100228

Jaha då var det redan söndag då fasen vad fort helgerna går när man är ledig. Och ingen "bebbe" ar kommit ännu heller hmm. Och nu ligger hela familjen i magsjuka trevligt värre. Hua jag tänker på er hela tiden ska du veta gumman <3

I går så satt vi bara hemma. Jag och Feilx i hans rum och kollade på Melodifestivalen medan Magnus och Stefan satt i vardagsrummet och spelade Wii. Skönt att haft en lugn helg och bara en massa mys med sonen.
I dag har vi vart nere i bowlinghallen hela dagen och kollat först när A-laget spelade till sig en seger sedan var det dags för B-laget att förlora.

Nyss ätit tacopaj så nu är man mätt och belåten igen då. ska slänga omkull mig på soffan en stund tror jag.

I morgon så får han åka in till mormor och sova där. Jag jobbar kvällen sedan på tisdag så ska jag ändå in till Gasklockorna på nått inom jobbet så då hämtar jag honom när de är slut.
Onsdag då ska Mange vara hemma med honom.
Sen torsdag då är jag ledig då ska vi ta en heldag på stan, handla lite kläder äta lunch på Mc bestämde han sedan bowla.
Usch den här veckan bara rusar förbi känns de som snart dagas att återlämna honom till pappa igen ju. Fasen kan man inte stanna tiden nu??!!

Kram på er


ÄNTLIGEN

I torsdags så ringde Pontus vid 17:30 och sa att de strax skulle bege sig uppåt. Jaha tänkte jag då får jag ha barn med mig på jobbet under fredagen. Mina kollegor var snälla och lät mig gå redan vid 20 tiden för då var vi klara på bägge sidor.
Ringde Pontus och frågade vart de var och de var i Valbo så jag gick hemåt och inväntade dem vid parkeringen.

Så nu är han äntligen här igen min älskade son <3

I går så hade han och jag kvällen för oss själva för Magnus och hans bror hade planerat utgång sedan länge. fast utgång vart de väl inte direkt de hade vart hos Mickes pappa hela tiden.
jag och Felix satt och tittade på Let´s Dance har inte kollat på de förr men igår fick ju han bestämma så då bidde det de. Och de var ju helt okej att kolla på faktiskt.

Nä gumman nu får du säga till "bebben" att komma så att de blir nån ordning på torpet *S* Jag vet ju att du vill att detta ska vara över. Inte lätt nu på slutet när man är så trött och slut i kroppen samt tung. Ring så fort de blir något de vet du <3

Nu ska jag fixa lite här hemma. Bröderna Karlsson har nyss vaknat de själv har mman vart vaken i lite mer än en timme och Felix sedan sju nångång.

Ha en bra lördag.

Kram


100222

Jaha då var det dags för en ny arbetsvecka igen då. Jobbar måndag 13-21, tisdag 7-15, onsdag kurs 9-11 sen jobb 13-21, torsdag 7-21 och fredag 7-14. Så de är bara att bita ihop och köra så att det ryker om det så det blir fredag snart och min son kommer.

Kan ju även komma en bebis nu till helgen hoppas vi innerligt <3 <3

Lär ta och ringa till Pontus och prata med honom igen också angående tågresan för han har inte hört av sig något under helgen men det hör ju inte till ovanligheterna att han hör av sig i sista minuten när de gäller sådant här. Men jag vill i alla fall veta i tid så man kan planera lite.
Magnus ska ju ut med sin bror på fredagen så de kan vara bra att veta om han går med på att sätta honom på tåget eller om vi ska åka till Sala eller hur det nu blir.

Den här veckan ska jag försöka hinna med att rensa bland lite kläder hos en kund samt ta en städ samt två duschar om man nu får ta den ena. Det verkar vara lite svårt att få in den personen i duschen så vet katten hur man ska bete sig där just nu. Fast jag jobbar heltid så hinner jag knappt med mina två kunder som jag har ansvar för det är för mycket annat runt omkring som personliga planer och insatsplaner, beställningar hit och dit ska även behöva göra ordning lite munvårdssätt jag också såg jag de finns inte ett enda i uská förrådet.
jag lär väl ta och börja planera mina dgara bättre så kanske det går att få plats med allt som krävs av en.

Nä nu blir det ett par koppar kaffe så man håller sig vaken och alert *S*

Ha en bra dag.


100220

Ledig helg och skulle bara vara hemma och vila upp mig så jag är fit for fight nästa vecka hade jag tänkt mig. Men så bidde det inte i går hamnade ute med en vän då jag min sambo satt kvar uppe på Söder och kollade på OS. Medan jag gick på krogen och hade skoj i stället - jag är ju nada sportintresserad som ni vet.

Kom hem vid halv två och i dag har man absolut inte gjort mycket mer än nödvändigt mest sovit om sanningen ska fram till och från hela dagen.
Nyligen ätit en väldigt sen middag ytterfilé, pommes och beasås, diskat undan efter den samt tagit mig en dusch samt ett par koppar kaffe så först nu känner jag mig som människa igen.

Nu ska jag gå och ta mig en rök samt en kopp kaffe till innan de blir soffan med lite salta pinnar och saft framför tv´n resten av kvällen.

Tack för en trevlig kväll i går min vän. <3

Hoppas att ni som läser har en bra lördag.

Puss och kram


100218

I går var man på verksamhetsplanering hela dagen uppe i Hemlingby. Dagen gick fort fick god mat och gott fika under dagens lopp.
I dag så jobbar man kvällen då ska bli skönt med en kväll känner mig inte riktigt hundra i kroppen utan är täppt i näsan kliar i halsen. Men de är bara bita ihop de.

Ska väl ta och ringa till Pontus också och höra om han går med på att sätta vår son på tåget upp. Hoppas de för jag har då inte lust att sätta mig i bilen och köra efter jobbet på fredag nästa vecka. Hoppas innerligt att han går med på detta.

Annars då har de inte hänt så mycket.

Bara går och väntar på att L ska få bebis nu igen. Men snart så är tiden innen men hon kan ju lika gärna få förre den här gången.
Älskar dig gumman <3 <3 <3

Nä nu ska jag ta en rök och sedan bara vara tills de är dags att gå ut i snön till jobbet.

Ha de bäst!


100216

Ledig i dag så skönt.

Bara vara i dag ska bara möta upp Linda från jobbet sedan så hon ska hjälpa mig med att färga håret.

Vaknade ganska så tidigt i morse fast jag kunde ha sovit längre ju, men bättre att gå upp än att somna om och bli seg som en råtta.
Upp och fixade lite frukost satt vid datorn och checkade av FB, diskade och nu sitter jag här med en kopp kaffe så jag håller mig vaken *S*

Fick i helgen höra starka ord från en av mina vänner men de kan behövas de med och hon har så rätt i det som hon skrev men jag vet fortfarande inte på vilket ben jag ska stå i den fråga riktigt.
Jag vet även nu att hon läser denna blogg och hon läser mellan rader i vissa av dem om man säger så. Känner mig ganska så bra vi var väldigt tajta förr så hon kan läsa av mig bra.
Jag kan bara be om ursäkt för hur jag vart under dessa år och lova en bättring mer kan jag inte göra åt det som varit.

Nä nu ska jag ta min kopp kaffe och gå för att ta en cigg.

Ha de bäst.

Kram


Lite kort från förr


Min son trötter


Här var vi lite sjuk


Mammas linslus som klätt ut sig <3


FRIDAG

Ja i dag har man inte gjort många knop inte. Bara suttit vid datan och ätit lite sedan blev det en

siesta innan de var dags att följa med älsklingen ner till hallen när han tränade.
Nu är det tvättstugan som gäller 15-17.

I kväll blir de tidig kväller jobbar ju resterade av helgen. Delad tur i morgon sedan 7-16 söndag och måndag 7-15.
Bara bita ihop och kämpa vidare trots förkylningen.

Ha de bäst!


100212

Ledig i dag för att samla krafter till att jobba lördag-måndag.
Börjar bli förkyld det är mindre skoj va ju inte så länge sedan jag var sjuk.
Men de är bara att äta piller och kämpa på ändå.

Annars sedan sist så har de inte hänt så mycket. Bara längtar till v 9 då de är sportlov så jag får hem min son en vecka. Sen så dröjer de inte alltför länge innan han kommer upp igen för v 14 är de ju påsklov igen. Men däremot efter de så dröjer de ända till sommarlovet börjar innan man får se och rå om honom igen.

Nä nu ska jag ta och koka upp lite mjölk och ta mig en kopp varm choklad.

Kram


100208

Jaha då har man vart ut på en liten promenad i det vackra sköna vädret som vi har i dag. Underbart när solen skiner och de är så här pass skönt som det är i dag.

Har nyligen ätit lätt lunch också var ner till grannen med tidningen som vi delar på då fick ajg upp en portion löksoppa igen. Så då var lunchen räddad i dag.

Pratade med Pontus nyligen på msn och vi kom överens om att Felix ska vara här hela sommarlovet trots att jag bara har två veckors semester 29-30. Han får dock vara mycket hos mormor eller hos någon annan om han inte vill vara ensam hemma någon dag.
Ska bli så himmla skönt att få rå om honom i flera veckor under sommaren kan jag lova.
Längtar redan.
Fast visserligen så kanske han inte behöver vara borta heller jag har ju ansökt om att jobba natt första perioden så bara hoppas att jag får de då behöver han ju inte vara borta alls. Kanske bara nån enstaka helg i så fall.

Kram på er


JOBBAR

Har nu vart ledig helg och inte gjort så mycket mer än fredagen då det va trevligt att komma ut och bwla samt träffas lite annat folk.

Men nu så är de arbete som gäller; måndag 13-21, tisdag 7-15, onsdag 7-16, torsdag 7-15, fredag ledig, lördag 7-21 och söndag 7-16.

Tittade på melodifestivalen i lördasg och tyckte allt va skit bara, så kan vara bra att jobba i helgen så man slipper se eländet *S* Fast de är ju från Sandviken nu så man kanske kan kolla lite i alla fall sen så kanske de är bättre artister med nu också.

vaknade förre åtta i dag, var trött i början men nu har man piggnat på sig ätit lite frulle suttit här en stund ska väl ev ut på en promenad innan man ska fixa sig lite lunch.

Ha en bra måndag.


LÖRDAG

Ja ledig även denna helg. Skönt som de är just nu på jobbet att vara ledig.

I går så var vi in till stan och bowlade ihop med två andra par från Skutskär, de gick inte vidare bra för min del men så inget fel med det bara kul att komma i väg och göra något.
Vi gick upp på Helt Enkelt efter för de från Skutskär skulle äta.
Kom hem vid 22-tiden.

Hmm, för någon dag sedan rättare sagt i torsdags så tog en person kontakt med mig igen. Vi har knappt pratat på över två års tid men nu så finns jag tydligen där på msn igen.
Men han vet ju att jag är sambo och att vi har det bra.

Just nu sitter jag här hemma ensam han gick ner till Yvonne för ett tag sedan han vill väl ha dricka antar jag så därav att han gick dit. Hon har ju vin han skjutsade ju henne i dag.

Men jag sa att jag inte ville så jag blev kvar hemma jag. Tog hand om disken efter middagen i dag vart det tacopaj och det va hur gott som helst. Länge sedan jag åt de flera år om sanningen ska fram. Sen så har jag spelat lite Wii oxå.

Nä nu ska jag ta en cigg.

Ha en bra lördag.

Lindha; Vad jag är glad för din skull nu när ni är en fullständig familj igen. Nu är det bara tillökningen vi väntar på. Felix frågade i dag när du skulle få din bebis. Love you <3


DELAD TUR

I dag har det var en skön dag på jobbet. Bara hoppas att kvällen blir likadan. Har delad tur i dag så nu är man hemma på rast tills klockan 16:00.

Lindha; Du får väl skicka över lite nyare kort på lillfisen till mig. Har ju glömt kameran varje gång jag gått ner till er. Men håller helt med han är grymt lik sin pappa på det där kortet och ännu mera nu.
Kul att ni blir en full familj nu igen efter allt slit på torsdag.
Ringer nog dig om ett tag. För i morgon tänker jag låta er vara i fred och bara ha en dag ihop alla fyra. Snart är ni fem och ska bli så skoj med en liten och lukta på igen.
Love you girl <3

Nä nu ska jag ta mig lite kaffe sedan bara vara.

ha de bäst.

Han är ju bara för go synd att han sov hela tiden bara ;o)
Här är han bara några dagar lillfisen <3


En lite gullig bild bara

Så lik sin pappa så de är skrämmande *ler*
Är han inte go så säg?


JOBBA

Ja då börjar man jobba om en timme då cirka.
Hoppas på en lugn kväll på jobbet men det är väl för mycket att begär som de ser ut där just nu. fast kvällarna brukar kännas lättare än dagturerna i alla fall.

Har diskat, vart ner på banken och fixat lite, ätit lunch samt resten av äppelkakan som var kvar. Suttit och kollat lite på tv.
Men nu så är de snart dags att bege sig till slaveriet.

Kram
Lite småtrött
Min goa son som snart kommer hem igen.


Nya möbler

Ja i dag kom nya sängen och nya köksmöblerna.

Blev jätte nöjd.

Annars så har jag haft fullt upp i dag vart till mamma och hjälpte henne med att byta gardiner i kök samt sovrum. Nu är det bara här hemma kvar att byta.
Kom hem och fick nojan med att börja damma och städa av lite så ringer Magnus och säger att vid halv tre komemr de från Möbelhuset med grjorna.
Så då blev det en ny städning nu under kvällen efter att vi satt ihop möblerna.

Här kommer lite bilder med.

Nu ska jag titta tv sedan sova som en drottning *S*



Nya köksmöblerna


Ser så inbjudande ut ;o)

Kram o god natt


RSS 2.0