EN VECKA

Har nu gått sedan jag kom tillbaka på dagturer och kan väl säga att denna vecka har vart helt okej faktiskt riktigt skön om sanningen ska fram. Speciellt i dag har de bara flutit på så himmla bra trots lite strul i morse men allt löser sig ju om man bara tar de lilla lugna *S*

Nu är man ledig i helgen sen nästa helg så välkomnar vi tillbaka Sussi på våra pass så skönt att få henne tillbaka på helgerna när de är så sårbart och man är så beroende utav den andra som man jobbar med.

Nu ikväll blir de snart bara soffan och slappa.
Magnus är hos grannen han och tittar på friidrott *suck* Jag är noll intresserad utav de så jag stannar här uppe istället jag ska kanske slänga igång en film eller bara vara.

Ha en bra helg min läsare.

Kram


HÖSTEN

Är nog här för att stanna nu tycker jag det verkar. Tempraturen sjunker snabbt nu och regnet hotar överallt om man ska lyssna på metrologerna på tv´n i alla fall.
Fast det kan ju vara mysigt nu under hösten med man tänder lite ljus när man sitter i soffan och kollar på tv´n under kvällarna. Snart dags att ta en fönsterputs här hemma och byta lite gardiner så man känenr att de är fräscht.

I går var vi ut och åt på Kungshallen och alla var nöjda och belåtna efter det ;O) Vi gick vidare upp på Söder medans mamma tog bussen hem. Fast vi var hemma i skaplig tid här i Bomhus i alla fall tog 20:20 bussen från stan hemåt.

I dag har vi vart ut till Siba och hämtat Magnus telefon som vart in på lagning. Sen bara hemma och myst. Gjort pizza var och en komponerade ihop sin del själv så man fick vad man ville ha på. Gott blev det finns kvar nu så vi kan ta lunch i morgon innan vi far i väg med sonen.

Kors i taket så har jag faktiskt kört våran bil en sväng nu under veckan. De gick ovanligt bra för att vara flera år sedan jag körde en växlad bil. Två motorstopp dock men de händer ju även att Magnus får de så :)
Får väl se om det blir så att jag kör ner i morgon så får han köra hemåt eller tvärtom.

Snart ska jag och sonen kolla på Sommarkrysset de är ju säsongs avslutning där också så då är väl hösten här?

Ha en bra lördag kväll mina läsare och ge gärna kommentarer om ni ändå är inne och läser.

Puss o hej♥


SNART DAGS

Att återlämna sonen till pappa efter att ha haft honom här i två månader. Satan vad tiden gått fort tycker jag. Vi har hittat på en massa skoj den här sommaren - vart i Ockelbo på marknad, badat en hel del, semester ner i Stockholm, sommaryran hann vi också med.
Nu är de sista dagarna han är här. Ska gå ut och äta på fredag sen lördag blir de pizza här hemma som vi lagar tillsammans. Söndag då är de dags att åka ner med honom till Sura för han börjar ju skolan på måndag 23/8.

Och till råga på eländet så påbörjar jag dagskiftet då igen också. Men de är väl bara att bita i det sura äpplet och gå tillbaka har ju inget annat val. Ska banne mig söka natt nästa sommar med och får jag inte på detta boendet så söker jag mig väl nån annanstans.
Har trivts som fisken i vattnet med att jobba nätterna.

Nu väntar jag bara på att gubben ska komma hem han är med sin bror i dag och kollar vad han jobbar med. När han kommer hem så ska vi i väg och handla lite senare blir de grillning nere hos grannen.
Sonen är redan där nere han gick precis ut med hennes hund. Ska strax ta och ringa upp honm så vi kan äta lunch ihop.

Lite bättre väder i dag iallafall. Solen skiner lite till och med men grymt fuktigt ute fast de kan ju inte bli annat heller när de regnat i över 24 timmar i sträck.

Ha en bra torsdag mina vänner.

Kram på er♥


REGN, REGN O ÅTER REGN

Verkar inte finnas ett slut på detta regnande har hållt på sedan igår eftermiddag nu och de bara fortsätter hela tiden inget uppehåll så långt ögat når.

I går var vi nere hos grannen hon fyllde år satt där och åt ostbricka med henne och pratade lite skit i allmänhet bara.

Chefen ringde hon med och erbjöd mig jobba i dag 7:30-13, men de tog endast fem minuter så ringde hon upp igen och sa att jag inte fick ta den turen för de ska kolla runt i kommunen först om de finns resursturer över nånstans innan de kan erbjuda mig ett pass.
Så blev ju inget jobb i dag då.

Har vart ut till Valbo en sväng och handlade två par mysbyxor samt en munkjacka åt mig själv samt två filmer också.
Kom hem och kollade på en film Case 39 den va bra. Men vi har de bägge som vi köpte i dag kvar att se på ska väl ta och kolla på dem starx. Nyss ätit sen middag kyckling med ris. Sitter här nu och tar mig en kopp kaffe.
Ska slänga mig i soffan nu och glo på tv´n och bara vara.

Ha en bra kväller.

Kram


JAHA DÅ VA DE KLART DÅ

Har gjort mina sista nätter nu i helgen och de har vart lugna visserligen fredagnatt larmade de ganska mycket men de senaste två nätterna har de knappt vart ett enda larm.
Sa till chefen i morse att om de krisar så kan jag jobba tisdag till fredag, för redan i morse så va de stor kris uppe på tvåan. Ja hur f*n ska man orka med att komma tillbaka till dårhuset som de är där på dagtid? Har ju fått en ny kund i dag som är ett strå värre än den vi hade.

Nu håller man på i tvättstugan.

Har en grinig karl i huset också. hade ju råkat tagit fel matlåda i dag när jag vaknade och efter att han märkte de har han vart tjurig. jag gick ner till guddotter med familj en stund bara för att få komma bort jag. men han va lika när jag kom tillbaka och efter middagen så la han sig på sängen och där ligger han ännu.

Jag är super trött just nu sov bara fyra timmar idag. men snart är de kväller ska lägga mig i tid utifall att telefonen ringer i morgon bitti, fast jag tror inte att jag får jobba har gjort mina timmar. Men man ska ju aldrig säga aldrig när de gäller den där arbetsplatsen.

Nä nu blir de en cigg.

Ha de bäst!

Kram


SISTA NÄTTERNA :(

Ja tyvärr nu är de tre nätter endast kvar för min del - tråkigt men sant. Sa till chefen i onsdags morse att jag tyckte att nätterna passar mig bättre än dagturer. Hon blev lite paff så som övrig dagpersonal som satt där men nu finns jag med på listan i alla fall om natt tjänst. Fast det är fem stycken förre mig där också.

I går va vi ner på Sommaryran och gick där i timmar runt runt Felix var nöjd när vi kom hem vid 22-tiden tror han inte mer än hann lägga ner huvudet på kudden så sov han gott för han sov ända till kvart i nio i morse.
I dag är han hos mormor och ska sova där så i morgon kan man sova utan dåligt samvete ett tag i alla fall, fast jag har ju oftast klivit upp runt tolv snåret jag även när Magnus har vart hemma.

Nu ska jag ta och kolla av "fejjan" lite innan man ska göra sig redo för natten.

Ha en bra fredag mina vänner.

Kram


JOBB

Så nu var man tillbaka på jobbet igen då efter nästan tre veckors ledighet - skönt att komma tillbaka på ett sätt men nu har man nedräkning på nätterna snart är de slut på de för den här gången.
Jobbar ju endast sex nätter till innan man ska gå tillbaka på dagschemat igen.

Gick bra i natt som var i alla fall en lugn natt visst de finns ju att göra men de tar jag hellre än att bara vänta in timmarna.
I natt ska jag ev beställa lite mat åt kunderna beror på om dagpesonalen hunnit fråga runt om vad de vill ha att äta. Samt att jag ska beställa torrvaror för de veckor som är kvar innan man är tillbaka på dagturerna.

Nu ska jag lägga omkull mig en liten stund i soffan har endast sovit fyra timmar idag så börjar känna mig en aningens trötter nu.

Ha en bra dag.


RSS 2.0