HMMMM

Står i köket och håller på med mat köttfärslimpa samt diskar undan efter i går så pang smäller kranen utav och hamnar i diskhon. Ringde förra måndagen och felanmälde den att de va läckage men de har ju inte gjort nått åt de. Nu ringde jag igen och sa att jag har ett akutläge. Hoppas att de kommer snart och fixar till detta.

Jobbar kvällen i dag 14-21, i morgon 14-21:30 och fredag 7-14 sen ledig lördag+söndag ska bli så skönt. Lördagen bär det utav till Eckerö för att inhandla lite tobaksvaror samt öl/cider. Vi blir ett stort gäng som åker då hoppas på riktigt skojig dag då. Söndagen får bli en städdag här hemma om jag inte får för mig att dra fram snabeldraken i morgon under förmiddagen.

Hoppas att kvällen blir lugn på jobbet fast de är väl mycket passande nu när de är så många kunder som är förkylda och febriga. Själv är man ju inte riktigt hundra heller snorig och lite febrig men har ju ej råd att vara hemma för såna bagateller.

Nä nu ska jag in i mitt trasiga kök o se hur de går för potatisen o limpan så jag kan greja ordning en sås snart med så är allt klart sedan bara invänta gavlis.

Ha en bra dag.


LEDIG

Japp nu är svin helgen förbi för den här gången som sagt men de återkommer om åtta veckor igen och kommer att fortsätta så. Men den gick ju bra.

I dag har jag nästintill bara varit haft tvättstugan men annars inte gjort mycket mera. Suttit nere hos grannen på hennes altan på förmiddagen en stund i solen den värmde där i lä. Sen har vi vart i väg o handlat lite föda hem i dag.

Längtar till på lördag då vi ska åka över till Eckerö ett helt gäng på tio personer. Hoppas på bra väder då så man kan njuta ordentligt. Köpa hem lite tobaksvaror samt öl/cider. När vi kommer hem ska vi ev ut och äta en bit god mat och fira mig i efterskott samt förskott för min älskling som fyller den 7/4.

Hoppas att ni haft en bra måndag.


HELGPASSEN

De här har vart en skön helg men med arbetspass som inte går av för hackor direkt; fredag 13-21:30, lördag 7:30-21:30 och i dag 13-21:30. Tur i oturen att den här helgen "bara" förkommer en helg på åtta veckors schemat som vi går på. Kommer nog att va en aningens sliten i kroppen i morgon när man är ledig från jobbet. Men då gäller de att städa här hemma dammtussarna anfaller snart en för att inte prata om allt grus som dras i nu på vårkanten.

Nu är de mesta räkningar betalda med bara lite autogiron som är kvar som ska dras samt en skuld som ska delbetalas tillbaka som jag ska fixa i kväll eller i morgon. Inte många korvören kvar som vanligt men de lär väl bli nån ändring på det med snart hoppas jag.

Ska åka till Eckerö nästa lördag och inhandla lite tobaksvaror och lite öl/cider så man har hemma i en månads tid har ju börjat åka en gång/månad för de tjänar man in på. Och kul att få komma i väg på nått skoj emellan varven.

Nu ska jag trixa fram lite lunch sen är de snart dags att bege sig mot slaveriet igen då.

Ha en bra söndag i solen.


LEDIG

Ja i dag var man ledig inför en arbetshelg som komma skall. Nya schemat gäller nu så frå se hur man känner sig efter den här helgen 13-21:30 fredag, 7:30-21:30 lördag o 13-21:30 söndag. Många timmar på en helg de där.

I dag har jag vart nere hos grannen och matat deras lillfis samt sövde honom stackarn är så förkyld och täppt i näsan oxå magknip på det. Nu klarar man sig ett par dagar utan liten när man sniffat lite i dag under förmiddagen.

Annars så har de ej hänt mycket i dag jag känner mig halv risig jag med i dag ont i skallen och lite täppt i näsan ännu efter min förkylning jag hade under helgen som var då jag låg däckad mina tre lediga dagar.
Får se om jag hänger på ner till hallen i kväll och kollar lite kan ju vara skönt att få komma ut och träffa lite folk och ta en fika.

Nu står middagen på spisen/ugnen. I dag blir de kyckling med ris och champinjonsås. Kaffet står och kokar de med. 

Väntar på att mannen ska ringa han slår ju alltid en pling när han är på väg hemåt.

Ha en bra torsdag mina vänner samt en trevlig helg.

Kram

Saknar dig mitt hjärta♥


EN TAGG I MITT HJÄRTA

Ve ju att jag ej kan skylla på min son han är dock bara tio år men han har väl en far, men som sagt han har ju knappt koll på när hans anhöriga fylelr så än mindre när jag fyller.
Min son ringde mig ej i går de skär i mig att tänka på de =/
Men livet går vidare trots detta.

Jobb o åter jobb är de det här veckan samt helgen med. Får väl se hur helgen går vi har ju påbörjat nya schemat from i går så nu har man en heldag den här helgen (lördag 7:30-21:30 med tre ½ timmars raster under dagen)

Nu ska jag ta och väcka upp min gubbe som ska ta sig en dusch sen ner och träna bowling ikväll. Jag blir nog hemma i dag med orkar inte sitta där nere och glo bara.

Ha en bra tisdag kväll.


TORSDAG

Nu är man ledig i tre dagar.
Sen jobbar mna måndag men till 21 har bytt tur med Mari hon tar min halv tio tur då och jag tar hennes på fredagen istället - visst jag får tre på rad då men skönt ändå. Jag fyller ju på måndagen också så de känns skönt att få gå hem normal tid då.

De värsta är väl att jag känner mig som om jag är överkörd utav en dumper - täppt i näsa och svalg så de står härliga till, men de vägrar liksom bryta ut ordentligt. Har nog lite feber med nu känns de som just nu i alla fall.
Försökte ju sova en stund efter middagen men klev upp strax efter att Magnus drog ner till hallen på träning.

Nu ska jag nog bädda ner mig i soffan igen och glo på dumburken.

Ha en bra kväll!


LEDIG.

Så skönt att få va ledig i dag skulle sova länge hade jag tänkt men vaknade redan vid sju tiden. Fixade lite frulle sen ner till grannen och tog ett par koppar kaffe och kollade på tragiska nyheterna angående jordbävningen i Japan.
Tur att man har nått glädjande i dag också att tänka på Familjen Karlberg har i dag fått utökning med en lite Lukas. Han såg dagens ljus 06:45 imorse han. De är på väg hem nu ska ner och lukta lite sedan kan jag lova.


Grattis Maria o Patrik till underverket.


ONSDAG

Jobbat samt haft APT i dag 13-16, där vi fikade gott - smörgåstårta samt kladdkaka med grädde mums för magen de då, men inte nu på kvällssidan när den raserade.
Men känns bättre nu ska snart gå o sussa så man kommer upp imon igen och jobba 7-14 för att sedan va ledig på fredag innan helgtjänstgöringen börjar på lördag 13:00.

Var hemma ikväll och tvättat, bäddat rent, vikt undan all tvätt dammsugit f'n va ambisös jag var i kväll då tänk om man hade den energin jämt vad mycket man kunde få gjort då.

Nu blir de borsta tänder och krypa ner i en nybäddad säng gud så skönt de ska bli. Finns nästan inge bättre än krypa ner i en renbäddad säng nyduschad. Jo klart de finns men inte mycket som slår de.

God natt!


MÅNDAG

En ny arbetsvecka inkl. helgpass.
Jobb mån 13-21
tis 7-15
ons 7-16
tor 7-14
fre ledig
lör 13-21
sön 7-21
Därefter har jag tre pass nästa vecka skönt med en sån vecka.

I dag blir de inget speciellt bara vara innan man ska ner till jobbet och slava den här veckan då :) 

I går var de också en slappardag riktigt ordentligt bara vara hemma och tog de lugnt tittade på film när väl alla skidor va avklarat. Och självklart kollade jag på Solsidan klockan 20:00 de är ju ett måste nu de;)

Nu ska jag gå och ta mig en kopp kaffe och en cigg. Ha en bra måndag mina läsre och lämna gärna ett avtryck när ni är in och läser.
 


SÖNDAG

Lika med slödag i dag innan man ska ut på en ny arbetsvecka med helgen oxå.

I dag står nog en promis på menyn de är ju fint väder ute så de finns inga hinder för en promis i de fina vädret.

Sen hem och göra en skinkstek, koka potatis o fixa ordning nån god sås till de.

I går kväll va vi ut och åt en god bit mat på Olles på Söder, sen gick vi till Interpol och spelade minigolf shit va skoj de va.

Va hemma igen vid 23-tiden då gick jag och la mig på en gång hade lite spänningshuvudvärk pga körningen antar jag. Men de gick jätte bra att köra ner Felix i går va så fina vägar nu när de är bar mark igen.
Nu är de sex veckor till innan han kommer hit och efter de är de sex veckor tills sommarlovet påbörjas.

Nä nu in i en dusch sen ut i de vackra vädret.

Ha en bra söndag


TUR O RETUR

Ja i dag är de dags att lämna hem sonen igen då efter drygt en vecka ihop, tur att de är påsklov om sex veckor igen.
Kanon väder ute i dag ser det ut som men kanske är kallt i luften, men som sagt de gör inget för själv så ska jag ju sitta i en bil nästan hela dagen i dag. Vi siktar väl på att komma härifrån vid tolv tiden för då har vi hunnit få i oss lite lunch oxå.

Sen när man kommer hem är man så slut i ögonen, men då är de bara att lägga omkll sig i soffan eller sängen och vila dem ett tag.

Nä nu ska jag packa ihop lite saker som han ska ha med sig hem så att de inte glöms bort.

Ha en underbar dag mina läsare.


LULLAN 1 ÅR


Min älskade guddotter "Lullan" blir 1 år idag♥
Hipp, hipp hurra för gudmors lilla ♥
Älskar dig så gumman.


RSS 2.0