SÖNDAG

Jaha snart dags att bege sig till jobbet sista gången för den här helgen - jobbar kvällen i dag har gått hyfsat bra under helgen fast både jag och Mari inte känt oss 100%. Men vi är ju typ team bäst att jobba ihop allt bara flyter på.

I morgon ledig ska då ta mig en promis in till mamma och fika lite. För de är ju enda dagen jag är ledig och kan göra de på. Till helgen åker vi ner till Södertälje och hälsar på Magnus bror och tant med barn. Lär ju kolla hur de bor nu sedan de flyttat till hus.

Skönt med eftermiddag idag så man kunde ta´t lugnt här på förmiddagen - lagat ordning en lasagne så nu finns de matlådor under veckan som kommer. Lär väl ta och tänka till nå mera mat under veckan som kommer men har just nu stillestånd i hjärnan =)

Nä go vänner nu ska jag ta mig en kopp kaffe i lugn o ro innan de är dags att bege sig mot jobbet - magnus har åkt ner till hallen och kolla på matcher han.

Ha en bra söndag.


FREDAG

Jobbar helg framför en fredag kväll, lördag dag och söndag kväll. Känner inte alls för det här kan jag lova känns som en ångvält kört över mig, men de är bara att bita ihop de finns inga vikarier att få tag i säger de på PFV fick jag nyss höra utav en kollega.
Vi sliter väl på i helgen hon och jag då fast bägge är halv dåliga, tur att de finns alvedon säger jag bara - ladda fickorna med det innan man går iväg i dag.

Hoppas att man känner sig hyfsat pigg på måndag så man kan ta en promis in till mamma då har ju inte vart dit på ett tag nu och de fick man ju höra när man ringde henne igår.

Men de hon inte fattar är att när jag väl är ledig från jobbet då har jag ett hushåll att ta hand om jag också som alla andra. Jajaja, de är inte mycket att göra åt hennes gnällande hhon är sådan som person så de är bara låte henne hållas.

Nä nu ska koka mig lite the och ta nån skorpa till de sen bara vila så man orkar med helgen på jobbet.

Ha en riktigt bra helg alla som är lediga.


11-01-24

Hade super skoj i lördags med tjejerna. Kanon roligt att träffas och bara prata massa skit och bara vara för en kväll.

Jag, Angelica och Inga satt ju här förre och snackade en massa och lyssnade på musik. Skulle ta 21:50 bussen men när vi väl kommer ut på gatan så ser vi bussen åka så de blev ju taxi ner då i stället. De är ju så att när man har roligt så försvinner ju bara tiden. Kom ner och där väntade vi på Millan som kom strax efter oss.

Träffade på en arbetskollega ute samt en kompis som jag tyvärr inte har så bra kontakt med nu mera men visst vi pratar ju när vi ses men mer är de ju inte heller.

Mycket folk var det där också så man såg vissa roliga filurer - de va möhippa och svensexa på g.

I går så vart det hallen från strax efter elva till halv fyra ungefär frö Magnus hade ju match hemma då så jag följde ju med ner för att kolla på den. De vann överlägset mot Delta så nu vet vi ju vilka som är mästare i hallen.

I dag så vaknade jag vid tjugo över åtta skönt att få sova ut ordentligt efter en lördag med lite sömn. Nu väntas en ny arbetsvecka inklusive helgen.

Ha en bra vecka.


UTGÅNG

Blir de ikväll med Angelica, Inga som kommer hem till mig först sen så ska vi möta upp Millan på stan sedan. För hon kunde tydligen inte komma ut hit förre tyvärr.

Inga har ju vart och spelat bowling match i Söderhamn och damerna vann GRATTIS min älskling har också spelat i Falun o Borlänge idag - de förlorade dess värre första sedan oavgjort i den andra matchen. Men han gjorde bra ifrån sig i den andra matchen såg jag nog ;-)

Själv så har jag hjälpt grannen att handla i dag - hon har ont i sina ben efter 24 timmars kryssningen hon och hennes syrra va på i veckan. Sedan efter det blev det en promis upp till Södra och en fika hos Linda.

Nu bara väntar jag på att älsklingen och Inga ska komma. Inga ska åka med honom hit från stan. Sen så ska jag skjutsa iväg honom på fest på Cesars innan Angelica kommer hit.
Hoppas på en trevlig kväll ikväll i goda vänner sällskap!

Ha en bra lördag mina läsare.


11-01-21

Jaha fredag och man är tre dagars ledig - ska bli skönt de. I dag sov jag ända till nio skönt va de att få sova ut ordentligt.

Undrar sa flundrar vad man ska hitta på i helgen då. I morgon så har ju Magnus match han ska va nere på hallen nio sedan när han kommer hem så ska han bort på fest. Vad ska jag hitta på då´rå? Funderar om man ska hänga på några utav bowlingtjejerna på fest jag, men har inte riktigt bestämt mig ännu.
Ska nog ta mig förbi hos mamma också nu under helgen.

Annars så vet jag inget nytt under solen eller ja den lyser ju med sin frånvaro den.

Ha en bra helg.


11-01-19

Jaha då har det gått tio år sedan man fick sitt underbara älskade barn då. Han blev tio igår min lilla kille - som numer är stora killen.

Jobbar och har knappt nån fritid o när man väl är ledig från jobbet då är de en massa annat som MÅSTE göras. Och mera måsten blir de väl med tiden, mamma har ju blivit sämre nu så hon ska påbörja dialys. Så man ska väl ta hand om handling och lite sådant åt henne med snart.

Har blivit dålig på att skriva nu igen men de är väl så att man inte har något utav intresse att skriva därav att de blir sällan.

Man få väl passa på att njuta de fåtal gånger jag skrivit något.

Är hemma på rast nu ska tillbaka till 16 och då se hur vi lägger upp kvällen på jobbet de är ju sjuk personal så vi lär göra om planeringen ikväll totalt.
Nu blir de en kopp kaffe och en cigg. Ha de bäst.


11-01-05

Ja tiden bara ränner iväg som vanligt. Har snart haft min son här i tre veckor ♥. Men på fredag är de slut då blir han hämtad utav pappa sin :(
Tur att de inte dröjer länge tills de är sportlov de har de ju vecka nio.

I dag har vi bara vart. Skönt att ha sådana dagar med. Han sitter nu och räknar matte han ska göra klart boken innan de kommer åter till skolan på måndag. Men de är ingen större fara - han är snabb när han väl är koncentrerad på det han håller på med. Mammas duktiga kille.

De har snart gått tio år sedan jag födde honom. Satan vad tiden rinner iväg, hur många år har han inte bott nere hos pappa sin redan också. Vill på sätt och vis ha honom tillbaka hit men förstår honom att han vill bo hos pappa med. Där har han ju kompisar som bor tätt intill, men skulle han bo här så fick han ju tillbaka sina kompisar från sexårs också.
Ja ett litet problem det där.

Ha en bra onsdag för de ska vi fortsätta ha här hemma.

Kram


3 januari 2011

I dag så har jag städat bort julen totalt här hemma. Granen åkte ner redan förra veckan den men idag så rök gardiner, stakar och stjärnor. Så nu är de bara att invänta våren så man kan putsa utav fönstren ordentligt och sätta upp fina vårgardiner. Har visserligen bytt gardiner överallt förutom i vardagsrummet för där lär jag ha hjälp om jag ska få upp dem igen.

Nu ska min son ringa ner till Hampus och se om de kan leka lite ute i dag.

Jobb nu resten utav veckan; tisdag 7-14, onsdag 7-21, torsdag 14-21 och fredag 7-14. Så nu blir de två förmiddagar Felix får klara sig själv igen men det går ju så bra de så. Han är ju trots allt tio år snart den 18:e blir han de. Mammas stora pojken nu.
Torsdag och fredag är Mangnus ledig så då slipper han vara ensam i alla fall.

Nä nu ska jag gå och ta mig en kopp kaffe, så man håller sig vaken känner mig helt slut i kroppen efter allt städande och klättrande på stolar för att få upp gardiner.

Ha en bra måndag mina läsare.


RSS 2.0