ARBETS HELG

Ja då är de dags att jobba hleg då. Börjar 14:00 i dag, delad tur i morgon och söndag kväll. Känenr inte alls för det här kan jag lova vet ju hur tungt det är på vardagarna och vi är ju mindre personal under helgerna. Men det ska väl gå bra hoppas jag. Skönt att vara ledig på måndag i alla fall - då är det tvättstugan som vanligt ska städa av här hemma också om inte älsklingen gör det under helgen.

Har i dag vart ut på en kortis promenad med. Så nu sitter jag och funderar vad jag ska äta till lunch innan man ska i väg och slita hund ;o)
Tänkte ringa min promenad kompis men såg att klockan va så dags att hämta sonen på skolan så de blev inte av helt enkelt - visst det är ju inga problem att ha honom med han cyklar ju medan vi går på.

Nä nu blir det en kopp kaffe och ett bloss innan man kommer på vad man ska äta.

Ha en bra helg.

LEDIG DAG

I dag har man vart ledig skönt att få sova ut, vakande vid nio tiden. Ringde strax därefter till min promenad kompis men hon mådde inget vidare i dag så de blev en lite promenad ensam i dag på förmiddagen. Sedan så har jag bara vart hemma och inte gjort någonting, skönt med sådana dagar med.
Nyligen klivit ur duschen i dag så ska vi avtacka en av våra medarbetare som gått i pension ute på Engeltofta. Jag blir hämtad om ca en timme jag. Äta god mat där ute pepparlax har jag beställt hoppas att den smakar lika gott som den ser ut. var ju där i sommras också med några kunder från jobbet men då tog jag karrén.

Får väl se om det blir en till promenad i kväll då beror lite på när vi kommer hem.

Har gjort ordning pannkakssmet till älsklingen så han kan grädda pannkakor när han kommer hem. Annars som sagt bara vart i dag. Ska ju jobba helgen som kommer nu så det kan vara skönt med en lugn dag innan man går på för helgpasset.

Ha en bra eftermiddag/kväll.

Puss & kram

JOBBET

I dag så har man jobbat som vanligt då 7-14:30, tog bägge mina kunder på dusch i dag så nu är jag klar för den här veckan i alla fall. Dagen har gått bara fint på jobbet.
Kom hem och blandade ordning lite köttfärs - de blir köttfärsbiffar och potatis och sås i dag till middag.  Älsklingen skulle bli senare i dag han hade en del ärenden att uträtta.

Appropå honom så har han ju namnsdag i dag han *Grattis darling*

Senare i kväll vid sju tiden så blir det en promenad med Lindha igen. Vi ska ju ta tag i det här nu vi två och det är ju roligare att gå när man har någon att prata med under tiden. Visst jag kan gå ensam också då tar jag bara med mig MP3 spelaren så går det med.

Nä nu ska jag göra ordning lite kaffe och ta ett bloss medn potatisen kokar klart.

KOMMETERA GÄRNA OM NI LÄSER.

PROMENAD

I dag så blev det en promenad fast när man vaknade så trodde man inte att det skulle bli av, då regnade det som bara den. Men det lättade ju vid elva tiden så då passade vi på att komma ut och röra på oss. De ökade visserligen innan vi kom hem men vad gör det. Jag gick hem och bytte kläder jag kokade lite soppa och nu är det snart dags att gå i väg och jobba kväll.

I kväll så börjar älsklingens bowling träning igen också. Får väl se om jag hakar på den senare under säsongen beror lite på hur mitt schema kommer att se ut. Vad jag vet nu så har jag till och med 11 oktober på tvåan i alla fall men vad som sker efter det vet jag inte ännu.
Skulle ju vara skoj om vi fick ett gemensamt intresse ihop åtminstone. Tycker ju de vart kul att bowla förr när man gick i skolan men som sagt de är ju massor av år sedan det *S* Jaja, som sagt man får se vad som händer.

Tack för en trevlig promis gumman trots vädret. Hörs senare och ses i morgon kväll då hoppas jag.

Nu ska jag göra mig redo för arbetet. Ha en bra eftermiddag/kväll.

Puss o kram

KRÄFTOR

I dag blir de lite kräftor, hemmagjord skagenröra, ribbs, bröd, sallad och lite annat smått och gott i trevligt sällskap. Magnus jag och två kompisar till oss blir det. Det räcker de för att kunna ha det trevligt.

Älsklingen är just nu och hämtar en av vännerna som bor i Skutskär. Lägger nog in nått kort senare ;o)

I går va vi bara hemma och en kompis kom in och vi satt och pratade, kollade på tv lite och åt lite chips bara.

Usch jag lär ta och komma igång med motionen igen jag. Känns som om jag svällt upp igen, fast det har jag ju inte det är bara vad jag känner pga att jag vet att jag legat på latsidan nu ett bra tag. Lindha; vi lär ta en långpromenad snart igen så vi kommer igång*S* De va ju länge sedan vi gjorde de nu ju. Ja de va ju länge sedan vi träffades övehuvudtaget, men som sagt vi vet ju vilket som vart vi har varandra fast det kan gå långt emellan gångerna vi träffas eller ens pratar med varandra. Puss på dig gumman <3 Love you.

Nä nu ska jag ut och ta ett bloss med en kopp kaffe. Ha de bäst!

Puss & kram

Tant Grön

Har vart ut och ätit med mamma och Felix när han var här i sommras så nu väntar vi på bussen hemåt.

TVÅ ÅR<3

Har nu gått sedan vi blev ett par jag och Magnus. Älskar honom bara mer och mer för varje dag som går. Visst vi har våra små tjafs men vad är ett förhållande utan lite små bråk anser vi man lär ju kunna få ur sig ett och annat, har väl haft ett par riktiga bråk då det vart nära nog att det verkligen tagit slut men det har vi rett upp sedan.

Helgen som var har bara vart bra den. fredagen åkte vi ut till svärfar där det blev grillat och lite gott att dricka till. grannen hans kom över också trevligt värre. Sedan så åkte första gänget till Furuvik medan jag och Linda (grannen) väntade kvar på hennes gubbe som va på hemgång. Så det hela slutade ju med att jag inte hittade på dem sedan ute i parken. Tappade bort även Linda och Janne så fort vi tre kom dit vilket till slut resulterade i att jag tog mig en promenad genom skogen hemåt. Fick skjuts sista biten från Tempo vid Storhagen av två tjejer som jag är evigt tacksam för då va jag helt slut i kroppen och benen, men jag hade då fått motion så det räcker ett tag*S* Nä ska ta tag i mina promenader snart igen känns som om jag har gått upp en hel del nu igen. Hade ju en så bra start så dumt att sluta nu. Bara ta tag i det nu igen och bege sig ut och röra på sig eller ta en cykeltur på cykeln ute eller på motionscyklen inne framför tv´n nån kväll.
Lördagen så åkte vi ut till Boänge till en bowling polare till Magnus, bada pool, även här blev det grillat och gott som attan var det. Kvällen var bara trevlig förutom att någon grannen till dem hade pissat in i våran bil som vi märkte på söndagen när vi skulle till att åka hemåt. Så de lukter ju inte direkt mumma där nu lär köpa klädseltvätt och ta sätet samt skura ur på golvet. Vilka idioter det finns asså.

Denna vecka så jobbar man fem dagar; jobbade i går 7-16, i dag 13-21, i morgon 7-14:30, torsdag 7-15 och fredag 7-16.

Ledig helg ska köpa hem lite kräftor och mysa på lördag tänkte vi samt lite gott bröd med hemmagjord skagenröra och bara vara i helgen som kommer.

Nä nu ska jag ta och ringa upp gavlegårdarna som jag ringde förra måndagen men ännu har de inte vart här och lagat de som jag felanmälde då.

Ha de bäst.

LEDIG HELG

Skönt med lång ledig helg nu efter den helgen som var. I dag så har jag bara vart ska gå ner och sola en stund på grannens altan snart men man kommer nog inte orka sitta där länge hon har ju 35 grader där just nu. Men en liten stund skadar ju inte *S*

Pratade nyss med min bästa vän hon är inte på bra humör men jag tar inte åt mig av det utan bara låter henne vara och berätta det hon vill berätta. Känner ju henne utan och innan kan man ju säga. Älskar dig gumman <3 Hoppas att man kanske kan få ett kort på lille isac trots att man inte var med på dopet? *frågar snällt*

Nä nu ska jag ta mitt kaffe och gå ner och sätta mig en stund i solen.

ha de bäst. Puss & kram

SKÖNT...

Att helgen är avklarad utan större missöden eller rättare sagt inga missöden alls. Gick ju bra trots allt att ha medicin på bägge sidor men visst jag var max stressade av tanken på freagen så det blev inte många timmars sömn till lördagen. Men tänker dock inte göra om denna helg för allt i världen, pratde med chefen i går och sa som det var; att blir de en till sådan här helg då lägger jag nycklarna på bordet och går hem. Är fortfarande slut i kroppen kände jag i går skulle behövt vart hemma en vecka *S* nä inte riktigt men sa att jag inte vill ha medicin på ett tag nu i alla fall.
Skönt med en tre dagars vecka nu bara; jobbade i går 7-16, i dag 14-21 och i morgon 7-21 dock men det går de med för sedan är man lång ledig helg. Ska ev ut till Furuvik med svärfar på fredag och kolla in Jill. Förra året så tältade vi ju där men i år så fungerar inte det då när vi inte har något tält samt att älsklingen börjat jobba i måndags. Får väl se vad de blir i helgen beror lite på svärfar det där då.

I går så kom Lindha med familj förbi, hon hjälpte mig att färga mitt hår. tack för det gumman. Älskar dig <3

Nu ska jag ut och ta ett bloss och lite kaffe. Sedan fixa lite lunch innan man ska i väg och slava*ler*

Ha de bäst. Puss & kram

SKIT HELG

Kan man väl lugnt ta och sammanfatta helgen på jobbet nu. I går gick de ju bra men värre i dag och i morgon. I dag så hade jag medicin till alla 22 kunder som bor hos oss samt att jag skulle hålla koll på p-glucos på en plus att jag hade tre stycken som skulle ha insulin på morgonen. I morgon så är det delad tur och lär ha medicin både morgon och kväll då och på kvällen blir det på bägge sidor igen. Suck säger jag bara de är ju sagt att vi inte ska behöva ha den när vi jobbar delat men men det är så där när det inte finns deligerad personal att få tag i. tråkigt bara att det jämt är samma personal som sjukskriver sig till helgerna när man jobbar.

Jaja de ska väl gå det här med.

Hoppas att ni får en fin dag i morgon gumman och så kommer jag ner på måndag i stället och pussar på Isac.

Puss och kram

RSS 2.0