10-12-29

Då var de snart dags att gå till jobbet igen då. Jobbade igår med 7-14 och min lilla trollunge var hemma ensam hela tiden. han klarade det galant. I dag blir de bara ett par timmar innan Magnus kommer hem. I morgon har jag semester och då ska jag och felix städa undan lite jul här hemma är less på den nu. Ska bara plocka ner granen och ljusstakarna i morgon gardinerna får sitta ett tag till.

Vill ha vår nu så man får upp nya fräscha gardiner och invänta en härlig sommar!

Har idag vart ute en stund med Felix och gått omkring så han fått leka av sig lite i alla snö som kommit. I morgon så ska vi också passa på att komma ut ett tag när jag är ledig hela dagen de värsta är bara att jag inte hittar på mina termobyxor nånstans.
Jaja, får väl kolla efter nya nästa månad när man fått lönen.

Ha en bra dag.


JULEN ÖVER

Ja då va den över för det här året och surt kommer de efter märkte jag väl i dag när jag satt och räknad ihop alla räkningar. Ligger back lite över tusen spänn den här månaden så nu hoppas jag bara på att svärfar ställer upp med pengar till Manges tävling på fredag.
Jaja, man vet ju att de kan komma sura måander kring jul men inte så här surt som de blev i dag. Hmm, men allt brukar reda upp sig så de är bara att bita ihop de.
Tur i alla fall att jag har slutat röka men vad hjälper de just nu känner jag att jag skulle kunna börja igen för han röker ju plus snusar. Men det tjänar inget till att jag börjar de leder bara till att det blir sämre ekonomiskt.

Skönt att vi har vår resa avklarad med att hämta sonen också så vi slipper tänka på att vi ska ha pengar till disel för att köra ner honom nu i början av januari också. Visst disel behövs ju i alla fall om han ska ta sig fram och tillbaka till jobbet men nu är de hans huvudvärk helt och hållet jag orkar inte bry mig om det just nu. Har tillräckligt med huvudbry inför räkningarna som ligger kvar här o inte kan betalas nu.

Jaja nog om bekymmer.

Julen har vart underbar en mycket nöjd son fick jag eller ja alla var nöjda. Mor, bror och Yvonne var här på julmiddag. Trevligt värre att bror var med.

Nu ska jag gå och greja lite i köket så att köttfärssåsen bara är att värma medan man kokar pastan ska ju i väg o handla när Mange slutar jobbet idag.

Kram på er.


10-12-20

Bara fyra ynka dagar kvar tills de är julafton nu och jag får kanske med lite tur tiden att räcka till, ska planera den här veckan bra nu så man slipper bli super stressad.

Jobbar kväll 13-21 i dag, 7-14 tisdag, 7-14 onsdag, ledig torsdag, semester fredag, 7-21 lördag o 13-21 söndag.

Torsdag som är min lediga dag blir hektiskt som attan den - lär ner på stan och fixa de sista klapparna o lite annat smått och gott. Hem slå in dem och gömma dem hos grannen så inte sonen hittar på dem, vänta på att älsklingen slutar jobbet så vi kan bege oss ner mot Surahammar och hämta hem sonen sen handla de allra sista utav maten på kvällen då vi kommer hem. Hem och fixa ordning skinkan. Jansson samt köttbullar får jag ta och fixa nån utav dagarna när jag slutar två.

I lördags var vi på julfest med bowlingen de var trevligt de hade bokat bord på Heart Break så där åt man en massa god julmat. Innan dess så var det en tävling i hallen och efter de så va de lottdragningar och ännu mera tävlingar. Satt och åt en massa onyttigheter då och prata skit med en utav tjejerna som ej bowlade då hon hade haft match tidigare på dagen.

I går så vart de en städdag här hemma dammat, dammsugit och torkat utav golven nu blir de bara en dammsugning till innan jul granen ska vi sätta upp på onsdag kväll så får Felix klä den sen när vi kommer hem på torsdag kväll. Bara hoppas att de slutat snöa till dess i alla fall.

Mycket snö har vi fått de senaste dagarna och de verkar inte finnas nått slut på den heller. Just nu vräker de ner igen de kommer i byar hela tiden ena stunden då inget alls för att i nästa öppna himmlens alla portar.

Ska även försöka hinna ner till guddotterna med hennes julklapp också den här veckan.

ha en bra julvecka alla glada =)


10-12-11

Jaha då är alla julklappar/presenter till Felix ordnade i alla fall, även svärfar och mamma är klara från listan nu är de bara Mange kvar.
Suck vad de ska vara svårt att hitta på nått åt den man lever ihop med.

I går var vi ut och åt på Spicy House provade på wokad bläckfisk och den va god men lite små stark om man säger så. Tycker att de är helt super bra att äta där billig på mat är dem och trevlig personal.

I dag vakande man vid 08-tiden klev upp fixade lite frukost sen ner på staden med mamma och hjälpte henne att fixa julklappar/presenter till Felix. Vi tog en fika på Café Pazzo och dit kom Mange och möte upp mig. Mamma åkte hem och vi gick ner till hallen för att kolla på lite bowling matcher samt åt lunch där.
Hemma så vart jag ruksigt trött la mig på soffan men somnade aldrig utan bara vilade en stund sen stekte jag på en hamburgare till middag hade ingen motivation till att laga nån middag. I morgon däremot så lär man ju tänka ett steg längre fram för matlådor ska ju fixas. Så då blir de fläskfilé pasta tror jag.

Nu har man vart rökfri from i måndags det går förvånadsvärt bra faktiskt, visst på lite sämre humör till och från men det går väl över det med i sinom tid:) Bäst går de på jobbet för där finns det alltid nått att greja med, men har som sagt klarat av den värsta tiden här hemma med bara att jag blir fruktansvärt rastlös.

Ha en fortsatt bra lördag kväll på er.


10-12-08

Kul att logga in i dag och se alla kommentarer, hade nu fått kommentarer från min älskade vän oxå honb har ej tiden att sitta vid datorn hela tiden och det kan jag gott förstå. Men när hon väl är inne så läser hon det hon vill - hon behöver ju ej läsa allt hon missat om hon själv inte vill så klart.
Älskar dig och din familj gumman♥

I dag jobbar mna kvällen skönt på ett sätt men ändå lite tråkigt har inget att göra nu på förmiddagen. Jo de har jag visserligen ska ta hand om disken nu sen nog ut på en promenad i solen som för en gångs skull visar sig i vårt land.

Ha de bra mina vänner.


3 ÅR <3

Ja i dag har vi vart förlovade i tre år jag och min älskling♥♥♥Magnus med sin 2 kg chokladkaka

Kram på er alla


10-12-07

Ja julen närmare sig med raskande steg men skönt ändå för då kommer sonen äntligen hem.

Ledig idag men ska ändock ner på jobbet ett tag i dag på matmöte i dag med chefen från Sodexo som också ska vara med. Sen hem och försöka nåla upp mina julgardiner som ej blivit uppsydda ännu så nu nålar jag bara upp dem till den här julen så får jag se om jag får dem uppsydda till nästa år.
Sen ska jag plocka undan lite tvätt från igår också.

I går påbörjade jag mitt rökavslut med att använda plåster, men som sagt de första dagarna är värst. På jobbet går de jätte bra de är värre här hemma just nu känner jag mig grymt röksugen men de är bara att försöka hitta på nått annat. Men humöret kommer väl att svaja lite nu den första tiden fast de är ju bara att härda ut om man nu ska klara detta.

Nä go vänner nu ska jag fixa ordning mig själv innan mötet.

Ha en bra dag.


10-12-04

Jaha då är de snart jul igen då. Vi ska hämta hem sonen den 23:e blev de bestämt igår när jag pratade med honom. Hans pappa är bara för tjurig vet ej vad det är nu men tjurig är han ialla fall de hördes så tydligt igår.
Men som sagt vi åker ner och hämtar upp honom den 23:e skönt att få hem honom igen.

Nästa helg så ska vi iväg och inhandla de sista julklapparna åt honom med. Ska passa på att ta mamma med då också så hon får handla lite åt honom.
Vet bara inte vad jag ska köpa åt Magnus i julklapp.. Hmm lär tänka på det snart så man hinner få nått bra åt honom, kanske köpa en ny bowlingväska eller nått sådant.

Snart dags att bege sig till jobbet då 13-21 idag sen 7-16 i morgon och måndag 7-14 sen ledig tisdag men ändå inte ska till jobbet på kostmöte 10:15-11:30. Efter det så ska jag greja lite här hemma så jag får ordning på lite grejor.

Kollade på Idol igår och jag tycker att de var rätt personer som gick vidare. Har ju ej följt de där alls den här säsongen, men kollat nu de sista två gångerna. Ska kolla nästa fredag med då eller om man kollar på reprisen för vi är ju bortbjudna på fredagkväll. Hoppas på en trevlig kväll då med gott sällskap och många skratt.

Nä go vänner håll till godo de kom en lite blogg i alla fall. Nu ska jag göra mig redo för ett kvällspass på jobbet.

Kram på er i detta fina vinterlandskap


RSS 2.0