ARBETSVECKA

Ja nu är det arbetsvecka samt helgtjänstgöring. Jobbar måndag 13-21, tisdag 7-16, onsdag 7-15, torsdag ledig, fredag 14-21, lördag 13-21 och söndag 7-21.

Den här helgen så jobbar jag med dem som jag brukade jobba helg ihop med så nu blir de en skön helg hoppas jag.

Torsdag ska jag försöka åka in till stan lär ha mig ett par nya skor jag mina håller på att spricka i sulan nu. Ska även försöka hinna med att träffa min f.d granne och ta en kaffe med henne samt gosa lite med hennes barn. ja tiden räcker nog till till bägge delarna bara jag kliver upp i tid så*S*

Snart är det dags att hämta hem sonen för en veckas vitelse här också, de är väl mer eller mindre bestämt att jag ska köra ner och hämta hem honom härifrån sett har dock ej pratat med pappan ännu. Så jag lär väl ut och ta bilen på någon tur innan jag sätter mig och kör dit ner så jag kommer in i det igen.

Nu är det dryga timmen kvar innan man ska va på jobbet. har nyss ätit lunch nu ska jag bara plocka fram lite som jag ska ha med mig till jobbet.

Ha de bäst!


LITE DÅLIGT SAMVETE

Har jag för att jag knappt hör av mkg längre till mian nära och kära. Men som sagt de som verkligen känner mig vet ju vart jag finns ändå - hoppas jag i alla fall.

I går så vart det ut och äta mat de va skoj tråkigt bara att det vart så sent för då var jag så hungrig att jag knappt kände vad det smakade, men det var gott vilket som sedan blev de en utekväll i goda vänners lag - träffade på Patrik S så jag hamnade på Bilagan. Magnus sa att han skulle åka hem men efter en stund så ringer han och kommer även han dit de va skoj. Träffade på en massa folk som jag kände där - har inte vart där på hur länge som helst.

I dag vet jag inte vad det blir riktigt. har ju en inbjudan från Forsbacka men vet ej hur vi ska göra med det. Tror nog ej att de blir nå så de blir väl en hemma kväll i dag kan vara skönt det med. Nu ska jag ta och putsa köksfönstret sedan så har jag bara vardagsrummet och Feilxs rum kvar.

Ha en bra lördag mina vänner - ni finns i mina tankar oavsett hur ofta jag hör av mig.

Puss & kram


JOBB, JOBB

Helgens jobb gick bra trots att jag bytt kollegor, flöt på bra ändå tyckte jag visst vi har det tugnt nu men vi hann med det vi skulle i alla fall.

Annars så har det väl inte hänt så mycket mer än att man jobbar och sliter som ett djur. I går var jag ledig och det kändes i kroppen att man jobbat helg då man är mör i hela kroppen. Tog och putsade sovrumsfönsteret och bytte gardiner där inne så nu är det bara resten kvar men tar det lite då och då jag. Sen så är det bara städning kvar också men de tänkte jag att gubben får ta jag kan damma nån dag jag så kan han ta dammsugning och torkning av golven.

I dag har vi möte på jobbet börjar ett i dag då. Ringde nyss ner till grannen men hon skulle i väg till apoteket så hon skulle ringa när hon kom hem igen så får man se om vi hinner ta ett par koppar kaffe innan de är dags att gå. Tänkte gå lite tidigare i dag för vi ska ju prova ut nya arbetskläder i dag också.

Nä nu ska jag lägga mig och läsa klart boken jag började på i går. Har bara fem kapitel kvar i den nu. Ha en bra dag!

Kram


LEDIG

I dag så är man ledig och det känns skönt det kan jag lova - vi har de så tungt på våran avdelning igen så man snart inte orkar mera. Det märks så väl på oss personal vi retar oss lätt på varandra just nu.
Usch så nu ska man jobba helg men inte med de som jag är vana vid att jobba ihop med bara hoppas att det går smärtfritt då.

I går så var jag på bio såg "The Ugly Truth" shit vilken rolig film man fick sig ett par goda skratt under den. De var så skönt att bara få komma hemifrån en stund och bara vara.

I dag hade jag tänkt tagit mina fönster men orkar inte känner mig inte riktigt hundra ont i huvudet och kroppen samt lite ont i halsen så de får vänta ett tag till innan jag gör höst fint här hemma. För nu är den verkligen här hösten. Det är mörkt och kallt men på ett sätt mysigt man kan tända en massa ljus och få en mysfaktor av dem,

I måndags så blev det klart att jag får stanna på tvån helt och klart för då skrev jag papper på den anställningen känns så skönt.

Usch nu hade mitt kaffe hunnit kallna ordentligt så nu blir det en ny kopp och en cigg på balkongen så kanske man kan ta fram trasan i alla fall och ta och damma av här hemma.

KOMMENTERA!

Ha en bra dag.

Puss & kram


ÅNGEST

Har en fruktansvärd ångest efter denna helg känner jag i dag. I går var jag bara mossig och trött men i dag så känner jag det värre.
Fy sjutton säger jag bara.

Men nu så har man snart tvättat klart sedan är det jobbet som väntar 13-21 i dag, 7-16 tisdag, 7-14 onsdag, ledig torsdag, 14-21 fredag, 13-21 lördag och 7-16 söndag. Samt att jag jobbar 7-16 måndag efter helg nu också. Så den här veckan har man att stå i men de är skönt det med.

I morgon så lär jag kolla på Idol för då är det från Gävle ju, kolla om man känner igen någon kanske.

Nä nu ska jag göra mig lite kaffe och se om jag på något sätt kan få ångesten att släppa eller åtminstone dämpa sig lite.

Ha de bra.


SKOJIGT

Hade jätte skoj i går på resan. Blev en hel del dricka men va sjutton hur ofta åker man i väg så där då med sina arbetskamrater inte alltför ofta. Hade i alla skoj och det var ju det vi skulle ha.
Sen att jag blev besviken på min sambo som skulle hämta oss men det är ju en annan sak de jag kom ju vilket som hem utan hans hjälp var dock tvungen att gå till grannen så jag kom in eftersom jag ej hade nyckeln med mig. Sen blev det en sväng ner på pizzerian och åt en god pizza, hade ju endast ätit en räksmörgås vid 10:00 så man var måttligt hungrig kan jag lova. Hem och sova för jag var ju trött redan vid 18:00 tiden jag så vi lag oss nog strax efter 20:00 i går. Tidig kväller men det var skönt det med.

Nu väntar en hård arbetsvecka igen samt helgen nu också igen då så nu är ordning återställd med att jag ska jobba var tredje helg igen nu när jag bytt rad.

Tack L för att du erbjöd dig hämta mig men de löste sig ju i alla fall. Älskar dig gumman. <3

Nu blir de en kopp kaffe och en cigg sedan vänta på att sambon ska komma hem från bowlingen då ska vi ut till svärfar med hans snus som jag handlad i går.

Ha en bra söndag.

Puss & kram


BÄTTRE

I dag känns de lite bättre i alla fall. Hade väl en dålig dag i går helt enkelt, alla dagar kan man ju inte vara på topp heller. Fast det verkar som om bara en person får ha sådana dagar här hemma för att jag var som jag var i går så va ju jag tjurig och gring.

Jaja, de är som det är de i dag är det en ny dag med nya bekymmer *S* Fast dagen har gått hur bra som helst jobbat på som bara den och tagit bägge mina kunder på dusch samt städat så nu kunde man gå hem i dag med gott samvete och vara ledig under helgen.

Nu sitter han och en kompis och glor på fotboll skit skoj eller inte. Men jag ska strax gå och ta mig en dusch jag så man känner sig fräsch.

Lördag bär det av till Eckerö och det kan inte annat än bli skoj det med dessa brudar*L* Lite tråkigt bara att man inte har mera pengar men det är bara att acceptera och handla efter det.

Tack för era kommentarer. Jag vet att ni finns där ute i djungeln.


EVIGHETER

Sedan jag skrev sist tror jag*S*

Har ej hänt så mycket mer än att jag fått veta att jag troligen blir kvar på våning två ett tag till i alla fall. Bara hoppas nu då att det inte kommer nån rehab för de var tydligen då jag svävad lite i fara.

Jag har pratat med min älskade son nyligen tydligen så är han enormt trotsig och uppkäftig enligt pappan. De hade haft en dispyt strax innan jag ringde det hördes så tydligt på Felix att han var nere då men det lättade under tiden vi snackade.. Snart så är det äntligen dags för honom att komma hit igen. Synd bara att jag inte har några semesterdagar kvar att ta ut så det lär bli tjänstledigt utan lön ett par dagar då om man inte lyckas krångla till det så man jobbar häcken av sig någon vecka förre eller efter.

Var ut och tog mig en promis efter middagen idag med kändes bra men fy fan vad jag flåsar*S*

Har kommit i en liten svaka tänker mycket på att jag skulle vilja vara ensam igen, bara leva mitt liv som jag gjorde förr, vill ha hem Felix m.m Mycket konstiga tankar som far omkring i skallen just nu.

Nä nu blir det tv´n en stund innan man ska lägga sig och sussa jobb i morgon 7-16 sedan  ledig fredag-söndag. Lördag blir det Eckerö med brudarna från jobbet skoj hoppas jag.


RSS 2.0