11-02-21

Ledig i dag trodde man men där bedrog man sig lär till jobbet i dag mellan 14-16 pga ett obligatoriskt möte med kommunhälsan. de är väl bra att hon kommer till oss men vi hade behövt den hjälpen mycket tidigare när vi hade det tungt nu har de ju lugnat ner sig betydligt.

Helgen har gått bra, men i går var det ett irritations moment som retade mig hela dagen. Min kollega tog endast två kunder på morgonen sen gick hon inte efter sin TES heller så de strulade till de under förmiddagen. Men eftermiddagen flöt på bra som den skulle tills man skulle hem vid 16-tiden.
Lär ta och prata med den här kollegan nu på torsdag kväll när vi jobbar ihop igen, kvällarna går bättre att jobba med henne på nått märkligt sätt.

Har i dag kokat ordning köttfärssås som nu bara behöver värmas upp samtidigt som man kokar pastan efter mötet i dag då. Får väl se vad vi kommer fram till på det där mötet i dag då om det är värt att slösa två timmar utav sin lediga dag för det.

På fredag kommer mammas hjärta igen♥ Ska då ta och prata lite med honom angående det här att han ALDRIG hör utav sig när han är nere hos sin pappa. De sista vi sa åt honom när han åkte ner efter jullovet va att du kan ju höra utav dig lite och ahn sa att han skulle göra de men icke sa nicke han gjort de. Jag har däremot ringt ett par gånger men oftast så är han ute o leker och de har jag ju inget emot men sen så kan ju den där pantade pappan be honom ringa men de verkar ju inte fungera de heller.

Ha en bra måndag nu ska jag ta mig en kopp kaffe och en cigg.

Kram


TISDAG

Jobbat två dagar av den här veckan. Sköna pass faktiskt gått kanon bra nu ett apr dagar bara hoppas att de fortsätter så, de kan ju bara bli bättre nu när våran nya planering på B-sidan snart kör i gång också.

I dag så ska vi ut på Kungshallen och äta och avtacka en som gått i pension samt att hon fyller år i dag. Skönt för henne att bara få gå hemma och skrota nu. Hon hade ju inga krafter kvar i sin lilla kropp på slutet man slet som ett djur de gånger man jobbade med henne.
Så nu ska jag fixa ordning mig här så man ser fräsch ut när man blir upphämtad snart utav bästa Mari.

Ha en bra kväller på er.


FREDAG

Äntligen är helgen här o man är ledig. Bara vara i kväll sitta i soffan och äta lite chips och glo på tv´n eller så sitter man här vid datorn.
Magnus ska upp tidigt i morgon och köra till Söderhamn på tävling. Själv så ska jag ta och tvätta då om de finns nån tid vill säga. Städa utav lite här hemma med ska jag göra för de kommer säkert att vara iskallt ute imon så man inte vill sticka näsan utanför dörren om man inte prompt måste.

Dagen på jobbet gick ju bar tack vare en elev som jobbade som en ordinare vikarien vi haft de senaste dagarna pratar mest istället för att jobba. Men hon kan ju jobbet så de underlättar ju för oss samt att hon känner vår nya kund så vi har ju fått tips och ideér från henne vid skötseln jätte bra.

Nä nu ska jag gå och kolla om kaffet kokat klart så man orkar hålla ögonen öppna ett par timmar till i alla fall.

Ha en bra helg mina läsare.


MÅNDAG

Jobbar min fem dagars vecka nu. Delad tur i dag, 7-16 tisdag+onsdag, 13-21 torsdag och 7-14 fredag. Skönt att ha delade turen avklarad efter idag.

Lördags var en rolig dag var då iväg på en dagstur med några från jobbet hade skoj som vanligt när vi åker i väg på den resan var tredje månad. Man skrattade och bara var för ett tag.
Söndag åkte vi iväg och handlade lite tog även en snabb fika hos mamma och handlade lite åt henne med när vi ändå var på gång. Hon va lite små sliten men hon kommer väl igång igen.

Ska ju som sagt tillbaka och jobba fem timmar till ikväll jobbar då med bästa Mari kvällen löper på i bra takt då och inga krusiduler alls. Undrar bara vem vi får in imorgon istället för henne. Hoppas på en bra vikarie i alla fall.

Nu ska jag ta lite kaffe och en cigg.

Ha en bra måndag.


FREDAG

Vi på tvåan åkte på en snabb och lätt variant utav magsjuklan hade fyra fall och de höll bara i sig två dagar. Nu är vi fri igen bara hoppas att de håller sig så också.

Däremot så blir de inget Södertälje i morgon för där nere ligger bägge barnen i magsjukan tydligen. Så för min del blir de en Eckerö resa med ett par kompisar från jobbet.

Mamma op sig igår och den gick bra men hon fick vara kvar över natten men i dag kom hon hem efter lunchtid. Men hon är sliten efter den det hördes när jag ringd när jag kommit hem i dag.

Nu ska jag ta mig ett bad och försöka kvickna till känner mig helt slut i kroppen nu igen.

Ha en bra helg.


MAGSJUKAN

Härjar på jobbet nu har även vi på våning två fått den. Fyra kunder var det igår som hade åkt på den nu bara hoppas att vi kan stoppa den i tid innan den dras på oss personal.
Fick vara ensam på B-sidan igår mellan två till fyra när de kom in en ordinare personal pga att vikarien inte vill jobba när de finns magsjuka. Ikväll jobbar jag med bästa Mari så ikväll flyter allt bara på som de ska. Visst de gick ju bra igår med men lite tråkigt att vara ensam när de är magsjukan.

I dag så får ja komma in en timme tidigare pga detta också, men de tackar jag bara för. Ska lägga in de i webben nu innan jag går till jobbet.

I morgon ska mamma operera sig så hon får slangen i magen som hon ska ta dialysen genom sedan, hoppas att allt går bra bara. Ska ringa och kolla så att hon är vaken imorgon bitti. Jobbar ju torsdag och fredag dag nu sen ledig till helgen.
Får väl se om vi kommer iväg till Södertälje då beror ju på om jag klarar mig från sjukan sen hur Magnus mår han är ju så förkyld han.

Ha en bra dag.


RSS 2.0