MÅNDAG

Igen och veckorna bara rusar fram tycker jag. Inte har jag hunnit fått upp nått pynt heller. Får lov att ta det nu till helgen när jag är ledig.

I dag sov jag länge så kände mig en aningens stresad när jag såg vad klockan var men har ändå hunnit med det jag skulle göra. Vart i väg och handlat lite lagat chili con carne så nu kan jag slappna av innan de är dags att gå till jobbet då.

Helgen har vart helt suverän på jobbet, men det är ju oftast den här helgen när eliten jobbar*S*

Jobbar hela veckan nu också pga byten i dag 15-21, tisdag 13-21, onsdag 7-14, torsdag 7-13 och fredag 7-14.
Torsdag är de julfest på Harrys med jobbet hoppas att de blir bra.

Hoppas att alla har en bra måndag nu ska jag ta mig lite kaffe och en cigg och bara koppla av en stund känenr mig trött fortfarande har kanske sovit för mycket *S*

Puss o kram


LÖRDAG

Vaknade tidigt fast jag hade sovmorgon i dag men det är väl typiskt de. Klev upp redan runt sju tiden, käkade frukost och fixade lite.

Magnus åkte i väg med pappa vid tio tiden de skulle i väg och handla lite.

Själv så börjar man ju jobba om en timme cirka så jag vart hemma vet ju ej hur lång tid det kan ta för dem.
Har ätit lite lunch nyligen suttit lite framför datorn och grejat.
Druckit alldeles för mycket kaffe känner jag i min mage. Så de blir lugnt med kaffe på jobbet under kvällen.

Hoppas att kvällen på jobbet går bra, de är ju vikarier inne i helgen nu igen eftersom det är semester för vissa. Visst i dag är det en van vikarie men däremot i morgon så får vi en helt grön igen.

ha en bra lördag de ska jag ha. Jobba, hem och duscha samt kolla på slutet av Dansbanskampen och sen CSI Miami sedan sussa i morgon har man ju delad tur.

Tack o hej leverpastej*S*


LÖNING

Den hinner bara in på kontot och vända för den är strax därefter slut, känns lite tråkigt men man lär ju betala för sig för att leva också. Men nu är det bara lite autogiron som är kvar den här månaden som ska dras.
Får ju i alla fall lite pengar över fast det såg mörkt ut från början när sambon fick sitt lönebesked, jag fick bättre än vad jag förväntat mig tack och lov.

I går hade vi ju adventsfika på jobbet - vilken lyckad kväll det vart alla var så nöjda efter det. Vi får till fyra timmars komp vi som var där.

Nu är det jobbar helg framför en då eller rättare sagt jag kommer att jobba nio dagar i rad nu eftersom jag gjort lite byten så jag kan gå på julfesten på torsdag. Det kommer nog att kännas i kroppen det men vad gör man inte för att kunna vara med på något skojigt med jobbet utanför arbetsplatsen.

På onsdag kanske jag ska gå med min mamma på konsert men inget betsämt riktigt ännu.

Nu ska jag försöka få i mig nått att äta har inte ätit frukost ens i dag, bara druckit en massa kaffe men nu börjar magen protestera emot det lär ha nått fast i mig också.

Ha en bra dag.


Advedtsfika

Torsdag i dag och ledig dag framtill 15:30 då man ska till jobbet och förberda inför adventsfika för anhöriga och kunder. Värma glögg, duka och fixa ordning i samlingssalen. det kommer mycket folk så vi får hoppas att det blir en lyckad kväll.

Ska börja tvätta strax sen är det bara att ta en snabb dusch innan man ska ner till jobbet. Har vart ner till grannen på kaffe under fm.

Har skrivit matlista samt inköpslista så gubben vet vad som ska handlas hem när han åker och fixar det på lördag.
Skulle egentligen ha plockat fram lite stakar m.m men ej gjort detta. Får ta det på måndag innan jobbet i stället. Jobbar ju under helgen så då lär det inte bli gjort.
Får väl se om man hinner på måndag då*s* Latmasken kommer krypande*ler*

Nä nu ska jag plocka ihop tvätten så det bara är att gå ner till tvättstugan när det är dags.

Ha de bäst!


HELGEN

Har man bara varit hemma och tagit det lugnt. Hade tvättstugan i går eftermiddag 17-19. Magnus var borta i Hofors på tävling med A-laget.
Lagade till en lite gryta med lövbiff och kantareller till middag blev hur gott som helst. Åt upp de lilla som blev kvar i dag till lunch.
Han är på tävling i dag med hemma i Gävle snart klart så jag väntar på att han ska ringa mig så vi kan åka i väg och handla lite.

Har satt in en kotlettrad i ugnen för en ½ timme sedan ska bara koka potatis och göra sås när vi kommer hem från affären.

Usch nu börjar jag må illa precis som i fredags när jag började frysa och fick ont i skallen känns likadant nu också så det blir väl till att ta lite värktabletter så man hålelr sig på benen.

I morgon ska jag ta vaccinet också efter jobbet åker direkt dit när jag slutar 15:00.

Blev en kortis i dag orkar inte sitta här.

Puss o hej


PROMIS..

Solen var bara fram för att visa sig en kort stund men det räckte för att få mig ut på en kort promenad i alla fall. Men de kändes att det var ett tag sedan nu igen lär ta mig i kragen med motitonen igen jag, har ju ett par kilon till som ska bort ju.

Kanske en ide att börja äta tabletterna igen också för de hjälpte ju till. Börjar med det from måndag igen och tar tag i mitt liv på allvar igen om de nån gång ska bli våran tur.
Men tror att jag slappat pga den tunga arbetsbördan vi har på jobbet man är helt slut när man väl kommer hem. Sen så är de ju mörkt när man går till jobbet och mörkt när man kommer hem om man jobbar 7-16. Lär införskaffa reflexer till jackorna så man vågar vara ute på eftermiddagarna.

Nu ska jag koka ihop lite soppa till lunch sedan är det snart dags att dra sig till jobbet. Börjar ju med möte 13-16 sedan jobbar man till 21.

Ha de bra i mörkret.


INFLUENSA VACCIN

Nu har jag bokat tid för den omtalande sprutan, det blir på måndag mellan 16-17:30 nån gång jag slutar jobbet 15:00 så jag åker nog ner direkt till stan så. För då kan man kanske ha tur att komma in bland de första så man kommer hem nån gång och får göra mat*S*

I dag händer det inte mycket inte ska jobba kväller igen. Börjar bli lite less på kvällarna nu med har ju en kund som är ganska så jobbig kvällstid. Men men det är väl bara att bita ihop det.

Jippie solen tittar fram nu så man kanske ska passa på att ta sig en lite promenad innan jobbet.

Puss o hej


TISDAG

Ledig dag så skönt så inte gjort någon speciellt i dag bara vart. Klev upp vid halv tio då jag vaknade av att Magnus ringde hem. Satt vid datorn en stund, ringde lite sen ner till abnken och växla in spar pengarna så att han kan åka till Uppsala på torsdag.
Hem en liten stund gick sedan ner och kollade keno från helgen jippie hela 30 kronor i vinst var det där. vidare till Lindha på lite kaffe gosade lite med Isac när han vakande nyss hemkommen därifrån glömde ju ciggen hemma. Visst jag röker ju inte mycket när jag är hos henne men efter ett par koppar kaffe är de gott.

Nu blir de lite data innan man ska påbörja middagen stuvande makaroner och stekt falukorv blir det här hemma i dag. känns lite motigt just nu med dessa jäkla pengar som ska styra allt man gör. Men de reder sig väl de med vet ju vart de finns i fall de krisar ordentligt, fast vill ju inte låna i onödan heller de ska ju trots allt betalas tillbaka.
De blev ju lite extra den här gången eftersom vi köpte två biljetter till mamma samt så har han haft service på bilen också och det är ju inte gratis direkt.

Hoppas att de blir bättre nu snart för som sagt det är ju dags för julklappar smat lite presenter också snart.

Nä nu ska jag ut och kolla av FB.

Puss och kram


MÅNDAG

Börjar inte förrän 14:00 i dag efter helgpasset och de var skönt att få sova ut i morse. Klev upp strax förre nio satt mig vid datorn medans kaffet kokade upp och kollade av FB.
Tydligen så hade jag kommit åt nån knapp på älsklingens telefon i går eller lördags så den inte snozzade så i morse blev han försenad så han hann inte med sin frukost. Han ringde och sa det åt mig när jag satt och pratade med bästa gumman. Hoppsan så de kan gå när inte haspen är på.
Själv så har jag druckit ett par koppar kaffe och ätit några mackor till frukost sedan så har jag diskat upp efter middagen i går var så trött och slut så jag orkade inte ta den i går.
Har även pratat med en av mina bästa kompisar hoppas att du fick någon tid gumman så får du häsla så gott från oss när du hälsar på.
I dag händer det nog inte så mycket innan det är dags att gå till jobbet, ska väl ner och kolla efter en tvättid under veckan, fixa någon lunch men annars bara vara.

Hualigen det är väl dags att börja spana in lite julklappar åt min son nu snart också. 

Nä nu ska jag ta mig en till kopp kaffe och en cigg sedan kolla av FB igen. Snacka om att mer eller mindre blivit beroende av spelen som jag lirar där*S*

Puss o hej för den här gången


SÖNDAG

Har nu jobbat klart den här helgn och den har gått ganska så smärtfritt lär jag väl få lov att säga. I morgon jobbar jag också men börjar inte förrän 14:00 då vi gör ju schemat själv så jag la en sådan måndag. Kan va skönt med sovmrogon efter helgen..

Sitter nu i min sons rum och kollar på reprisen på Dansbandskampen såg ju ej den i går då..

Efter detta blir de en dusch sedan bara mysa i soffan..

Kort blogg idag..

Kram


SKÖNT..

I natt har man fått sovit utan en hund som skällt o gnällt. De hade tagit hand om honom i går, nu har han ju vart ensam hemma sedan i tisdags de är nån som gått vart där och sett till att han fått mat och vatten samt kommit ut. Men vad hjälper det när han blir ledsen och ensam hela kvällar/nätter det är ju då han fört en jävla oljud, men nu är det problemet löst i alla fall.

Det gick smidigt på jobbet i går kväll, i dag så börjar jag om ca en timme vill säga 13:00 och hoppas på en lika skön kväll igen. I morgon jobbar jag 7-16 då kan de bli lite värre morgonpasset är alltid värre då alla ska upp och fixas m.m.

Nä nu blir de lugnt innan man ska i väg och slita.

Puss o hej


JOBBIG NATT

På grund av att grannars hund stått och skällt, ylat och gnällt mer eller mindre hela natten nu. Polisen var här vid 23-tiden i går då de gick ut med honom en stund men så fort de åkte igen så började han ju igen. Har hållt mig vaken till och från hela natten tur säger jag bara att jag ska jobba kväll men ändå de känns ju att man inte fått sova som man bör.
I morse 05:05 så ringde jag till störningsjouren då jag vaknad igen utav honom och hon tyckte det var förjävligt men som hon sa att poliserna fick inte omhänderta hunden eftersom han inte är vanvårdad. Ska ta och ringa runt lite i dag bla till hyresgästföreningen samt även till vår förvaltare för så här kan det inte fortgå-
Lär ju få sova om man ska upp och jobba.

Nu ska jag ta och greja lite kaffe så man håller sig vaken i dag.

Kram


LEDIG DAG

Japp ledig dag innan helgskiftet påbörjas. Så skönt så kan jag be och få tala om just nu känns de som om jag skulle vilja vara ledig en evighet.
Men det är bara att knega på det fast det känns tungt, till helgen lär jag ta städ hos min ena kund tar det på fredag eftermiddag när jag kommer in.

I dag blir det tvättstugan 13-15 inget annat skulle verkligen behöva städa av här hemma men orkar helt enkelt inte så det överlåter jag till min sambo. Får bara hoppas att han tar det nån dag under helgen som kommer.

Kanske ska ta och ringa till L och se vad hon gör om hon har lust att bjuda på lite kaffe, de var ju ett tag sedan vi sågs nu igen. Ja de ska jag banne mig ta och göra.

Puss o kram o ta hand om er!


TISDAG

Jobba 7-16 i dag och kom tidigt i morse så jag hjälpte natt tjejerna med lite jobb som de fick där på morgon kvisten. Sen flöt hela dagen bara på tills det var dags att få gå hem.
Hem lagade lite middag i dag blev det köttbulalr och potatismos, in i duschen drack ett glas kaffe sedan i väg med älsklingen ner på bowling träningena han hade.

Kom hem för ca en timme sedan nu är de sängen som kallar så man orkar jobba i morgon 7-14.
Nu behöver jag ej ner på stan på torsdag för att fixa busskortet det passade jag på att göra i dag när jag följde med honom ner.

Lite och kort blev det i dag men håll till godo*S*

Natti natti!!


MÅNDAG

Ny vecka nya friska tag på jobbet då, jobbar helgen nu också så nu är jag bara ledig på torsdagen. Då ska jag ner på stan och byta in mitt busskort till de här nya kortet de börjat med.
Men de blir bara en sväng ner för sen ska man hem inge skoj att gå på stan utan pengar, trodde ju att jag hade tre hundra kvar och de skulle vi ju klara oss på men så såg jag i går att jag klantat till de när jag betalat in hyran. Hade tryckt fel siffror så jag hade 270 kronor kvar att betala på den så där gick mina pengar.
Hmm, skulle ju ev ha behövt haft dem till skydd men nu får jag verkligen hoppas att det tar slut innan i värsta fall så lär jag väl låna en hundring.

I dag är det jobb 14-21, tisdag 7-16 onsdag 7-14, torsdag ledig, fredag 14-21, lördag 13-21 och söndag 7-16. Så jag vet ju vad jag har att göra denna vecka.

Nu ska jag gå och äta lite frukost sedan bara vara tills de är dags att gå till jobbet.

Puss & kram


FARS DAG

I dag är de fars dag och har tanke på att ev åka upp till kyrkogården. Gör jag det så ska jag ta och ringa mamma och fråga om hon vill med.
Men har inte bestämt mig riktigt ännu hur jag ska göra.

De behövs städas av här hemma med dammsugas samt torkas golv så man får väl se vad som händer i dag.

Vaknade vid strax efter åtta klev upp och sätt i gång kaffet då medan de kokade upp så kollade man av FB lite samt läste tidningen.
Älsklingen han sover ännu på soffan han vaknade säkert jätte tidigt i morse för datorn va påslagen när jag klev upp så han gick väl och la sig på soffan för att inte störa mig.

Nu blir det ett par glas kaffe så man kanske vaknar till ordentligt sedan en dusch. Usch vad jag hatar att ha mens så ont i magen de två första dagarna samt att jag blöder som attan. Bara hoppas att jag klara mig med skydd tills i morgon.

Ha en bra söndag!

Puss & kram


LÖRDAG

I dag har det vart en slappardag bara. mensvärk som attan har man dessutom så man känenr sig noll motiverad till att hitta på något.
Låg länge i morse också.
Sedan man klev upp så har man bara tagit en dusch samt lagat middag; fläskfilé, strips och beasås. Nu sitter man här igen då och väntar på att café ska bli klart på FB.

I kväll blir det dansbanskampen med lite chips och ostbågar och läsk.

Redan mörkt ute så jäkla tråkigt tycker jag. Vill ha snö så de blir lite ljusare ute. 

Nä nu ska jag ta disken innan de är dasg att gå in på FB igen och bjuda på lite pizza på cafét.

Puss och kram


NÖJD...

De ska du vara nu gums jag har väl inte skrivit så här mycket på länge*S*
Visst det blir bara korta inlägg ibland men det är alltid nått att läsa i alla fall.
Hoppas att allt går bra i dag provade ringa dig nyss men du kanske redan är på väg dit. Så du får höra av dig sedan gums.
Tänker på dig.

I dag är de fredag och man har långledig helg framför sig. Inget planerat mer än i dag att jag ska följa med Magnus ner och bowla lite efter han slutat jobbet sen förbi mamsen på lite smörgåstårta - hon fyllde ju år i går.
Sen så vet jag ej vad mera som händer under helgen. Kanske ska passa på att ta bilen på söndag och åka förbi kyrkogården de är ju fars dag då.

Nu ska jag ta mig ett par koppar kaffe och se om man lyckas vakna till liv.

Ha de bäst!


LEDIG SNART

Är nu hemma på lite rast ska strax tillbaka nu och göra mina sista fem timmar för den här veckan i alla fall, känns skönt.
Har bara vilat sedan jag kom hem ett i dag nu ska jag dricka lite soppa och at mig ett par hårdbröd mackor till innan de är dasg att slava vidare.
Ha de gött i vintermörkret.


SLITER

Man känner sig helt slut i kroppen men det är väl så när man har det tungt på jobbet. Skönt med en dags jobb kvar den här veckan sedan ledig helg. ska bli så skönt att få sova ut nu i helgen och bara vara. Känns som om jag skulle kunna sova ett dygn, i morse var de vidrigt att kliva upp när klockan ringde.
Men upp kom jag och nu sitter jag här ska strax göra mig klar för att gå i väg, bara dricka upp the borsta tänderna sen så.

Ha en bra dag.


JOBBAR

Arbetsvecka nu igen då; jobbar 14-21 måndag, 7-15 tisdag och onsdag delad tur på torsdag sedan långledig helg fredag-söndag.
Vet ej vad som händer till helgen alls, inget planerat alls.

Gud så tomt och tyst det blev sedan han åkte hem i går, men som sagt snart är han här igen det är ju snart jullov*jippie*
Fasen lär ta och börja kolla efter julklappar den här månaden ju*hjälp* Ska nog bara köpa kläder till sonen som han kan ha här en och annan leksak kanske de blir också, till sambon har jag redan gjort en beställning på en after shave via jobbet.
Mamma fick ju sin redan i fredags hon och gissa om hon blev lycklig över den - då kändes det verklig som de var värt varenda öre som dessa biljetter kostade. Det tär ju lite på vår ekonomi den här månaden men som sagt det är det värt när hon blev så förtjust.

I dag har jag vart ute på promis samt hunnit med två koppar kaffe hos Yvonne, nu ska jag fixa ordning lite lunch innan man ska ner till jobbet. Det blir köttsoppa och ost smörgås i dag.

Ha de bäst mina läsare och glöm ej bort att kommentera!

Puss & kram


JÄTTE STOLT

Känner jag mig - tog ju bilen i går visserligen bara fram och tillbaka till Kvantum men ändå de är det första jag kör sedan jag flyttade ut hit till Bomhus och det är över två år sedan de. felix tyckte jag var duktig han sa att snart så kan du mamma komma ner och hämta eller lämna mig hos pappa så kan Magnus slippa köra.
Och tusen tack för de fina orden jag fick av dig gumman - de behöver man få höra ibalnd för att man ska orka och våga mera.

I dag så hämtade farmor och farfar Felix så nu är det tyst som fan här hemma och tomt blev det också, men det är ju bara dryga månaden kvar tills de blir jullov så det går fort nu hoppas jag.
När de hade hämtat honom så tog jag bilen körde runt den så åkte jag och Magnus till Kvantum - fick kors i taket även höra av honom att jag var duktig "Du kör ju som om du inte gjort något annat i hela ditt liv" Gissa om man känenr sig stolt över detta steg som jag valde att ta i går..
På vägen hem från Kvantum så blev det lite pirrigt för då sa Mange att nu är det Ari som kör bakom oss, men kopplade bort det ganska fort för ska jag tänka på de så blir jag säkert mer nervös men vi kom hem oskadda och utan skråmor*S*

Skönt det känns att veta att jag nu kan ta bilen utan problem och åka till affären eller i väg till någon kompis, mamma eller så. De blir en ny frihet jag funnit nu igen när jag tog tag i detta. Tänk att jag vart så emot det förr, men nu ska jag inte släppa det kan jag lova.

Ha en bra söndag. Nu ska jag ta och städa ur Felix rum lite där behövs det dammsugas och dammas nu när han vart här en vecka och härjat. Hoppas att han ringer när han kommit hem som jag bad honom om.

Puss och kram

 Love you gumman<3


RSS 2.0