GYMKORT ;o)

Jaha i dag har man vart duktig köpt ett tre månaders kort på gym så nu ska man bli hurtig på riktigt. Kändes helt underbart skönt efter det passet man körde i dag. Skulle kunnat åkt ner och tagit mig ett pass ikväll med, men tar de lite lugnt i början.
Får väl se om man hinner med i morgon - har tid hos tandläkaren 13:30 sen så ska man hinna sova lite också ska ju ut två nätter ;O) Men man kanske kan hitta en lucka så man hinner in och träna lite i alla fall. Om inte annant så blir det ett pass på torsdag kan jag lova när man vaknat till liv.

Skulle ha åkt och badat i dag men de är ju så dyrt på Fjärran får ta de en annan dag hinenr nog med det med han ska ju trots allt vara här två månader min älskling.

Nu är de snart dags för Allsång på Skansen ska sitta inne på Felixs rum och titta på det och mysa lite han och jag. Magnus ska ju titta på fotboll som vanligt han *Suck*

Ha de gött i värmen mina vänner.

Puss och kram


TREVLIG MIDSOMMAR

Önskar jag er mina läsare!

Själv ska man ut och jobba tre nätter nu igen har redan gjort de tre första och det har gått jätte bra varit lugnt på jobbet också. Först ska man ner till grannen och äta lite gott innan man åker iväg och lämnar sonen hos mamma över natten.
Sen hem och sova lite så man orkar med nätterna för nu i natt har jag sovit som en kratta vet ej varför men har vaknat med jämna mellanrum.

Så skönt att jobba nätterna kan jag lova - slippa alla toapassningar visst vi har att göra på nätterna med men inte i samma bemärkelse som vi har de på dagen. Just våran våning är de ruksigt tungt just nu.

Nu ska jag fixa frukost åt min son som va en riktigt sömntuta i dag han kom nyss upp. Visst skönt att han kan sova emellan varven, vissa morrnar så är han ju uppe med tuppen.

Ha en trevlig midsommar nu mina vänner.


2010-06-18

Har jobbat häcken av mig men nu är man hemma ett par dagar innan man går på nattschemat som räcker i två månader. Ska bli så skönt.
Som vi har de just nu på jobbet så kommer alla att bli sjukskrivna av en eller annan andledning. Ex; I går så började ena personalen blöda näsblod, en annan bröt ihop och grät och en tredje gick hem pga värk i ryggen. Vi är sönderstressade på den här avdleningen just nu.
Jag hade en bra dag flöt bara omkring men tror de beror på att jag visste att jag skulle få hem mitt hjärta på eftermiddagen.

Han kom också men jag gick inte tillbaka till jobbet han hade fått vattkoppor så jag tog VAB halva dagen igår och hela i dag. Skönt men samtidigt tråkigt tyckte ju att dagen gick ganska så bra igår för min del. Men nu är de som de är skönt att få umgås med sonen också nu när han är här. Kommer nu att vara här i två månader ska bli så skoj att ha honom här så pass länge.

I dag har vi bara vart inne, jag var i väg och handlade när Mange hade slutat men Felix var hemma och kollade på film han. Ska ner och äta sedan bara jag är klar i tvättstugan.

Ha en bra helg på er för de ska jag ha.

Kram


2010-06-08

Ledig i dag efter att ha jobbat en helg som har varit lugn och skön. Vi har haft att göra hela tiden men ändå så har de vart en lugn stämmning på jobbet.

Nu är de bara sju arbetspass kvar innan man går på nattskiften över hela sommaren ska bli så skönt att slippa alla dagsbestyr ett tag.
Har en lugn vecka nu med så ska väl inte klaga måndag 7-15, tisdag ledig, onsdag 13-21 och torsdag 7-21 sen tre dagars ledighet.
Veckan därpå är lite värre jobbar måndag-fredag då sen så kliver jag på natt på söndag kväll.

De bästa med den veckan är att min älskade son kommer hem på fredagen och ska vara här hela sommarlovet.♥ Bara hoppas att vädret blir bra så vi kan vara ute mycket och hitta på en massa skoj under dagarna.

Visst jag sover väl ett par timmar men sedan så lär jag aktivera honom också, sen får jag sova när Magnus kommit hem.

Vi ska på dop om ca en månad också har redan hittat en bra present till lilla goungen som jag ska bli gudmor till. Älskar dig gumman du ska kan inte ana hur glad jag blev över att bli tillfrågad.♥

Nu håller jag på att tvättar ska väl ut på en lite promenad sedan när de är klart där nere tänkte jag, lär försöka ta tag i mitt liv igen.

Ha en bra tisdag mina läsare.

Kram


2010-06-02

Jobbar och sliter nu när solen skiner som mest. Skönt att man är ledig på fredag i alla fall, men då är de väl regn och rusk.

Tiden bara rusar i väg nu är de inte långt kvar tills jag får hem sonen som ska vara här hela sommaren.

Och det här är sista helgen som jag jobbar innan jag kliver på mitt nattschema - ska bli så skönt att få jobba nätterna i sommar.

Nästa lördag bär de av till Eckerö med arbetskollegor ska bli hur skoj som helst. Jag behöver ju inte handla hem något ev nån limpa cigg bara. För han handlade ju i lördags så de räcker och blir över han *S*

Nä nu ska jag ta mig ut på balkongen och njuta lite av solen innan den försvinner bakom träden och huset.

Ha de bäst!


RSS 2.0