HELG

Nu är det snart dags dags att börja helgtjänstgöringen. Jobbar 13-21 i kväll, 7-16 lördag och delad tur på söndag. Tråkigt att jobba speciellt på söndag - då är det dop för lille Isac. Ska kolla av i dag om de finns möjlighet att få gå tidigare.

Nu ska jag gå och göra nytta innan man ska i väg ska försöka hinna med att hälsa på morsan.

Ha de bäst i helgen.

Puss & kram


TISDAG 28 JULI

Jaha nu är man inne på fjärde veckan och jobbar efter senestern. Har lite dåligt smavete för att man ej hört av sig till sina vänner men haft fullt upp på något sätt. Mina riktiga vänner förstår, det vet jag medan andra kanske har mindre förståelse för att det blir så här emellanåt när det gäller mig.

Jobbar denna vecka måndag 7-15, tisdag 14-21, onsdag 7-16, torsdag ledig, fredag 13-21, lördag 7-16 och söndag delad tur. Ska dock försöka prata med de som jobbar på söndag om jag kan få gå tidigare eftersom vi är bjuden på dop klocka ett då. Hoppas att det funkar, annars så är det ju tyvärr inget att göra åt det.

Veckorna bara rullar på nu tycker jag. Älsklingen har haft sina två veckors semester nu han med så på måndag börjar han åter att jobba. Till nästa år ska vi se till att få semester ihop och försöka hitta på något skoj då.

Nä nu ska jag gå och kolla lite om de finns nått att göra innan de är dags att gå ner till tvättstugan och ta upp tvätten förre man ska till jobbet.

Ha de bäst! Puss & kram

ONSDAG 22 JULI

I dag börjar rötmånaden då bäst att se upp lite med maten nu i en månads tid så att man inte åker på nå magsjuka eller så har ej lust med det.

Börjar jobba 14 i dag så nu står en stek inne i ugnen som vi ska äta av innan jag går. Min älskling har ju semester nu han i två veckor. Jag var ledig i går efter att ha jobbat helg så vi fick en dag ihop, sen så är jag ledig nu i helgen. Fredag ska vi åka till Ockelbo till hans moster och sova kvar där på lördag så ska vi ut och äta ev att hans far och andra moster följer med då. De beror väl lite på när de kommer hem från sin semester, de åkte i måndags och i går var de redan i Danmark. Men de är ju så med svärfar han har inte lust att stanna längre på en och samma plats han inte - märkte av det förra sommaren när vi åkte runt med honom.

Nä nu ska jag ta mig en cigg och lite java.

Puss o kram

TISDAG 14 JULI

Nu har man vart duktig lagat iordning middagen redan så det är bara att värma för älsklingen när han kommer hem samt att göra ordning ett par lådor. Stekt köttfärsbiffar samt kokat potatis och gjort sås. Ska kanske om orken vill ta fram snabeldraken och dra av lite snabbt här hemma också, såg dock att det skulle behövas dammas av också men det får man ta nån dag när man verkligen orkar *S*

Ska ju i väg och jobba 14-21 i dag också och där lär jag ta en städ med hos min brukare så man kanske slipper klagomål från anhöriga om de dyker upp till helgen. De hade tydligen klagat på den som gick för mig när jag hade semester men tyvärr så klagar de på de mesta de där.

Jag hoppas att du tog min förra blogg på rätt sätt gumman. Jag älskar ju alla men på olika sätt, för din familj har ju alltid funnits till hands för mig.

Nä nu blir det en cigg och kaffe på balkongen.

Puss & kram

LÄNGE SEDAN NU

Ja nu var de länge sedan jag skrev igen har ej haft tid eller rättare sagt tagit mig tid heter det väl. Nu är min älskade son på Gotland med sin resterande familj och hopaps att han har det skoj där.
Själv så har man börjat knega igen efter semestern och det har bara gått bra skönt på ett sätt att komma tillbaka till vardagen fast ändå inte ;o) Men trivs ju som fisken i havet på mitt jobb och det är huvudsaken det, lite jobbigt nu när det är sommar o en del nya ansikten som man ska lära upp men det går det med bara ge dem tid. man har ju själv vart en nykomlig en gång i tiden.

Tusen tack älskade gumman för att du ställde upp och skjutsade oss till Sala då. Vad skulle jag göra utan en vän som dig?? Du är bland de bästa man kan ha i sitt liv; Jag älskar dig och dina små. Resten kan vi ju at en diskussion om - du fattar vad jag menar hoppas jag. Vilket som så är du bäst även om vi inte hörs varenda dag men vi vet ändock vart vi har varandara vi två.

Nu ska jag ner till tvättis och vika lite tvätt sedan upp och hinna ta en dusch innan det blir lite tv.

Ha de bäst!

Puss och kram

RSS 2.0