kopp kaffe och en cigg.

Ha en bra helg de ska jag förhoppningsvis ha.


100318

Ja nu var det ett tag sedna igen. Försökte skriva i måndags men kom åt nån jäkla knapp så att hela bloggen dog och orkade då inte börja om.
Kan man inte trycka nånstans så att de sparas om man råkar knappa bort sig??

I dag ledig skönt vaknade kvart över åtta upp och kollade av datorn, åt frukost, plockade undan tvätten från i tisdags samt diskade.

Ringde Lindha och pratade en timme innan jag gick ner till henne. Mindra var vaken men inte hade jag kameran med mig i dag heller. Fast de kommer flera tillfällen.

Nu har jag ätit lunch och känner mig mätt och belåten. Vet ej vad jag ska hitta på för nått nu för att få tiden att gå innan de är dags att greja ordning middagen.
Skulle behöva ner på stan men kanske kan ta de i morgon innan jobbet istället.

Ja nu slutar jag för den här gången medan all text finns kvar.

Ha de bra


100314

Jaha då har den här lediga helg snart nått sitt mål också.
I morgon är de jobba som gäller igen 13-21, tisdag 7-14, onsdag 7-14, torsdag ledig, fredag 14-21, lördag 13-21 och söndag 7-21.

Kul att jobba delat på söndag då man fyller år. Tur att man inte fyller jämt i alla fall, fast visserligen så hade jag inte tänkt haft nån tillställning heller. Så jag kan lika bra jobba *S*

Helgen som vart har varit ganska så okej förutom lite små tjafs i går då. Men de är sådant nonsen som inte ens är värt att skriva om. Rent patetiskt bara.

Tusen tack för sällskapet i går gumman. Alltid lika trevligt att vara ute och promenera med dig. Lär ta tag i mitt liv nu när våren börjar komma med stormsteg.

Nä nu ska jag gå ut och ta mig ett bloss på balkongen och njuta lite av solen.

Puss och kram


100313

Ledig i helgen igen, skönt efter den dagen som vart i går fast den gick ju bra den med till slut.

I går var vi ut och åt på Österns Pärla.

I dag har vi vart och handlat lite med svärfar nu är vi hemma igen. I dag blir de melodifestivalen för min del så man ser vad som ska representera Svergie sedan.

Annars så har de ej hänt så mkt nu ska jag ta och koka lite nudlar till lunch.

Ha de bäst i helgen.

Puss & kram


Lilla go Mindra

Isak full i bus ;o)

Älskar er alla i familjen Hedman-Holmgren♥


100310

Jaha då har man återgått till vardagen igen då efter att ha haft sonen här en vecka. Som tur är dröjer det inte länge tills han kommer nästa gång.

I går var jag ledig och bara var hela dagen hade en massa MÅSTEN egentligen men som sagt orkade inte så jag bara var.
Gick ner till Lindha och drack kaffe och snackade skit. Sent om sider så kom vi ut på en liten promenad med alla barnen de är ju så underbart väder ute nu.

Känns i hela kroppen att de börjar vaknas vår i luften*ler*

Nu fick du om så en kort blogg att läsa gumman.

Tack för trevligt sällskap igår♥

Puss o kram


100306

I dag så vakande man av en jävla väckarklocka halv åtta bara för att han glömde att ta mobilen med sig ner när han gick ner till grannen och drack kaffe.
De var den sovmorgonen de.

Han åkte i väg med tio i nio bussen hade en tävling på hallen i dag.

Jag och Felix passade på att gå ner till Lindha med familj då så hon hann träffa honom innan han åker hem i morgon. Som jag skrivit tidigare en vecka är för lite tid om man ska försöka hinna med alla och allt man vill göra.
Gick hem vid ett tiden och lagade lite lunch. Då såg jag att Oscar ringt så Felix ringde upp honom och han kom hit strax därpå.

Magnus kom hem strax vid tre och hade då tagit några öl på Helt Enkelt efter matchen med ett par bowlingkompisar.

Felix och Oscar blev hämtade utav Ante strax efter fyra då de skulle i väg och åka lite pulka och grilla korv i Bomhusbacken.
Passade då på att åka i väg och handla lite samt tanka bilen så slipper man de i morgon innan man ska bege sig ut på tripp neråt landet.

Tog en del kort på alla barnen men de behåller jag för mig själv ett tag eller ja Lindha har ju fått dem till sin mail också så klart när de är hennes barn det gäller.

Nu så sover han och jag tänker lägga omkull mig en stund jag med tror jag så man är utvilad till morgondagens tripp.

Gud så fina barn du har gumman. Man blir ju så glad när man ser dem ♥
Älskar dig och de dina lika mycket som de mina ♥

Nä nu ska jag ge mig och passa på att vila medan de är lugnt i stugan. vet ju ej när vilden kommer hem och när han gör det så är det bada som gäller för hans del sedan ska väl han och jag kolla på Andra chansen i kväll och äta lite chips/ostkrokar.

Ha de bäst!


100305

Jaha då var de rean fredag då och man ska jobba ett kvällspass innan man har två dagars semester. Skönt att vara ledig i helgen när de är sista dagarna han är här.
Fast det dröjer ju inte länge tills han är här igen det är ju vecka 14 som påsklovet infaller.

I går hade vi en mor/sondag för hela slanten. Åkte ner på stan vid tio tiden gick runt och kollade lite kläder till honom sen in på BR så klart. Åt lunch på Mc Donalds sedan ner på bowlingen där vi bowlade en timme. Hade en kanon bra dag.

På söndag blir det till att åka fram och tillbaka till Surahammar då. Och i går så talade min smabo om att han inte ska följa med så kul då. Eller inte att åka själv igen. Usch han lär väl för sjutton gå till en läkare då om han får så ont o ryggen och knäna av att sitta i en bil.
Men men de är väl bara att bita ihop och ta det så lugnt man bara kan på vägarna.

Nu har vi nyss ätit lunch. Felix väntar på att Oscar ska komma vid två tiden. Jag börjar jobba 14:00 så han får vara ensam ett litet tag innan Magnus kommer hem bara. Fast har han tur så hinner Oscar komma innan så han har någon att leka med.
Sen så ska de åka ner på bowlingen och discobowla samt äta där.

Nä nu ska jag ta och koppla ifrån ett tag.

Ha en bra helg.


GRATTIS <3

♥Nu har hon äntligen kommit lilla Mindra 4322 g, 54,5 cm såg ljuset i går 23:56. Grattis till familjen Hedman/Holmgren nu är ni fem härliga individer att älska. ♥♥♥♥♥

Annars då; Jo jag har jobbat 7-14 i dag och de har vart en suverän dag på jobbet i dag lugnt och skönt.
Felix och Magnus har vart hemma och inte gjort något alls.

I morgon bär de av till stan med sonen och kolla runt lite smat äta lunch på Mc Donalds innan bowlingen.
Fredag då jobbar jag kvällen igen men då ska Felix få med sig Oscar ner till bowlingen och discobowla ihop. De två leker så himmla bra kul att de hinner träffas en gång nu de här lovet i alla fall.

En vecka är för kort tid om man ska hinna med alla och allt man vill göra. Men de får vi ta igen i sommar när han ska vara här hela sommarlovet.

Nä nu ska jag ta och ringa ett samtal.

Ha de bäst.

Återigen grattis till er♥


100302

Jaha då har snart halva den här veckan gått med.

Jobbade kväll i går och dag eller halv dag resten av dagen var jag på medarbetarutveckling på Gasklockorna. De var helt okej. Kul att de mixade folk från olika ställen inom kommunen vid borden då det gällde att diskutera kring vår värdegrund m.m.

Hämtde Felix hos mormor efter det slutade sedan gick vi till Kvantum och handlade lite där möte Magnus upp oss - han kom precis när vi handlat klart och stod i kassan och skulle till att betala. hem packa undan maten sedan blev det en snabb middag för hans del varmkorv med bröd, själv gjorde jag mig två varma mackor. Felix hade ätit hos mormor men sedan kräkts så han ville ej ha någon mat utan fick ett par smörgåsar nu till fika istället när han mår bättre.
Felix som bestämde matlista för den här veckan men jag sa att han får be Magnus om fiskpinnar och mos till lunch i morgon istället då.

Nä nu ska jag mysa lite med min son.

Ha de bäst!


RSS 2.0