Ledig

Jippie nu är man ledig elva dagar så skönt de ska bli.
Bara vara med sonen o mysa i en veckas tid!
Ha de bäst i höst rusket.


Så söt :)


2011-10-25

Så nu har man vart duktig och städat utav inne i sonens rum ordentligt tills han kommer hem i morgon. Jag har ju sovit där i tre veckors tid nu pga att Magnus ska få sova ordentligt eftersom jag snarkar så mycket på nätterna. Men nu så får jag väl sova på soffan eller i våran säng igen då en veckas tid, om de fungerar. Har vart in till mamma med medicin också, tog en snabb fika där smat bar ner parasollet i förrådet. Nu blir de lite data innan man ska påbörja middagen som i dag består utav fläskfilé, svampsås och potatismos lite grönt till med så klart.

BLIR TOKIG

Ja tror ni inte att en ny förkylning håller på att sätta sina rötter i mig. Började hosta som attan i går och i morse när man vaknade hade man skallebank, snorig och känner mig febrig samt ont i ena örat. Jag tro jag blir galen snart - åt ju sista pencillinet i måndags för den förra åverkan jag hade. Men som sagt de är bara att bita ihop och gå och jobba de men snart så kan jag överlåta beställningar utav portioner till en kollega i alla fall - hon satt med mig igår när jag gjorde den för två veckor framöver eftersom jag kommer att ha semester vecka 44. Nu dricker jag en kopp kaffe och inväntar gubben så vi kan svänga förbi mamma med matlåda samt lite rökt lax. Sen in till Volvo och boka tid för däckbyte, vidare ner till Buddy´s på stan och äta. Sen hem så kommer de en kompis till gubben hit som ska sitta här innan han ska i väg på klassfest. Får väl se om de ev blir en tur till Skutskär i kväll - svärfar är bjuden på fest men han vill ju inte gå själv så han hade frågat gubben i går. Men det där återstår att se, sen beror de lite på hur jag mår dessutom. De är ju dags för arbetshelg nu igen också visst jobbar ju eftermiddag i morgon men har knappt sovit nått i natt så man känner sig lagom mör i kroppen. Ha en bra helg!

HMMM

Efter natten till i går så lessnade jag på min hosta så jag ringde till HC och fick en tid i dag. Tur var väl de; bihålleinflammation samt påbörjan på lunginflammation så de blev en penicillion kur på tio dagar samt Cocillana för min del. "Jag struntar i att skicka över dig till LAB för det rosslar lite här och där o alla symtom tyder ju på att du inte är pigg alls egentligen" de va doktorns kommentar till mig innan han skickade i väg recepten. Skönt att man är ledig nu tre dagar då så man får påbörja kuren så man är kryar till på tisdag när man ska in och jobba igen då. Nu i helgen blir de bara ta´t lugnt och kurera sig ordentligt men det ska väl gå ganska så snabbt nu när man fått rätt mediciner. Hoppas att ni alla får en underbar helg! Kram

FÖRKYLD

Är väl bara förnamnet på vad jag är just nu. Hostar så jag har snart sår i halsen, täppt i näsan stup i kvarten för att i nästa stund rinna värre än Niagarafallen. Nätterna är jobbiga vaknar utav min egen hosta, inatt va de fördjävligt helt klart tur att man börjar jobba 13:00 så man fick sova mera. Men i morgon är de dags för en förmiddagstur igen så jag hoppas att jag sover bättre i natt som kommer. Sen är jag ledig tre dagar men då ligger man väl för ankare eftersom man jobbar och sliter med en infektion i kroppen. Undrar om man ska ringa läkaren snart har ju nu gått så här i en veckas tid utan bättring kanske behöver ha pencillin eller nått. Bihållorna känns ömma. Jaja nu slutar vi gnälla. Vädret är helt okej än så länge solen skiner mellan varven och riktigt sköna friska vindar ute =) Ha en bra torsdag.

JOBBAT

Ja nu har man gått o jobbat hela helgen fast man inte är riktigt 100 och de känns utav i dag när man väl är ledig, men det var värt de för de här är bästa helgen jag har på mitt schema. I dag blir de bara vara - dricka varmt, käka Alvedon och ta de lugnt. Ska dock ha tvättstugan 13-15, men de är ju inte så jobbigt eftersom jag tvättar ofta så blir de inte så mycket tvätt. Sen så ska jag laga ordning middag i dag också i dag blir de kycklingfilé med ris och eventuellt lite sås till. Nä go vänner nu ska jag krypa ner i soffan igen.

RSS 2.0