ONSDAG 25 MAJ

Skönt att jobba två kvällar på rad efter den här helgen. I går gick jag in en timme tidigare och satt med nya leverantören till våningen och fixade med listor. Tack vare Susanne så fick vi fason på det till slut, nu återstår bara att man ska komma in i detta system så att de flyter på bra. Satt mellan 13:00-17:00 med att få ordning på allt.

Kom hem och då hade Magnus dammat, dammsugit och torkat golven och lagt på mattorna som jag tvättade förra veckan. Han tog nog åt sig utav de jag sa härom dagen att han vart hemma hela söndagen och inte gjort någonting. Verkar tjurig över de i förrgår men igår pratade han lite i alla fall och i morse så kom han in och gav mig en puss innan han åkte iväg.
Han lär ju kunna ta kritik - f*n en annan jobbar häcken utav sig även under helgerna medan han är ute och roar sig var och varanna kväll.

I dag sov jag länge trots att jag gick och la mig tidigt igår kväll efter att kommit hem och tagit en ducsh men man är väl slut i kroppen efter heldagsturen ännu.
Skönt att få vara ledig två helger nu på rad igen.
Nu på lördag bär det utav till Eckerö som sagt hoppas på fin väder då, efter de är de 40 års fest också ju.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe på balkongen sen bara vara innan de är dags att dra till jobbet igen då, de känns som om man mer eller mindre bor där nere.

Ha en bra dag!


LÄNGE SEDAN

Väldigt länge sedan jag skrev nått nu men har ej tid med nått bloggande nästa får ju tiden på dygnen knappt att räcka till ändå än mindre till att sitta här och skriva när jag ej har nått att skriva om.

Har en fruktansvärd ånger pga att jag ej har ringt, vart ner o hälsat på min guddotter på evigheter heller men som sagt att få tiden att räcka till verkar omöjligt ibland. När man väl är ledig så vill man bara vara för att orka med resten utav arbetspassen som väntar. I helgen har jag haft mitt hästskift heldag på lördagen men helgen har gått kanon bra men det beror ju på vilka man jobbar med det där också. Har en helg till kvar innan man går på nattskiftet igen, men de är också en bra helg med bra kollegor - bara ingen tar semester eller är sjuk så. Eller ja de kan de få vara bara vi får in bra och vana vikarier så att jobbet flyter på så.

På lördag är de dags för Eckerö med ett par från jobbet sedan är de 40-års fest när man kommer hem. Hua den dagen kommer att bli lång den känns de som. Undrar om man ska hoppa av i Skutskär på vägen hem då det är där festen är men lär kolla upp vart jag ska göra utav mina varor först bara sen se om nån från festen kan hämta upp mig då.

Nu ska jag göra mig klar för ska in en timme tidigare idag och fixa med beställningar då vi fått ny leverantör till jobbet.

Ha de bra mina läsare.


RSS 2.0