SÖNDAG

Helgen har bara vart lugn och fridfull, bara vart hemma eller ja vi var ju ut till svärfar i går hjälpte honom med att betala räkningar via datorn.
 
Han kom in och hämtade oss vid elva tiden så åkte vi till Kvantum först sedan Möbelhuset efter de så åkte vi hem till honom.

I dag så har jag vart med Magnus ner när de hade dubbel match så jag har suttit i bowlinghallen i ca tre timmar i dag och kollat när de spelat.

Kom hem så började jag med maten i dag blev det chili con carne och nu mumsar jag på en bit äppelpaj med lite vanlijsås*mums*

Ska strax gå och ta en dusch för att sedan krypa upp i soffan och glo på tv´n resten av kvällen.

Hoppas att ni haft en bra helg ni med.

Puss o kram


PENGAR

Ständigt ett bekymmer och allra helst nu januari och februari månad är kämpig. Men det ska väl rea sig de med som allt annat, fast just nu ser de väldigt mörkt ut.

Annars då; jobbar och sliter i dag har jag känt mig allmänt häning bara gått och dragit fötterna efter mig eller nä inte riktigt har ju faktiskt duschat min kund. Nu är det bara städet kvar där, men vi har ju ingen fungerande dammsugare så de lär vänta.
Fast man har ju sådana dagar med när man inte alls känner för nått och i dag är de en sådan dag ska ju strax tillbaka dessutom.

Jaja, de är bara att bita ihop och vara glad över att man har jobb överhuvudtaget.

Nu ska jag koka mig lite the och ta en smörgås innan de är dags att gå ner och göra fem timmar till på jobbet innan de är kväller. Sen så är de bara en dag kvar innan man går på tre dagars ledighet, de ska bli så skönt.

Ha en bra eftermiddag/kväll.


HMMMM

Fick i går ett erbjudande om tvättmaskin synd bara att det är så trångt på toaletten här efter som jag har ett skåp som är fastskruvat i väggen också.
Vi satt och prataade om detta i går samt även lite i dag och det går inte att ha en maskin stå där då är de nästan ingen plats kvar alls.
Tråkigt men sant - skulle på ett sätt vart skönt med egen maskin att kunna tvätta upp akuttvätt ex om jag blöder igenom eller sådant.
och svärfar ville inte heller ha den, så nu hoppas jag verkligen att mamma hennes tar den så hon blir av med den.
Ska vänta på att L ringer upp så jag får ta detta med henne hon hade främmande nu när jag ringde henne så hon skulle ringa upp sedan.

Annars då; Jo jobbar nu tisdag 13-21, onsdag 7-14, torsdag 7-21 och fredag 7-14. Sen ledig helg får väl se hur den utvecklar sig då.

Kram


JOBBAR

Helgen gör jag så den här helgen lär jag ju i alla fall slippa höra att jag är tråkig. Men tankarna far runt i skallen på mig hur de kommer att bli till nästa helg när man är ledig igen. Kommer man då att ytterligare en gång få höra de då?

Just nu känner jag mig grymt rastlös ska väl laga lite lunch snart sedan så är det snart om sider dags att bege sig till jobbet.

Grått och trist väder är det ute också så ska de bli hela helgen såg jag på vädret igår.
De är bara att bita ihop de man ska ju ändå bara jobba. Ska ev passa på att gå på promenad om man orkar under helgen. Nu är de ju tungt på våran avdelning igen. Vi hinner aldrig hämta andan vi innan det blir fullt och så är de tungt igen.

Men man ska ju vara glad att man överhuvudtaget har ett jobb och det är jag men skulle vara skönt med lite andrum emellanåt.

Nä nu blir det kaffe och en cigg så man håller sig vaken under dagen/kvällen.

Hoppas att flytten går bra gumman <3 Love you.

Kram


......

I dag har man inte gjort många knop inte, sov som sagt ett tag sedan kolla lite data, åt frukost, gick ner till Lindha på någon kopp kaffe mitt i packningen inför flytten. Kommer att tänka på dig under helgen när jag jobbar och sliter.

Kom hem grejade lite lunch slet ur sängkläderna - har ju tvättstugan nu 15-17 suttit och skrivit lite matlistor samt inköpslista. Ringt och kollat med IKEA angående köksstolarna men verkar inte som de är på gång än ska ringa i början av nästa vecka igen. Man får väl hoppas att de kommer in men de är en utgående modell så de är ju inte säkert.

Ja snart är det helg igen då..
Jag jobbar 14-21 fredag, 13-21 lördag samt delad tur söndag. Bara hoppas att helgen går bra. Men de ska inte va någon större fara de är ju eliten som jobbar i helgen*S*

Nä om man ska sätta i gång lite kaffe då så man håller ögonen öppna här.

Kramisar


TORSDAG

Ledig dag i dag innan arbetshelgen börjar.

Var på en föreläsning i går 8:30-16:00 på HiG den var helt okej hon som höll den var en rolig person att lyssna på som tur var. Men kände att efter fikat där vid två då kunde jag somna vilken minut som helst. Men höll mig vaken i alla fall, såg dock att det var två av medarbetarna som hade dragit efter den fikapausen.

Här hemma är de lugnt nu igen har pratat igenom lite angående detta och nu får man väl bara se om det blir bra fortsättningsvis.

Gud så skönt det var med sovmorgon nu i morse vaknade först vid åtta men va bara upp en sväng då kände att jag skulle behöva sova ett tag till klev upp kvart över nio sedan.
I morgon ska jag också passa på att sova längre.

Nu ska jag slänga ordning lite frukost.

Ha de bra.


VARFÖR?

Ska de alltid vara upp till mig hur vi ska göra så fort de sker någonting i det här hushållet? Sa som sagt inte mycket till varandra under gårdagen och senare såg jag att han lagt av sig ringen på rumsbordet med.
Men jag sa inget om det heller, tyckte inte att det ALLTID ska vara jag som ska påbörja en diskussion när det vart något i vårat förhållande.
I dag så fick jag en del sms under arbetstid då så klart, svarade på ett par stycken, sedan ringde han vid ett tillfälle då jag hade tid att prata lite också. Han tyckte att tystnade talade sitt klarspråk om att jag ville de som jag sa i lördags.
Jaja, vi får väl se hur vi tar upp detta när han kommer hem om ca en timme sa att vi får fortsätta prata då kunde ej prata i telefon under arbetstid.

Usch det bästa vore kanske ändå att gå skilda vägar..
Men fasen vad jag mår dåligt av detta kan jag få tala om har väldigt lätt till tårar just nu.

Nä nu struntar jag i detta ska ta och ringa mitt hjärta och gratulera honom på hans nioårs dag istället så jag får nått annat att tänka på en stund i alla fall.

Ha de bäst!


SÖNDAG

Har vart ledig under helgen och det känns ruskigt skönt med facit i hand att det var tre ordinarie som var sjuka nu.

Fredag vart det ett par glas vin till maten fläskytterfilé, strips och beasås. men som sagt tog bara ett par glas.
i går så fick jag ytterligare en gång höra att jag är tråkig och att jag redan blivit pensionär vid 35 års ålder. Bara för att jag inte hade lust att följa med ut, svärfar ringde och frågade och jag sa att jag inte hade lust men att han fick följa om han ville men då tyckte svärfar att vi skulle vänta till jag ville.
Så efter det samtalet fick man höra det igen då och då svarade jag bara med att flytta härifrån då om jag nu är så jävla tråkig. Han sov i Felix rum inatt och i dag har vi ej sagt många ord till varandra.

Nu ska jag skriva rent protokollen från mötet samt APT´n vi hade i veckan.

Ha de bäst.


LEDIG

Dag i dag och har inte gjort något alls bara vart hemma och tagit det lugnt. Skönt med sån dag med ibland.
Nu på eftermiddagen blev det tvättstugan ska strax ner och ta reda på tvätten.

Ska bara ta disken nu först men tänkte att jag skulle skriva om än så en kortis.

Nu är de inte lång tid kvar gumman tills ni flyttar och allt annat. Du vet var jag finns om det är nått, i dag har jag som sagt bara vart hemma kände att de var en sån dag i dag - inge social utav mig. Men du vet ju ändå att jag älskar dig och de dina som mina egna <3

Nä nu blir de diska sedan ner till tvättstugan.

Ha de bäst.


JOBBAR

Helgen gör jag börjar två i dag.

Vaknade vid åtta tiden och har ätit lite frukost sen så satt jag mig här en stund. Ska ta och plocak undan tvätten från i går sen ev damma av lite här så kan han dammsuga och torka golven senare.

Jag har dålig fantasi just nu så kommer ej på nått mera att skriva för tillfället så håll till godo :o)

Kanske kommer mera senare under helgen.

Kram


STAN..

Har i dag vart in till stan och handlat för julklappspengarna jag fick; de blev en tunika, tights, jeans, tre toppar, tre par trosor samt ett par skor för mindre än 1400.
Ska försöka lägga undan lite pengar redan nu så man kan inhandla lite nytt till våren/sommaren de kanske behövs det med.

Fullt snöväder ute trots att det är -12 ute men ändå så kändes det inte så kallt när man var ute.

Har pratat med min son nyss han ringde hem fast han var uppe hos Anita, han har ringt två gånger redan sedan han kom hem i söndags. Det hör verkligen till ovanligheterna det har ju vart jag som ringt mest. Kul att han börjar ringa nu med. sa att jag skulle ringa honom på lördag innan jag ska börja jobba.

Har ju arbetshelg nu framför mig 14-21 fredag, 13-21 lördag och söndag 7-16.
Sen får man väl se på måndag om man behöver komma in tidigare börjar två då men kanske behövs tidigare om vi ska påbörja beställningen av maten via webben.

Nä nu blir det en kopp kaffe.

Ha de bäst i snövädret.

Puss och kram


JOBBAR

Ja då var det dags att börja jobba igen då. Jobbar måndag 14-21, tidag 7-16, onsdag 7-14 torsdag ledig, fredag 14-21, lördag 13-21 och söndag 7-16.
Så nu är det full huggning igen som det ska vara.

Åkte ner med min son i går till pappa och det gick över förväntan bra visst det var halt när man kom ner över Sala gränsen för där hade de inte saltat eller snadat något. Men det var ju bara att at det lugnt så kom man fram.
Var hemma igen vid tre tiden.
Då var jag helt slut i ögonen, inte är jag van att köra så där långt och behöva anstränga mig, men som sagt nu har jag i alla fall gjort det.

Nu blir det kaffe och lite mackor samt kolla runt lite på nätet.

Ha de gott.


LÖRDAG

Snön vräker ner och jag ska ut och köra en massa bil i morgon. Jaja, de är bara att ta det lugnt så ska nog det gå bra de med.

De verkar inte finnas nått slut på snöandet just nu. Visst det är mysigt nu när det är vitt ute men det får väl vara nån måtta med det hela.

Ska ta och fixa ordning lite lunch nu jag så man får lite mat i magen. Sedan blir det tacos till middag i dag. Felix har fått välja mat den här veckan han har vart här så han blir nöjd, nä han äter det mesta han så det är ingen större fara på de viset.

Tur i oturen då att man blev förkyld den här veckan just så man fick vara hemma med honom, men han var ju också lite småkrasslig. Får hoppas på en bättre vecka under loven som kommer snart.
Att vi håller oss friska då.

Nä nu ska jag fixa mat.

Kram


NYTT ÅR 2010

Ja de blir första bloggen år 2010 nu då.

I går var vi bara hemma och kollade på tv. Felix som stort hade sagt att han skulle vara vaken la sig vid 22-tiden.

Gott Nytt år...

Såg inte så mycket av raketerna heller var ju så grått väder ute.

Jaja man får väl se vad det här året har i beredskap åt en då om det händer nått skojigt..

Ha de bra nu ska jag ta en rök.

Puss o hej


RSS 2.0