TISDAG

Ja egentligen skulle man vart ledig i dag och fått sovit ut ordentligt men nä då det var en kurs i dag då i stället 7:30-11:30 som man skulle gå på. Så här i efterhand ångrar jag det inte den va väldigt intressant stroke-sårvård och diabetes pratades det om på den här kursen. Fick trots allt sluta lite tidigare.
Passade då på att åka in till stan en sväng hade lite som jag skulle ha därifrån. Fick även lunch av min vänninna Elli då på Woki Woki. Sen så gick vi runt och kollade lite på skor men just nu så finns det inte pengar till sådana så det får vänta till nästa löning eller så de. Inhandlade i alla fall ett par stavar så nu ska jag ut och se ut som en mupp när jag promenerar :) Men man förbränner ju lite mera då sägs de vad vet jag.
På bussen hem så träffade jag på en förre detta granne från Kastsjö så vi pratde hela resan hem. Kom hem och gjorde inte mycket inte såg sedan att hon addat mig på msn min f.d granne kul man kan ha kontakt via datorn nu i alla fall.
Började laga middag som vanligt senare så att den var klar när älsklingen kom in genom dörren. Nu är han och tränar bowling. Han har ju en tävling nu på lördag igen som kostar en massa pengar så vi hade en liten dispyt om att han tyckte att pengarna forsvunnit så fort från kontot. Men som jag sa jag köper saker för pengarna jag istället för att slösa bort dem på spel, fick inget svar på den kommentaren.
Just nu så har jag en kålpudding inne i ugnen som vi ska äta i morgon, men som det lät så får jag äta själv för han skulle tydligen jobba över i morgon. Samt så har jag tvätten på tork nere i tvättstugan.
På fredag så åker vi ner och hämtar hem min son för en vecka igen då. Får väl se vad man hittar på med honom nu då, det lär ju tyvärr inte bli så mycket pga ekonomiska planet.
Nä nu ska jag gå och ta hand om disken sedan kolla av puddingen så den inte bränns alltför mycket.

Kram

HELGEN

Ja vad ska man börja nånstans. Hela helgen har bara kraschat enligt min mening. Fredag så kom man hem och han va på gång så klart, satt i duschen när jag kom hem. Han la sig på soffan och somnade ganska så på en gång. Jag tog mitt täcke och kudde och gick in till min sons rum och la mig där  för att kolla lite på tv´n. Så där inne har jag kvaratat under helgen.

Lördag vart ännu värre om  man säger så. Kom hem visst han hade inte tagit nått då, men det dröjde ju inte många minuter så var det ju öl sedan satt han här för sig själv eller ja med sina vänner i örat han bor ju för sjutton i telefon när han druckit. Han blev fullare och fullare. Sen slutade det hela med att jag sa att nu får det fan i mig vara nog jag orkar inte ha det så här länge till har stått ut tillräckligt länge med en sambo som ALLTID är full under helgerna. Och jo han förstod ju mig satt han och sa samt att han sa en massa gott om mig. Men vilket som vi kom in på att han skulle flytta nu igen det var ett tag sedan vi sist kom in på det. Jag sa bara det att du lär bo kvar minst tre månader så jag hinner säga upp den här lägenheten och hitta mig en tvåa då. Jaja, vi kom inte så mycket längre den kvällen för jag hade så ont i skallen så jag gick och la mig vid nio tiden redan då efter två alvedon.
Hör då hur dörren slår igen han gick ju ner på pizzan då kom inte hem förrän de stängt på natten då.
Ja vi har ju inte pratat om detta nu mer än att jag sa igår till honom att det är konstigt att vissa saker kan du komma ihåg när du vart full medan du glömmer andar saker som vi sagt då. Snacka om selktivt minne eller vad det nu heter.

Jag fattar bara inte hur länge jag ska stå ut med detta liv som han leverf under helgerna. Man kan ha skoj utan att det ska behövas en massa alkohol. Eller ja han behöver ju inte dricka så mycket han blir ju piss full i alla fall han så det spelar ju ingen roll.
Men tänk om han kunde hålla sig till en-två öl eller så de skulle jag tycka va en helt annan sak. Fast det går ju inte det tydligen man lär ju dessutom hälla i sig när man väl ska ha nått att dricka.

Nä om man ska dra fram snabledraken nu då för det har ju inte han gjort nu under helgen heller. Först så ska jag gå ut på balkongen och ta mig ett bloss.

Ha de gött mina nära och kära som läser denna blogg.

Kramis


En timme kvar ca.

Jaha då är de ca en timme kvar innan man ska vara på plats på jobbet då. Ska bli skönt att få komma hemifrån för i dag har de fört ett jävla liv här kan jag lova. Ska nog banne mig ta och ringa upp våran förvaltare och höra om nån slags ersättning jag på måndag tror jag.

Har bara varit i dag. Dammsuga skulle behövas göra, men avvaktar bara för att se om han som jag bor med kan ta iniativ till att städa om inte annat så får jag väl lov att göra det på måndag när jag slutar tidigt.
Vart ner till grannen och kolalt lite samt lämnat tidningen - vi delar ju på den så blir det inte så dyrt.

I dag så ska sambon handla själv hoppas att jag får det som jag skrivit på listan bara ♥ Ja de visar sig i kväll när jag kommer hem.Får väl se i vilket tillstånd han är i då också. Kors i taket förra fredagen så höll han sig helt ifrån alkohol, men det blev ju på lördagen då i stället så det räckte och blev över.

Nä min lilla gumma nu får du kläcka snart så man får snussa bebis ;0) Vet att du tycker det är jobbigt nu ju. Har pratat med dig ett bra tag i dag det var länge sedan vi hade sådan där långa samtal men i dag blev det så. Älskar dig gumman♥

Nä nu ska jag sätta lite fart här och greja lite innan de är dags att bege sig till arbetet.

Ha de bäst.

Bye

God morgon

God morgon på er.
Här vaknade man nyss, men i dag innan de börjar föra oväsen. Skönt att få vakan av sig själv i alla fall i stället för att vakan till en massa oljud. De låter för jävligt här just nu - hoppas innerligt att de ska bli klar nån gång med allt jäkla borrande som de håller på med här.

I dag så är det arbetspass då som väntar. Jobbar hela helgen 13-21 i dag, 7-16 lördag, 7-16 söndag samt måndag 7-13. Inte ledig på tisdag heller för då är det utbildning igen som man ska gå på 7:30-11:30.
Helgen kommer nog att bli bra på jobbet i alla fall, jobbar ju med ett toppen gäng nu i helgen.

Nä fy fan nu orkar jag inte med detta oljud länge till. Ska nog ta och ringa och höra med Gavlegårdarna om man kan få nån slags rabatt över att de stör en så pass mycket som det gör. Är glad att jag inte jobbar natt nu i alla fall det hade vart ett helsike att sova under dagen då.

Kram

Trevligt

Trevligt med sällskap i dag tycker jag. Tackar för hjälpen med att ordna min blogg här gumman. Och även tack för lunch sällskapet.
Nu sitter jag här ensam och smälter maten lite innan jag sak dra fram snabeldraken och dammsuga av lite här innan man rullar omkull på allt grus som släppas in nu.

Kanske skriver mera sedan.

Kram så länge ;0)

Hej alla

Nu har även ja hittat hit tack vare lite hjälp på traven =)

anna
Jag o min son

RSS 2.0