2010-05-31

Jaha då har den här lediga helgen gått också då. Nu har jag en helg kvar att jobba innan man går på nattschemat över sommaren. Och den helgen är nu som kommer.

Helgen som vart har vart kanon bra. Fredag så var jag ju ut med en väninna. Lördag så var jag bara hemma och gjorde inget speciellt.
Medan älsklingen var på sjöslag med sina kompisar från Skutskär. Han kom hem med en massa från båten i alla fall och var en aningen rund om fötterna men höll sig dock vaken framtill 23-tiden trots att han stigit upp vid 04-tiden på morgonen.

Jag åker ju över en dag med jobbet den 12/6 jag de kan bli skoj de.

Nu vet jag när min lilla älskling kommer han dyker upp den 18/6 för att stanna hela sommaren här sedan ska bli så skönt att få rå om honom så pass länge.
Jag kliver ju på nätterna den 20/6 så de passar ju så bra.

Nä nu ska jag greja lite här hemma.

Ha en bra dag i de underbara vädret som vi har nu.

KRAM


UPPDATERING

Jaha då har man äntligen piggnat på sig ordentligt då. Har vart i väg till Kvantum och handlat hem lite smått och gott.

Om en timme cirka så är han i stan igen har prövat ringt tre gånger nu men han svarar inte antingen hör han inte telefon eller så sover han *S*
Ska bli kul att se i vilket tillstånd han är i när han kommer hem.

Skulle behöva äta någon mat jag med i dag undrar om de blir ner till pizzeri senare har ej tagit fram något ätbart i dag.

Ingen åska blev det heller. Hmm.

Ha en fortsatt bra lördag eftermiddag/kväll mina vänner

Älskar dig mitt hjärta♥


2010-05-29

Jaha då var man gräsänka i dag då. Älsklingen har åkt över till Eckerö med grabbarna från Skutskär så han kommer väl hem vid fem tiden då.

I går tog vi bilen upp till Ockelbo till ahns moster och hälsade på en sväng. På väg dit så får jag mess av en kompis som undrar om jag vill gå ut med henne. Tackar ja efter lite övervägande så in på bolaget i Ockelbo och köpte sex cider. Åt på pizzan där han moster bor sen så åkte vi hemåt så jag var hos min väninna vid sju tiden.
Hade trevligt de är ju inte så ofta vi umgås nu, men hade en kul kväll i går.

I dag sov jag länge men vaknade med lite skallebank men nu efter några koppar kaffe så är de väck. Snacka om koffeinberoende *S*
Skulle behöva komma i väg till Kvantum också men vet inte om vädret tillåter en cykeltur eller om man ska ta bussen bort dit.

Nu mullrar de igen men tror inte att den kommer in över oss utan de drar väl ut mot havs som de brukar göra men skulle inte skada med lite blixtar och dunder så kanske de kan bli varmt efter de.

Jag saknar solen och värmen just nu. Tänk vad skönt att sitta ute och bara sola sig så man blir brun och känenr sig fräsch.

Nu ska jag ta mig en cigg sedan så lär jag väl avgöra hur jag ska ta mig till Kvantum också.

Ha en bra lördag.

Kram


2010-05-25

Jobbat 7-15 i dag gått ganska så bra tycker jag, lite små stressigt men det funkar bra med TES tycker jag.
Bara viss personal kunde sluta va så negativ till detta så skulle allt gå mycket bättre även för dem tror jag, sluta fokucera på tiderna som står bara se till att du gjort allt innan du slutar.

Efter jobbet i dag så ringde jag till Lindha det var ju ett bra tag sedan vi ens pratade med varnadra i telefonen. Så jag möte upp henne inne på affären så gick vi hem till henne och jag drack lite kaffe där och snackade lite skit. Skoj de va att se hur stor barnen hade blivit.

Gick hem strax efter fyra och började göra middag efter det så smälelr det till i skallen på mig och jag får världens huvudvärk. Går ner på affären igen för att handla hem lite fil kommer på där nere att jag även behöver ha yoggi till jobbet. Hem och tar två alvedon så nu har den släppt greppet för i dag i alla fall. Lär lära mig att dricka mera vatten så jag kansek slipper få den.

Nyss klivit ur duschen nu bara softa och ta´t lugnt.

Magnus har möte med bowlingklubben så han kommer väl hem runt åtta eller nått sådant där.

Ha en bra kväll mina vänner.


BILDER


Min älskade son på Church Street♥


Mor och son snygga va?


Countryfestivalen 2008


2010-05-20



Strax innan vi gick in och avnjöt en god middag
Jag röd som en kokt kräfta då


100524

Ja de är väl dags för lite uppdateringar *S*

Torsdag var det dags för vårfest med jobbet och den gick ju bra trots att det bara vart mat i gott och trevligt sällskap inte som förra året då ettan höll i det då var de både lotter och karaoeke. Men jag hade i alla fall ordnat god mat tyckte cheferna.
Jag och ett par stycken till blev kvar på Bilagan och hade skoj resten utav kvällen. Fick skjuts hem utav en arbetskollegas man.

Fredag; grillning hos grannen stod på schemat och så bidde det också, de klarnade upp lagom tills grillen skulle tändas.

Lördag; Ut och åt med Magnus sedan traskade vi runt lite överallt och drack lite kvällen avslutades på Bilagan igen. Hade trevligt.
Tog premiär cykeltur ner.

Söndag; Regn och åter regn de påbörjades ju redan lördag kväll och höll i sig hela dagen i går. var bara inne o mös i soffan med filmer och lite godis.

Måndag; Ledig i dag också ner till grannen på lite kaffe. Sedan väntar tvättsugan 15-17.

Nu blir de nog ett kopp kaffe och en cigg på balkongen.

Ha de bra mina vänner.


100515

Då så var det bara två arbetspass kvar denna helg då. I dag 13-21 och i morgon 7-21. Gårdagen gick väldigt bra fast vi inte gick direkt efter våra lappar. Men just den här helgen har ju alltid fungerat i alla fall. Men de som är bra nu när TES är infört är ju att cheferna äntligen ser att vi inte får ihop planeringen över helgerna så nu har vi extra resurs lördag o söndag 7:30-10:30.

Kom hem i går och tog mig en skön dusch gjorde mig ett par rostade mackor och drack lite the. Sen blev de lite ostbågar och lite datatid.
La mig vid halv elva tiden och somande nästan på en gång.

Vaknade dock väldigt tidigt i morse redan vid halv fem utav att magen strulade lite höll på så till halv sex ungefär, lyckades dock äntligen somna om då och sov ända till kvart i tio sedan.

Ska väl eventuellt koka ihop lite nudlar till lunch innan man ska iväg i dag. fast åt ju frukost ganska så sent så kanske väntar tills man kommer till jobbet och man förhoppningsvis hinner på lite lunch där i stället.

Underbart väder ute nu, men det trodde man inte när man vaknade i morse inte då regnade de som bara den.

Ha en bra lördag.

Kramisar


100514

Jaha dags att ladda för en arbetshelg då. Jobbar i dag 14-21 lördag 13-21 och söndag 7-21. Hoppas att vi fått en bra vikarie för Susanne under helgen så man slipper dela medicin på delade turen i alla fall.

I går var jag bara hemma och tog det lugnt tittade på tv´n och satt och snackade med Stefan och Magnus. De gick ner på pizzan en stund men var snart hemma igen. Nu har Stefan åkt ner på stan och Magnus hjälper Yvonne med en stero som hon vill ha ute på altanen eller högtalarna ska va där ute.

Själv så satt jag mig här en stund nu ska jag ta mig lite kaffe.'

Ha en bra helg.


100513

Hallojsan.
De va ett atg sedan jag skrev nu igen såg jag *S*

Har börjat jobba enligt TES nu den här veckan och jag tycker det är bra då vat du exakt vad som du har ansvar för över dagen då du är där och helt toppen för vikarier är de står så pass utförligt hur du ska gå till väga inne hos en kund.

Får väl se hur de ser ut till helgen på min planering. Vet att jag har en dusch på fredag kväll i alla fall men annars så vet jag inte hur de ser ut.

I går passade man på att komma ut de va år och dar sedan man va ut en onsdag. Sist va väl nån gång när man gick och läste till undersköterska som man gick ut en onsdag men de va tider de med skojigt som attan hade vi då.
Började på Helt Enkelt sedan Lucky Bar och slutade på Bilagan då som vanligt.
Träffade på en massa skojigt och trevligt folk bla sprang jag på Mr X men han va då hur trevlig som helst i går och prata på som allt va som vanligt. Ja han är en konstig prick han *S*

I dag blir de bara titta tv och vara för min del eftersom man jobbar i morgon visserligen börjar jag inte förrän 13:00 men ändå de räcker med en dags utgång för mig. De som va så skönt var att jag inte blev full igår utan bara så där lagom berusad och glad.

Nä nu ska jag ta och koka lite nudlar till lunch börjar kurra i magen nu hör jag.

Ha en bra torsdag mina vänner.

Kram


100504

Jaha ledig dag heter de, men så blir ju inte fallet i dag ska på kostombuds utbildning 13-16 uppe på Flemming så då blir det ett par timmar komp igen då.

Vaknade tidigt och har tillagat Chili Con Carne så det är bara att värma sedan till middagen. Nyss tagit mig ett bad känner mig mer död än levande - allergi + en förkylning i kroppen. Har ju gått på alvedon lördag, söndag och måndag på jobbet. Men det är bara att bita ihop det och kämpa på har ju ej råd att vara hemma så länge man kan stå på benen.
Vet visserligen att ingen tackar mig för att man går och jobbar när man inte mår bra men jag är envis jag och de går så länge jag inte blir sämre.

Nä nu ska jag ta mig en kopp kaffe innan man ska bege sig till bussen.

Ha de bäst!


100501

Jaha då är vi inne i maj månad nu då. asen vad tiden går fort snart dags att börja jobba nätter under två och en halv månad ca. Skönt att slippa duschar, städ, upp och ner i sängen hela tiden samt alla toapassningar som vi har just nu.
Hoppas att jag får jobba med bra tjejer, det återstår att se.

Kvällen i går gick galant bara hoppas att resten av helgen fortlöper så.

Mötes av de vanliga här hemma när man jobbar fredag/lördag kväll. Tråkigt men sant. Pratade med broder till honom via FB och han stöttar mig vad jag än fattar för beslut. Han tycker att detta är ohållbart i längden. Även han skulle prata med honom på fredag när han kommer upp.
Så man får väl se hur detta löser sig.

Den senaste veckan har jag haft tankar på detta ganska så ofta.

Ja jag blir inte klok på detta jag.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och en cigg ute på balkongen de är ju strålande sol ute synd bara att den inte finns på min balkong just nu.

Ha en bra lördag.

Kramisar♥


RSS 2.0