PÅSKEN 2011

Jaha då var påsken över för detta år då. Har vart kanon väder hela påsken skönt med sol och värme. I dag är de lite små grått och blåser en del men de gör inget för i dag är de jobb igen.

Långfredagen grillade vi ihop med grannarna här och drack lite gott. Var ner på pizzan och kollade lite på kvällen. Lördagen va vi ut och åt med svärfar sen hem till honom - synd bara att han är som han är ibland envis som en gris - de blev ju inte skoj förrän Lasse dök upp vid 21:30 tiden. Men va så dags då. Vi följde med ut en stund men var hemma igen vid 24 tiden.
Söndagen va vi ut och åkte lite.
I går vart de städdag här hemma - dammat, dammsugit, torkat golv, skjutsade mamma tur o retur till sjukan, planterade blommor i balkonglådorna, planterade om blommorna inne, tvättade, laga middag samt diska. Kvällen var jag helt slut så somnade nog ganska så fort, men har sovit bättre i natt i alla fall - ingen hosta. Natten till i går var de hemskt med hostan.

Nu börjar man jobba igen då efter en riktigt slappar vecka. I dag 14-21:30, ons 7-16, to 14-21 och fr 7-14. Får se om jag kör ner Felix på fredag redan så man kan slappa i helgen behöver ju åka i väg en sväng och inhandla tobaksvaror. Men får se hur jag gör framöver.

Nu ska jag ut och ta mig ett bloss.

Ha en bra dag.


FELIX


Snart så är du här i två veckor gubben♥


MÅNDAG

Ny vecka nya möjligheter framför en - jobbarvecka+helgen. Men till helgen kommer ju min son äntligen upp igen de har gått sex veckor sedan vi sågs sist nu igen.

I dag va Anticimex här och kollad på mina husdjur - de är övervintrare som ej kan göras nått åt mer än spraya radar om de stör en runt fönster och lister. De kommer från gräset och som sagt kan ej göras nått åt så nu sitter gardiner på plats igen i sovrummet. Men de känns lite otrevligt ändå med dessa små flugor tycker jag.

Vart ner till grannen och suttit på hennes altan i solen en stund och tagit en fika, nu uppe ska väl trolla i hop nån lunch innan de är dags för arbetet.

Ha en bra dag.


SÖNDAG

Vart ut på middag igår men icke Kungshallen utan Church Street där vi blev bjudan utav Peter, han är bra rolig han. Eller hur Elli? Fick många glada skratt igår igen när han var med jag =)

I dag var man med ner till hallen och kollade när GKK tog revanch på Rättvik och vann.
Sen in på ICA och handlade lite hem la mig i soffan och där somnade jag, är för gammal att vara ute på stan två kvällar i rad*S* Fast i går va man ju hemma 23-tiden iallafall fredag kom man ju hem 03:00 och sov lite halv risigt till igår.
När jag väl vaknat så lagade jag till en köttgryta med lite vattenkastanjer, majs, bamoskott och kokosmjölk - den blev riktigt god ska tilläggas.

Ny arbetsvecka framför en nu samt helgen. Sonen kommer väl förmodar jag på fredag han med så han lär ju få vara ensam hemma på lördag om Mange blir uttagen till att spela även nästa helg då de är match i Falun på lördag sen hemma på söndag.

Nu ska jag gå och ta mig en cigg och lite java så man kan hålla sig vaken ett tag.

Ha en bra söndag. 


LÖRDAG

Srålande sol men blåsigt värre ute har suttit en stund på grannens altan på förmiddagen sen upp och fixade lite lunch. I dag blev de omelett med lök, skinka och champinjoner i. Är ju gräsänka i dag han har haft match i Rättvik som de tyvärr förlorade får se fram emot morgondagen när de spelar på hemmaplan istället.

Nyss tagit mig en dusch och väntar på att gubben ska ringa och säga åt mig att åka ner mot stan vi ska ut och äta lite middag på Kungshallen troligtvis.

I går fick jag för mig att f*n jag vill gå ut så messade med en kompis och vips så var jag uppe hos henne och vi satt och surrade på. Sen tog vi bussen ner på stan och gick till Bilagan. De va en skön kväll i går ganska så mycket folk men inte för mycket. Tog sista bussen hem och gjorde mig två smörgåsar då va ju hungrig hade ätit på lunchen på jobbet sen en bit tårta bara och lite kex hos Inga. Sen av de bums i sängen efter att ha borstat tänderna. Klev upp vid sju tiden i morse första svängen men la mig igen efter att ha pratat lie med älsklingen.

Nu ska jag gå och göra mig lite java och ta en cigg.

Ha en bra lördag.


INGEN VANLIG DAG

Nä för de är älsklingens födelsedag i dag. Hipp hipp hurra för dig min älskling. Älskar dig mer o mer för var dag som går. Visst kan man känna sig less i bland men de kan vi alla göra mer eller mindre på varandra. Men känslorna är starkare så skönt så.

Nu ska jag göra mig klar för att gå mot jobbet.
Ha en bra dag.

Magnus med sin 2 kg chokladkaka
Älskar dig ♥


TISDAG

Jobbat 7-14 i dag haft en kanon bra dag på jobbet i dag =)
Allt har bara flutit på tänk om de kunde va så jämt.

Hem och satt mig vid datorn en stund sen påbörjad man matlagningen inför middagen, medan potatisen kokade upp så tog jag mig en dusch. Efter maten så la sig gubben i soffan o där ligger han än ska väcka han snart så vi hinner in till Dollar innan de stänger. Han ska in dit och köpa fikabröd till jobbet innan han ska ner på träningen ikväll.
Själv så har jag diskat undan allt hunnit med en kopp kaffe och en cigg nu sitter jag här en stund igen och kopplar bort verkligheten en stund.

Jobb i morgon 7-16 med APT 13-16 utan chef hmm hur kommer det att gå då mån tro vi är ju inte den lättaste avdelningen att kontrollera. Fast vi lär ju ha möte för ssk ska ju lämna information samt även att en av de andra vch kommer in och ger lite information.
Sen så ska vi vara på avdelningen igen och justera lite efter hygienronden vi hade. Så antar att i morgon kommer de bara att passa hos oss från 14-15 om jag förstod dagordningen rätt.

Jag tror att jag följer med ner till hallen i kväll och träffar lite skojigt folk och tar nått gott att fika där kanske =)

Ha en bra tisdga kväll!


Grattis

110404

Isac fyller två år i dag hipp hipp hurra!


SÖNDAG

Vilodag på hög nivå i dag känner mig en aningens sliten förstår ej varför :)

Har vart in till mamma och lagt om slangen i dag sen in på ICA och handlade lite hem fixa lunch omelett med skinka o räkor sen vilad jag några timmar nu är de dags att fixa middagen chicken bit´s och pommes blir de. Ska koka upp ris sedan till matlådor fick ju köttgryta utav mamma som jag ska ha till jobbet i morgon och på tisdag.

Jobbar veckan ser ut som följer;
Måndag 7-21
Tisdag 7-14
Onsdag 7-16
Torsdag 14-21
Fredag 7-14

Nästa helg så ska jag bara ta de lugnt och städa utav häe hemma ordentligt inför våren som nu ändock tots de gråa vädret vi haft i dag är på intågande. Ska nog ta fönstren med då tror jag.

Ha en bra söndag mina vänner.

Hade skit skoj i går länge sen jag skrattade så där mycket. Tack för trevligt sällskap!


RSS 2.0