2x40 års fest

Ja de va vi på i lördags och det var trevligt kan jag lova. Mycket skojigt folk de hade bjudit. God mat och en massa gott dricka fanns de med. Tipspromenad hade de ordan med den va skoj. Sen han som hade hand om musiken såg ju till att födelsedagsbarnen stod i mitten av oss alla sedan så splade han Happy Birthday too you och vi dansade runt dem för att sedan gå in och byta partner med dem. Kan bara summera att jag hade det jätte skoj i alla fall. Tackar så mycket för en trevlig tillställning!

I söndags kom vi hem vid tre tiden tog oss då en snabb dusch sen hämtade vi våra cyklar som blev kvar på staden på fredag kväll.

I går började Felix på fotbollsskola och han tyckte det var skoj. Vi ska snart bege oss dit igen, i dag så ska jag lämna honom där. Vet ej riktigt vad jag ska göra under tiden men nått hittar jag väl på.

Nä nu får de räcka för tillfället.

Ha de gött i värmen.


UNDERBART

Med semester och pojken hemma. Inte en lugn stund kan jag lova men det är det värt.

I går så låg vi på Fjärran i dryga fyra timmar och badade samt solade eller ja jag brände mig som vanligt jag. Vi har vart ute varje dag på promenader så mycket vi bara orkar.

I dag så åkte vi in för att hämta min cykel som vart på service och hittade då en åt sonen med så nu har han cykel igen ett tag.
Nu är han hos mamma för vi ska ju i väg på 80-års fest i morgon sitta i en bil i dryga 20 mil i den här värmen men vad gör man inte för släkten ;o)

Nä nu ska jag plocka undan lite här hemma sedan vänta på älsklingen.

Ha de gött i värmen.

Puss & kram

DÅRHUS

Ja man kan ju börja undra om man jobbar på ett sådant istället för ett äldreboende som vi har det just nu uppe på våran avdelning. Asså man blir galen av att vara på jobbet numera. Den ena är värre än det andra, kan jag bara säga för att inte säga för mycket.

Annars så är det bara bra förutom att man har en tjurig gubbe hemma numera, men det är väl som vanligt innan de är dags för B12 injektionen. Men det är tråkigt tycker jag.

I går så var jag och Lindha ute på en riktigt lång promenad kan jag lova er. Men det var skönt efteråt, avslutade den med en fika hos hennes mamma sedan hem och gjorde lite lunch.
Senare på kvällen så tog vi deras bil ut mot Norrlandet där man är uppvuxen. Vi var ute ca en timme och bara körde runt och kollade. Jag min klant glömde ju KK hemma hade ju faktiskt en baktanke med att vi skulle ut dit men får at de en annan gång sa vi. De blir ju flera kvällar vi kan göra så där sa vi igår, så jag kommer in i körningen igen nån gång så man slipper höra allt jävla gnäll från sambo plus svärfar att man aldrig kör.

Har nyligen klivit upp ur ett bad så nu är man ren och fräsch*ler* Nu blir det bara slappa tills kudden kallar.

Kram på er alla

/Anna

JOBBAR HELG

Sista helgen innan man går på semester nu då. De som känns tråkigt är att de är bara två ordinarie personal denna helg sedan vikarier. Jag vet ju i alla fall att det är en som är van och deligerad medan den andra inte är de så de blir väl till att dela medicin alla dagar för nån av oss ordinarie. Men det kommer nog att gå bra ändå hoppas jag. Jag vet ju att det är sista helgen nu på tre veckor för min del.

Ska bli så skönt med semester snart kan jag lova är så less på jobbet just nu men det visar man ju inte där. Håller god min och försöker vara glad och framåt. Men snart så, åtta arbetspass kvar nu. Bara hoppas att de blir bra väder då man har semester så man kan vara ute och promenera och hitta på nå skoj med sonen som kommer om ca en vecka.

Lär ta och ringa hans pappa och höra om han skulle sova hos farmor förre han kom hit eller hur de nu blir. Samt att höra att han skickar med regnkläder i fall det behövs. Jag har ju beställt lite kläder till honom som han kan ha här, men lär ju ha lite mera från dem. Ja lär väl ta mig kragen och ringa honom nu under helgen eller till veckan - Felix slutar ju skolan redan på onsdag han.

Nu ska jag ta och fixa lite lunch sedan bara invänta jobbet - jobbar fredag 13-21, lördag 7-16 och söndag 7-21.

Ha en bra helg.

Snålblåst o regn

Ja i dag är de riktigt ruggväder ute. Tråkigt nu när man var ledig men de va bara att hålla sig inna de och kura i soffan framför tv´n. Hade planer på att gå ut och gå i dag men så bidde det inte pga vädret har inga skor längre de har spruckit så lär ta mig råd att köpa nya när lönen kommer. Fast vi har en hel del utgifter denna månad, de är ju 80-års kalas också löne helgen. Sen så är de de vanliga räkningarna som ska betalas plus några utöver har skickat efter lite kläder till mig och Felix.

Appropå Felix så kommer han ju snart ska bli så skoj att få ha honom här i några veckor. Hopaps på bra väder så vi kan vara ute och hitta på en massa skoj då.

Har nu satt in kött i ugnen så de ska vara klart tills älsklingen kommer hem, bara göra sås samt koka lite potatis men det behöver jag ju inte göra just nu.

I går så gjorde vi en utflykt med några kunder till Engeltofta tur hade vi med vädret i alla fall och maten smakade bara bra. Sämre var det med färdtjänsten hemåt, ena kunden va inte inbokad på hemresan och den sista bilen kom en timme senare än vad vi hade beställt den till och en personal fick ringa sin anhörig som kom och hämtade henne. Så i går blev det en timmes övertid för min del, det som var det värsta med det hela var att två av dessa tre kunder som blev kvar med mig har mediciner som är viktiga att ta på rätt tid 16:00 en med parkison och en med insulin. Gick in och fick en smörgås utav personalen så att jag kunde hålla han med insulinet jämn i alla fall. När vi väl var hemma igen så fick han insulin plus middag på en gång av kvällspersonalen. En stor fet insändare ska det bli i tidningen angående detta sa vi i går.

Nu jobbar man helgen som kommer men det gör mig inget för det skulle ju inte vara nå vidare bra väder då heller.

Nä nu ska jag ge mig här och slappa mera tills de är dags att sätta igång med såsen och potatisen.

Kram

REGNIGT

Ja i dag så regnar det ganska så mycket. Men det behövs verkligen för allt de som växer ute i naturen samt så blir de bättre luft att andas för oss allergiker. Men visst jag har njutit som fisken nu i helgen när det var så underbart väder.

Lördagen tillbringade vi hos svärfar åt gott och tog lite vin till maten. Efter en stund så gick vi över till arbetskollegor till älsklingen de hade vart på en dagstur de så de hade fest. Gissa om de va fulla? Jo en del va ju bra dragna, men alla lika trevliga. Jag blev till slut ensam tjej kvar där, men de gör mig inget om jag umgås med killar eller tjejer. Magnus han ville hem vid elva tiden han så då åkte han hem medan jag blev kvar på lokal syltan Wasa med hans kompisar. Hade hur skoj som helst med dem.

Söndag då vart det sovmorgon frö oss bägge. Kors i taket, han brukar alltid vakna tidigt. Men då sov vi länge sedan gjorde vi oss ordning åkte in till mor de var ju morsdag då. Satt där ett tag och fikade och pratade lite. Hem och satt igång med att göra lite mat; stekte kotletter, koka potatis, koka rabarberkräm, ja jag gjorde en del. Så i går slapp jag stå vid spisen när jag kom hem jo gjorde sås men de går ju snabbt de. I dag blir det sallad till lunch, sen tog jag med matlåda till jobbet med kotlett.

Nä, nu ska jag ut på balkongen och ta en cigg och lite kaffe.

Ha de gött i regnet.

RSS 2.0