10-09-29

Ja då är vi i slutet utav september månad nu då och nu är verkligen hösten här fian färger på träden blåser lite lagom i dag solen skiner från en klarblå himmel.

Hade klockan på ringning 07:00 lyckades trots de somna om och vaknade 07:15 utav ett jäkla liv i mitt badrum de höll på banka på nått. Nu är de full fart i trappen. Här inne har de målat med nån stark färg så nu kommer man väl att åka på huvudvärk innan man ska iväg och jobba. De ska väl till att sätta upp kaklet nu snart hoppas jag så att detta blir klart nån gång.
Visst toalettbesöken är inte så farligt de klarar jag av men att vara utan rinnande vatten känns tomt, man får liksom inte riktigt rent när man ska torak av nått.

Nä nu ska jag ta och ringa ett samtal sedan får man se vad som händer innan man ska i väg och jobba kvällen.

Ha en bra höstdag på er.


10-09-27

Japp jobbat klart för i dag och de har vart en skön dag i dag vart på A-sidan och de flöt på jätte bra enligt min uppfattning i alla fall. Visserligen hade vi en kund som totalt nochalerad oss när vi ville ha upp henne hon bara vände på sig och somnade om hon lilla gumman - hon är ju trots allt 98 år. Skönt att få byta sida lite då och då enligt mig det är nyttigt för att man ska få nya krafter.

I morgon är man ledig men lär väl ta sig härifrån i alla fall för nu ska de ju bila i de resterande lägenheterna som de har påbörjat rusten i i dag. Bestämde med Linda på jobbet i dag att jag åker hem till henne så färgar vi mitt hår också lånar jag deras ducsh. Sen så ska man hem och ha tvättstugan 13-15 i morgon med.

I dag har vi fått hjälp med att fixa ordning persieenerna i Felixs rum samt i vårat sovrum utav en arbetskollega till Magnus. Så nu kan vi vika upp den i vårat sovrum samt dra upp den i Felixs rum - den i Felixs rum har vart trasig snart tre år men ej haft panik med den som sagt =) Men nu är dessa ordnade så att de funkar som de ska. Tack Rickard.

Nu ska jag gå och kolla igenom skafferiet om vi behöver hemhandlat något. Har just betalat av räkningar så nu är de endast några autogiron kvar som ska dras. Lönen var in och vände på kontot känns de som. Men snart så får vi våran löneökning på novemberlönen skulle den komma sägs de och då får vi retraktivt för sju månader så då lär de väl bli hyfsat bra löning.

Ha en bra måndag kväll.

Puss och kram


MÅNDAG

Ska strax iväg o jobba 7-15. Sen så är man ledig i morgon tisdag och ska då in till mamma och duscha samt ha tvättstugan.
De är andra veckan på badrumsrusten nu bara hoppas att de hinner klart i tid börjar bli less på att diska på de här viset, men annars så går de bra.

Helgen har vart hyfsad på jobbet trots allt. Men visst de finns att göra hela tiden, men hellre de så att tiden går fort än att bara sitta utav tiden. De börjar bli lite små tugnt nu igen men de kanske bara är i början innan de nya kunderna har bott in sig lite.

I dag ska man vara på den andra sidan kan vara lite skönt att få variera sig lite och få lite ombyte i kundkretsen.

Nä nu ska jag göra mig klar för arbetet.

Ha en bra måndag mina läsare.

Kram


TORSDAG

Jaha då va torsdagen snart till ända också. Vecka har gått fort bara hoppas att resterande veckor går lika fort så man kan ta och städa här hemma ordentligt. Känns just nu som om man bor i en ja jag vet inte riktigt vad.

På jobbet fortlöper allt som vanligt vi blir kort om personal varje eftermiddag men det ser inte ut så säger vissa*hmm* Jaja bara hoppas att de blir åt de bättre hållet när vi väl blir ena sidan för sig och den andra för sig. Vi på B har redan påbörjat förbättringsarbeten med matserveringen samt lite annat smått och gott. Har bestämt en pizzakväll åt kunderna och gissa deras miner idag när jag talade om för dem att de var bokat och klart - de blev jätte lyckliga tänk att så lite kan glädja dem så mycket.
Jag trivs på jobbet fast det kan vara tugnt ibland men det är bara att bita ihop det för allt löser sig bara man tar situationen under kontroll så =) Och jag tror nog att jag är ganska så lugn och sansad fast vi har de tufft ibalnd. Har väldigt mkt ansvar som ligger på mig nu men de axlar jag bra har jag hört så de är bara att sträcka på ryggen och ta emot de =)

Nu ska jag gå på baracken och hälsa på känner jag.

Ha en bra torsdag kväll de ska jag ha sedan i morgon är man ledig då ska man in till mamma och låna duschen där.

Puss o kram


RUST..

Nu har vi inget vatten längre de ska in i vår lägenhet i dag. Klev upp redan 05:30 i dag bara för att hinna ta reda på lite disk från igår samt plocka ur de sista ur badrummet.
Hade dock vatten framtills för en loten stund sedan, de är nu inne hos grannen och röjer ur hennes badrum så de kommer väl snart att ringa på dörren här med.
Har nu hällt upp vatten i tio liters dunken smat förberett tre flaskor till sodastreamern så nu har man lite förberett i alla fall. Har plockat ner en handduk så man kan ta sig en dusch på jobbet jobbar ju kväll i dag.

Annars så har de inte hänt mycket förutom att både jag och Magnus är förkylda han mer än mig än så länge. Kors i taket att vi bägge blir dålig samtidigt annars brukar den ena börja men den här gången slår den ut oss bägge. Fast som vanligt han är ju sämre än mig men han är ju kille *ler*

Undrar om man ska ta och gå sin väg när de kommer in här och ska börja röja men vart ska man ta vägen då de va ju frågan?
De låter ju som f*n när de ska bila ner väggar m.m Då har man väl ont i skallen innan man påbörjar jobbet i eftermiddag.

Nä nu blir de en cigg innan man bestämmer sig om man ska va hemma eller gå iväg till någon.

Ha en bra måndag.

Puss o kram


LÖRDAG

Jaha då är snart lördagen slut också. I dag har de ej hänt mycket klev upp 07:20 så de va den sovmorgonen de, käkade lite frukost, kollade av facebook, la mig i soffan och slappade sen åkte vi iväg och handlade som vanligt med svärfar på lördagar. De är standard här i familjen de att Magnus och han åker och handlar på lördgar. Kom hem och fixa lite lunch sen så la jag omkull mig i soffan och somnade ett tag, vaknade och fixade lite varm mjölk med halstabletter kände mig allmänt dålig då febrig. Men nu så känner jag mig bättre visst lite loj fortfarande, men alla kunder på jobbet går ju och nyser och fnyser så man åker väl snart på en rejäl förkylning.

Har haft tvättstugan och lagat middag åt mig han hade redan hunnit ätit så han ville inte ha nån mat när jag åt. I dag blev de korv, pommes och bea. De är gott de eller hur Elisabet? *S*

Ska nu gå ut till köket och värma lite mera mjölk.

Ha en bra lördag kväll på er. Här blir de sängen tidigt i kväll känns de som.


Nominering!

Har blivit nominerade utav Elisabet att berätta tio sanningar om mig själv så lär väl ta och göra de då ♥

1; Jag älskar att laga mat
2; Vill ha min son närmare mig
3; Tycker om mitt jobb
4; Inte rädd för att bli äldre
5; Har ett par kompisar som vet allt om mig
6; Är ett favorit tal *S*
7; Gillar att gå promenader
8; Tycker att de är jobbigt att min sambo dricker varje helg
9; Önskar mig ett rik och lyckligt liv
10; Önskar att badrumsrusten blir klar fort.

Så där nu har jag skrivit ihop tio sanningar iaf. Svårt va de tycker jag. 


Bowling träning

Är nere i bowlinghallen nu o ska kolla på när älsklingen har träning. Jobbat på bra idag gjort en del som nog skulle ha gjorts igår,men ej blivit gjort. Nu ska jag ta o kolla runt lite här nere. Ha en bra tisdag kväll. Kram

RUST AV BADRUM

Ja nu har de kört igång i vårat hus med denna jäkla rust. Har i alla fall turen att ha vatten i en vecka till de påbörjar lägenheterna längst ut mot porten först. Skönt att veta att man kan duscha hemma denna vecka i alla fall sen så får man ta med sig handdukar och schampoo till jobbet så man kan ta dusch där efter arbetspassen.

I fredags var jag ut på Bilagan och hade skoj, även Magnus var med ett tag men sedan sa han att han skulle åka hem medan jag var kvar tills två tiden jag. Kom hem och hittade då inte kortet så ringde ner honom så han fick för en gångs skull lösa ur mig från taxin. Vet ej hur många gånger jag fått gjort det med honom under desssa tre år. Lördagen tillbringade jag mestadels i soffan mådde riktigt illa hela dagen inte förrän på kvällen vid 18-tiden piggnade jag på mig.
Söndagen hade älsklingen tävling i bowling så jag åkte med ner och kollade på deras förlust match sen hem och grejade lite. Kokade ihop dillkött b.l.a

I dag har man vart till mamma och hjälpt henne med papper från FK sen hem och putsat av fönstren i vardagsrummet samt dammsugit av lite här inne. Har ju fått miljontals bananflugor ute på balkongen så igår sprejades de med radar så idag var det dags att dammsuga upp dessa. Nu har jag ställt ut en mugg med lite vinäger,sirap och diskmedel för att se om jag får bort de sista flugorna som verkar överleva radar.

Nu ska jag snart ner till tvättstugan bäddat rent i sängarna idag så nu komemr man att sova som en gudinna inatt *S*

Ha en bra måndag mina vänner.

Kram till er ♥


RSS 2.0