FREDAG

Och arbetshelg framför mig, men den kommer att gå fint fint jobbar ju med de bästa i helgen. samt att min son kommer hem i dag vid 12-tiden.

Var ju lite småstrul nu i onsdags men tydligen så löste han de fint ändå. Han ringde ju nämligen och påstod sig haft inbrottsförsök i bilen och frågade om vi inte kunde hämta honom. Men sa ju att de va totalt omöjligt. Messade han senare på kvällen angående att han kunde ta tåget från Fagersta men då hade han tydligen redan löst de problemet.
Blir så less när han ska hålla på krångla angående lämningarna.

Veckan har gått fort och förvånadsvärt bra trots att man ej vart ledig en enda dag - var ju på kostombudsträff i går på Stenebergsskolan och de va väldigt intressant.
Fick lära oss en hel del om Dysfagi - tugg/sväljsvårigheter, samt så blev vi bjuda på en tre rätters lunch passerad kost - de smakade faktiskt inte så tokigt. Vi blev bjudna på Laxtimbal, Matjesillgele och Pepparrotssillgele med en ärttimbal samt äggkräm till förrätt. Huvudrätten var pepparrotskött, grov morotspaté och potatis. Efterrätt halloontoppad mango blanchmangé.
Blev lagom mätt som man bör och inte så där proppmätt så man inte orkar med nått efter maten som man kan bli utav vanlig mat.

Nä nu ska jag sätta lite fart här hemma och dammsuga utav innan sonen kommer hem om ca två timmar, längtar så efter honom.

Ha en bra helg mina läsare.


10-10-25

Jaha en ny arbetsvecka som ligger framför en och inte en enda ledig dag nu heller pga utbildning på den dagen.
Må 13-21
Ti 7-14
On 7-14
To 8:30-16 utb
Fr 14-21
Lö 7-21
Sö 13-16
Där har ni mitt schema för denna vecka.

På fredag kommer ju min son hem igen också för en veckas vistelse här ska bli skoj att få hem honom nu igen ♥

Ska nog bege mig ut på en promenad nu så man får lite frisk luft samt motion. Ha de bäst så hörs och störs vi senare.

Kram


10-10-24

Jaha i dag har jag haft en riktig städdag här hemma dammat och dammsugit samt torkat utav golven nu är de bara fönstrena kvar men de får jag ta nästa gång jag är ledig snart ska man ju upp med julgardiner. Har ju beställt hem nya gardiner ska bara ha hjälp att lägga upp dem så att de passar våra fönster. Har pratat med Maud om detta så hon ska hjälpa mig med detta.

Vart in till mamma på en fika i dag med på förmiddagen passade på att åka med Magnus in då han for iväg mot Söderhamn där de hade dubbel match idag.

På fredag kommer troligtvis min son äntligen hem igen för en veckas tid♥ Synd bara att man jobbar hela helgen men det tar vi igen sedan han och jag. han får nog sovs hos mormor lördag-söndag men det har han ju inget emot vet jag.

Nu står Chili Con Carnen på spisen och puttrar inväntar gubben om ca ½ timme eller så.

Har funderingar på att köpa mig ett årskort på Fjärran så man kan åka in och simma när man känner för det - det är ju träning för hela kroppen de. Gym va inget för mig kände jag efter de här tre månaderna jag gick.

Nä gott folk nu ska jag grje lite här innan gubben kommer.

Ha en bra söndag på er.


FYND =)

Ja de kan man väl säga att vi fick tag i igår, vi var i väg till ICA Maxi och skulle kolla på byxor åt mig hade tänkt mig leggings eller mysbyxor. Men så såg jag jeans för 99 så provade ut en storlek som passade och la den i korgen. Gick runt och plocka ihop lite annat smått och gott. Till kassan sedan för att betala, tog en fika där uppe med. Kom hem och kollade av kvittot och ser då där att kassörskan har slagit in 9,90 för mina byxor=)

I dag blir de jobb igen då sen är de bara morgondagen kvar innan man är ledig igen i två dagar ska bli skönt.
Nästa helg kommer väl mitt barn hem men jag jobbar då fast de går ju bra de med.

Ha en bra dag.


10-10-17

Ja i dag har jag vart ensam sedan 06:30 för då blev Magnus hämtad utav sin bror de skulle på nå jobb i Falun då.
Pratade med honom vid 11:30 och då hade de ca tjugo minuter kvar på jobbet sa han.

Jag passade på att ta en riktig sovmorgon idag klev inte upp förrän 09:30 tiden sen så har jag bara varit i dag de känns så skönt att ha en sån dag med innan man ska kliva på en ny arbetsvecka i morgon.
Jobbar mån 7-21
tis 7-16
ons 7-16
tor 13-21
fre 7-16
Asså en tuff vecka framför mig nu så de va skönt med en riktig vilodag idag.

Nu står köttet på kokning i dag blir de pepparrotskött här till middag.

Ska nu ta mig lite lätt lunch.

Ha en bra söndag.


10-10-13

Jaha då har man avklarat helgjobbet och de har vart en sån lugn och fin helg på jobbet. Vi har haft riktigt mysfaktor på jobbet helgen som vart.
I går var jag ledig men var ner till jobbet på kostombudsträff i alla fall 10:15-11:30 så då får man lite extra pengar där då. Berättade om våra förbättringsarbeten som vi gjort på så kort tid och sa även att de känns så bra nu när de är jag och Mari som håller i allt detta som har med kosten att göra. Förr blev man liksom lite motarbetad utav den övriga personalen.

I dag jobbar man eftermiddag 14-21, torsdag 7-16 och fredag 7-14. Sen ledig helg får väl se vad man hittar på då.
På fredag efter jobbet ska jag gå förbi hos min guddotter och ta en fika eftersom mamman fyller år då hoppas på en liten bit smörgåstårta jag. Hon gör så goda sådan så man kan äta ihjäl sig på dem fast man är mätt så tar man gärna en bit till.

Har även sätt igång en fas i mitt rökande minskat ner till max 15 om dagen from i måndags för jag rökte nog mer inna dess. I går så rökte jag endast tio så hoppas att detta fungerar så man kan sluta innan januari när de är noll tolerans för oss rökare inom vården.

Nä om man ska ta på sig lite sköna kläder nu då och gå ut på en promenad i de fina höstvädret vi har i dag och njuta utav lite frisk luft.
Ha en bra dag mina läsare.


10-10-09

Jaha då var de snart dags att bege sig ner till jobbet då. Jobbar 13-21 i dag, 7-16 i morgon och 7-14 måndag. En skön helg är de här =)

Badrummet är klart äntligen bara badkaret som ska in på måndag sen alla våra saker som jag ska försöka få plats med där inne. Vill ej ha skåpet kvar nu när de blev rustat - fast lär ställa in de så länge tills vi köper en bänk eller nått att ha där inne.

Gårdagen blev en sväng ner på pizzan Maud (Magnus syrra) och en kompis till henne kom över och de satt och drack lite sen ville de ner så jag följde med dem ner en timme sedan gick ajg hem och la mig vid halv tolv kom jag väl till ro.
Har ont i mitt vänstra öga också tror de är nån inflammation eller nått på g där svullen under ögat så de ser ut som jag åkt på en smäll.

Nu ska jag gå och koka lite kaffe innan man ska gå iväg.

Ha en bra lördag.


MÅNDAG

Sitter här och lyssanr på lite Takida nu och bara myser utav lugnet som är i trappen. Vårat badrum ska vara klart på fredag fick jag veta utav ena killen i dag. Gud så skönt de ska bli att kunna få tillgång till rinnande vatten igen.

I dag har jag tvättstugan nu på morgonkvisten så är den gjord sen har jag den på fredag igen då jag ska bädda rent samt ha en städdag om det fungerar. Beror ju lite på när de blir klara med allt fast fredagar går de hem 13:00 har jag märkt.

Jobbar vecka framför mig nu samt helgen.
Mån 13-21
Tis 7-14
Ons 7-16
Tor 7-14
Fre Ledig
Lör 13-21
Sön 7-16
Sen jobbar jag även måndag eftersom jag är ledig fredag.

Gissa om man kommer att njuta i helgen av att kunna få ta sig en dusch här hemma i lugn och ro istället för att ta en dusch på jobbet sen ut i den kalla luften för att ta sig hem.
Håll tummarna nu att de hinner med allt som de ska.
Nu först kom de in i vår lägenhet i dag så nu får de snabba sig lite *S*

Nu ska jag ner till tvättstgan och se om tvätten är torr så man kan vika undan den och få lite ordning i alla fall i alla den här röran som man levt i nu ett tag.

Ha en underbar måndag på er.


10-10-02

I går var jag ut med en go vän som jag ej träffat på bra länge och hade skoj som bara den. De lär vi göra om snart igen gumman♥
Vi satt här hemma och poppade lite musik från "våran" tid från förr *S* pratade lite minnen från förr och åt lite mat - fläskfilé, pommes samt beasås. Drack lite gott gjorde vi också. De va ju inte hundra bestämt om vi skulle gå ut, men så blev det. Hon fixade till mitt bångstyriga hår och det blev jätte bra, samt drog på mig lite smink. Träffade på ett ex ute som smörade på bra trots att han är förlovad han också. Jag sa åt honom att ringa i dag när han va nykter och än har han inte ringt *S* Men de är ju som vanligt när de gäller den där killen.

Nu sitter jag och tar en smirnoff och ska sätta igång lite musik på datan tänkte jag. Får väl se om Magnus syster kommer över och tar ett glas vin med honom, jag vill ej ah vin tar de som finns kvar i kylskåpet från igår hellre jag =)

Ha en bra lördag kväll.


10-10-01

Jaha då va vi inne i oktober månad redan då. Och kallt börjar de bli på morgonen samt kvällarna nu känns när man cyklar fram och tillbaka till jobbet - tur att man inte har så långt.

I dag har jag vart in till mamma på Brynäs och fikat frukost - kaffe och fralla. Gick sedan och solade med en vän.♥ Som jag även ska träffa senare i dag - vi ska äta lite gott och prata och lyssan på lite musik och ha allmänt skoj. Efter solningen så gick jag åter hem till mamma för att få mig en dusch som va välförtjänt.

Nu sitter kaklet i badrummet i alla fall så nu kommer väl inredningen på plats nästa vecka för badkar monteras bara in måndagar stod de *hoppas* Så att allt snart är klart så man kan städa utav riktigt här hemma. Visst går ju med dammsugaren lite då och då men de blir ju inte riktigt rent utan att man får skura utav golven.

Nu väntar jag på att Magnus ska sluta så vi kan åka och handla lite mat till ikväll samt lite mera.

Ha en underbar fredag för de ska jag ha♥


RSS 2.0