TISDAG

I dag har man inte gjort mycket inte vart in till mamma en sväng bara, sen åkte vi hem så jag fick lägga omkull mig på soffan ett tag. Han spelade tv-spel under tiden han, men nu satt jag mig här en lite stund.

Uscha det är inte skojigt det här inte att vara sjuk när man har sitt barn hemma, men det är bara att bita ihop. Som han sa att de spelar ingen roll huvudsaken är att vi får tid tillsammans och det har han ju så rätt i.
Så lite just därav att jag tänker att han får vara hemma under sportrlovet så kan jag byta och greja inför påsklovet istället. De enda som är negativt är att man blir så jäkla trött eftersom man får jobba så många dagar i rad, men det får man ta.
De kanske löser sig till sportlovet också vad vet jag får väl se hur långt de kommit med schemat när jag kommer tillbaka nästa vecka.

Nä usch nu ska jag ta och koka mig en kopp the.

Ha de bäst!


MÅNDAG

Uscha nu börjar jag bli krasslig, ont i halsen en näsa som ena stunden rinner för i nästa bli igen täppt, fryser o svettas om vartannat här. Men de kanske är en biverkan sedan bravaderna. Så de är ju bara att bita ihop det, käka alvedon och ha nässpray samt näsdukar till hands.

Nu ska jag koka mig en kopp the sedan gå och sätta mig under en filt i soffan.


SÖNDAG

Nu är han här en vecka min son. Han kom vid fem tiden i dag och har fått sina julklappar samt presenter i dag så han hinner använda dem. De var två tv-spel samt en massa dvd-filmer, lite kläder, en klocka och lite godis. Han blev nöjd över det han fick.
I morgon så ska han vara hos mormor medans jag jobbar kvällen och sova där så hämtar jag honom på tisdag när jag slutar ett. Jag ska passa på att åka in till stan i morgon på ett ärende undrar om man ska ta det förre man lämnar honom eller efter man lämnat honom bara?
Fast ja man får väl se hur det blir i morgon.

Nu ska jag natta honom, han sitter i sitt rum och kollar på film just nu och håller på att städa undan lite från sängen så han kan lägga sig.
Bara hoppas att han klarar sig från magsjuka - hans lillebror hade kräkts i går samt under natten.

Nä god natt och sov så gott så hörs vi en annan dag.


SÅ DÄR JA

Nu är julen avklarade även detta år.

Hade trevligt i går. Men vissa saker vill man väl kanske stryka men det går ju inte så det är bara att gila läget helt enkelt.
Träffade på en del folk i går som man kände de va ju skoj. Magnus var också med hela kvällen fast han var trött efter julaftons natten.

I dag har man bara gjort det nödvändigaste tvättat sedan har det vart soffläge hela dagen och ska gå in dit nu igen och lägga omkull mig tills de är dasg att gå till sängs.

Kul att jag kunde roa någon med mina bravader.

Kram


AVKLARAT

Nu har man överlevt den här julen snart med jobbat i går och i dag, men nu så är man ledig till och med måndag kväll.

Har nyligen hällt upp en cider och sitter och väntar på att svärfar ska hämta upp oss, ska ut och äta lite god mat i dag sedan så får man se vad som händer.

Fick två julklappar i går ett presentkort på Kapp Ahl sedan 1 000 av svärfar, så nu ska jag ner och shoppa kläder nån dag framöver när jag har tid över.

Nä nu ska jag ta och göra mig redo för stan.

Ha en bra kväll.

Puss & kram


GOD JUL <3

Ja i dag är de julafton då. Har ingen julkänsla överhuvudtaget i år men kanske beror på att jag inte har mitt barn hos mig i år.
Sen så ska man ju jobba och det känns ju alltid lika skoj att göra de när det är storhelg.

Jaja bara bita i hop de. Ska in till mamma på en julfika i alla fall sedan blir de inte så mycket mera för min del innan jobbet.

Alla andra ha en riktigt god jul.


TISDAG

Börjar 13:00 i dag har bara vart under förmiddagen suttit lite vid datorn spelat en omgång tv-spel, skrivit inköpslista till älsklingen som ska åka och handla i morgon.

Även pratat med Lindha en stund.

Druckit en massa kaffe skulle egentligen äta nå lunch också men är inte direkt hungrig så jag tar mig lite yoggi på jobbet sedan i stället.

I dag så ska jag städa åt min kund så det är rent och snyggt där för hennes anhöriga kommer in i morgon.

Kallt men fint väder ute skulle väl egenltigen har vart ute på en promenad men orkar helt enkelt inte vet ju att de blir en massa spring på jobbet. Fast det får man ju inte räkna som motion. Men det struntar jag i.
Ska ta tag i det där efter nyår igen har jag tänkt så man kan gå ner lite mera.

Nä nu ska jag ta mig en cigg och bara koppla av innan det är dags att gå och slava.

Kram


MÅNDAG

Ledig i dag och så skönt det har vart. Gick ner till grannen på lite kaffe på förmiddagen sedan upp och plocka undan lite skulle ha behövt dammas, dammsugit samt torka golv men det överlåter jag till min älskade sambo.
Jag gick i stället i väg till Lindha jag så hon fick uträtta lite ärenden på egen hand eftersom lille Isac är förkyld. Dumt att ta ut honom så att allt tar om nu igen när de är kallt.

Nu har jag nyligen ätit middag. Väntar på att sambon ska komma hem han skulle följa med svärfar och handla lite julgrupper efter jobbet så han kommer hem senare i dag.

Min son kommer hem på söndagen han så nu ska man försöka passa in en dag då vi kan åka till mamma så han får sina julklappar från henne. Och det är ju inte det lättaste eftersom jag jobbar måndag-torsdag nyårsveckan. Sen så åker jag ju hem med honom på söndagen redan för de börjar ju skolan den 7:e januari och jag lär ju anpassa mig lite till hur jag jobbar.

Nu jobbar man tisdag 13-21, onsdag 7-15, torsdag 14-21 sen fredag 7-14. Tråkigt att behöva jobba julafton samt juldagen men man får se de i pengar så känns de lättare.

Nä nu ska jag ta mig ett glas kaffe och en cigg.

Ha de bäst!


KÖRT

Ja alldeles för en stund sedan så var jag ut och körde bilen visserligen bara fram och tillbaka till Kvantum, men ändock jag körde och det är mörk samt en massa snö ute. De var lite läbbigt tyckte jag men det är väl dasg att börja vänja sig vid att även köra på vinterväglag. Så nu känner jag mig lite extra stolt.

Jobbet har bara gått bra i helgen, skönt med sådan helg. Och nu blev jag ju ledig i morgon då så det blev en riktig kort helg bara lördag och söndag.
Har gjort ett turbyte med en kollega så nu jobbar jag tisdag till fredag istallet den här veckan som kommer. Skulle ju som sagt jobbat i morgon egentligen sedan vart ledig tisdag men jag jobbar hellre i ett istället för att vara ledig en dag sedan veta att jag har resten av veckan framför mig.
Tur att vi kan byta så där sinsemellan på avdelningen.

Nu ska jag äta lite glass och gå och kolla på lite tv.

Ha de bäst.


LÖRDAG

Har gått jätte bra på jobbet i dag trots den där människan som jag inte riktigt tål.
I morgon så är de min kollega som får dras med henne stackarn*S*
Men de ska nog gå bra de med, hoppas jag.

Kom hem till de vanliga då. Tog mig en dusch sedan satt jag mig och kollade av FB nu hamnade jag här en stund oxå tur va väl de så ni får nått att läsa även om det blir kort i dag.
Lär väl ta och krypa ner i sängen strax så man orkar kämpa på i morgon på jobbet igen.
Fast konstigt nog så känner jag mig inte så trött som jag brukar göra när jag jobbar helgerna.

Jaja ni fick lite att läsa även om de va ointressant :)

Puss o kram


FREDAG

Ledig dag i dag har vart på stan med mamma och hon handlade julklappar till Felix sen så fikade vi på Café Gourmet. De va länge sedan man var där.

Efter det så tog vi bussen hemåt och där mötte Mange upp mig så vi åkte ut till Siba och kollade runt lite det blev några spel och lite smått och gott.
Så nu är julklappar smat presenter till Felix ordnat redan. Tråkigt bara att han blir här endast en vecka den här gången, men de är inte så mkt att göra åt den saken nu.
Får ta igen det sedan.

Nyss ätit så nu är man mätt och belåten ska ta en dusch strax sedan bara vara ev spela något av spelen. Blir ju tidigt i säng jobbar ju delad tur i morgon sedan söndag 7-16.

Ha de gött.

Lindha; Hoppas verkligen att ni kryar på er snart. Kan tänka mig att det är jobbigt med andningen nu. Jag komemr bara att göra mitt i helgen sedan får den där människan göra sitt.
Puss på dig.
Jag har dock klarat mig än så länge i alla fall så ni lyckades inte smitta ner mig.

Puss och kram


SNÖ...

Ja äntligen så har det kommit snö i vårt land*jippie* Så mycket piggare jag känner mig redan i dag efter bara en dag med ljusar tillvaro.
De började snöa i går och har hållt i sig hela natten samt dagen nu har det avtagit, men det har kommit en hel del och jag är nöjd.

Det har flytit på bra på jobbet under dagen i dag och kvällen i går gick super bra, bara hoppas att det fortsätter så resten av veckan med.
Fast jag känner på mig att helgen kan bli tuff, jobbar ihop med en människa som jag inte riktigt drar jämt med om man säger så. Men man kan ju inte gilla alla heller, så får väl göra det bästa av situationen helt enkelt.

Hoppas att ni kryar på er snart mina nära och kära - räknar er som min andra familj jag*S* Älskar dig Lindha <3

Ha en bra kväll.


MÅNDAG

Jaha ny vecka nya utmaningar återigen jobb. Jobbar nästa hela veckan nu igen bara ledig fredag den här gången. Då ska jag ner på stan med mor och hjälpa henne med julklappar till Felix.
Var ju dit igår och släppte bomben om att han inte kommer upp till jul utan kommer till helgen.

Min jobbarvecka ser ut som följer; i dag 13-21, ti 7-15, on 7-16, to 7-15, fr ledig, lö 7-21, sö 7-16 samt må 7-15.
Så de är bara att bita ihop och köra på snart är det slut på det här året och man får nya semesterdagar, men det gäller ju att vara rädd om dem så man klarar sig hela året ut.

I dag har jag ej gjort så mycket. Ska strax fixa lite lunch sen blir de bara vara igen tills de är dags för jobbet. Tänkte städa åt ena kunden i dag så är det gjort för den här veckan.

Ha de bäst!

Kram


HELG

Har nu gått och inget speciellt har jag gjort bara vart hemma och vart tråkig som min sambo uttrycker det. Fredagen var det ju final i Idol och det ville jag verkligen se och jag tyckte det var rätt person som vann.

I går så var satt jag och kollade lite på karaoke tv från Bilagan la mig senare än vanligt vid tolv men vad hjälpte det, sov ju inte längre för det i morse. Har svårt att sova länge på helgerna tydligen. Men får väl se i morgon så sover man väl. Fast det gör ju inget det heller börjar inte förrän ett i morgon. Men skulle vara skönt att kunna sova på helgerna när man är ledig.

I dag så åkte jag i väg till mamma på lite fika sen förbi Kvantum på väg hem. Har suttit lite på tradera och kollat på spel till julklapp så nu får man väl se hur det går.

Nu ska jag värma lite middag börjar bli hungrig. Gjorde iordning middagen i går så den fått stå och dra in smaken tills i dag - kasslerpaj*mums*

Ha de bra i snövädret som nu drar in över oss med kyla så nu kanske man kan få en vit jul trots allt.


TORSDAG

Ett arbetspass kvar på denna vecka. Just nu är jag så less på jobbet skulle behöva semester men har ju tyvärr nästintill inga dagar kvar att ta ut.
Så det är bara att bita ihop och kämpa vidare det ett atg till.

I kväll så ska vi ut på från min avdelning och äta lite god mat på Kungshallen inne i stan, det hoppas jag blir trevligt. Pengarna som blir kvar ska vi lösa in på ICA Maxi så vi kan handla en smörgåstårta till nästa onsdag till mötesdagen.

Nä go vänner det blir en kortis i dag orkar inte sitta här just nu lär vila lite innan man ska i väg och handla sen hem och göra sig i ordning.

Fick sms av min son i går där han gratulerade mig på namnsdagen.

Ha de bäst!


SLUT...

På ledigheten för den här gången nu, börjar jobba 13:00 i dag. Fasen vad fort det går när man väl är ledig ett apr dagar.
Ska ta och plocka undan tvätten snart laga mig lite lunch innan det är dags att gå i väg o jobba.

Pratade med Pontus i går nu blir det så att Felix kommer hem efter julen för de skulle ändå åka till farmor där på lördag eller söndag så då passar de att de kör hit honom.
Vi kör varannan jul from nu då sa jag i sådana fall men han sa att det kvittade för hans del, så man får väl se hur det blir händanefter.

Nä nu ska jag sätta lite fart så jag får undan lite här hemma.

Puss & kram


TORSDAG

Japp nu är det bara ett arbetspass kvar på den här helvets vecakn som jag haft.

Trött som få är jag kan jag lova. Var ju på konsert i går och kom inte hem förrän strax förre elva och i kväll blir det ju också sent ska på julfest med jobbet på Harrys.

Slutade visserligen ett i dag och kom bara hem för att lägga mig på soffan där jag somande in ganska så snabbt och sov tills jag blev väckt av telefon vid halv fyra. Men är fortfarande lika trött i kroppen.
Har ju en enorm mensvärk till på köpet också så den gör väl sitt till att man blir trött och sliten. Den här gången var det extremt.

Nu sitter man här och bara väntar på att klockan ska bli närmare halv sju för då kommer min hämtning. Ska passa på att åka förbi Kungshallen och ta en meny därifrån så vi kan beställa mat till nästa torsdag när vi ska ut och äta med jobbet igen.

Jobbar 7-14 i morgon sedan hem och städa samt pynta lite har ju inte fått upp en staken ens en gång ännu jag. Brukar vara i tid med sådant där men icke i år inte. fast det är väl ingen panik heller julen står ju inte inför dörren riktigt ännu.

Har även tvättstugan i morgon så det blir ingen lugn fredag heller men hoppas att det går snabbt så man kan koppla av sedan i tre lediga dagar och gud så skönt det ska bli att få vara ledig kan jag lova.

Nä nu ska jag ta mig en kopp kaffe och en cigg och se om tiden går fortare.

Ha en bra kväll.


TISDAG

Jaha då är det nedräkning tills man blir ledig i två dagar då har ju jobbat sedan i fredags nu och har den här veckan kvar att jobba oxå.
Redan i går var jag trött på jobbet och en av mina kamrater sa att hur ska du då se ut på fredag*S* Men det ska nog gå bra.

Det är ganska så mycket som händer just nu dels jobba onsdag ska jag med mamma på konsert, torsdag kväll är det julfest sedan jobba dag på fredag hualigen jag kommer nog att vara mer död än levande då på morgonen.

Jag går på konserten med mamma för att Magnus fixat två biljetter genom jobbet. Får väl se om vi tar bilen dit eller buss. Mamma tyckte att vi lika gärna kunde ta bussen när vi pratade i morse. Fast man kommer ju hem snabbare om man tar bilen, men de visar sig hur vi gör.

Kors i taket solen skiner ute i dag och det har blivit kallare. Man kanske ska ta sig en promenad nu på förmiddagen.

Kram


RSS 2.0