SOMMAREN 2011

Jaha nu är sommaren över för detta år då. Har haft min son här hela sommaren och vi har haft de bra. vart ut på lite små resor Helsingfors kryssning 40 timmars samt ner till Södertälje och hälsat på Magnus broder med familj, ner på stan på onsdags kvällarna. Sen så har han lekt med sin bästa vän Oscar flertal gånger under detta lov han har även sovit kvar där.
Men som sagt nu är de slut på detta - lämnade honom till pappa i lördags ute i Kungsgården för de var och hälsade på farmor och farfar. Självklart skulle de bli tjafs när jag tog fram papperet från FK där han ska intyga att jag haft Felix hela lovet. Och till råga på allt så när jag kom hem såg jag att han skrivit under på fel ställe så frågan är om han gjorde det med flit eller inte?? Så nu kan jag ju ändå inte lämna in den lappen.

Lördag kväll var jag bjuden på tjejfest hos en av våra timmisar och den kvällen vart riktigt trevlig, kom inte hem förrän 04:15 *S*
Träffade en massa roligt folk ute - hamnade ju på Bilagan :)
Söndagen var dock inte lika rolig sov bort hela dagen nästintill, men när jag väl bahagade kliva upp så satt jag fart här hemma och grejade lite.

I dag har jag dammsugit, torkat golv samt tagit disken nu innan man ska i väg och slava kvällspass.
Har ju jobbat nätter nu under sommaren igen och de är så skönt att jobba nätter, bara hoppas att man kan få en natt tjänst snart. Fast de är både och man saknar ju arbetskamraterna men inte allt annat runt omkring - stress för att hinna med allt.

Nä nu ska jag ut och ta en rök. Känner mig en aningens rastlös nu, jobbar hellre förmiddagar.

Ha en bra dag.


RSS 2.0