JOBBAR HELG

Jaha då var de dags för en arbetshelg igen då, i dag 14-21, lördag delad tur och söndag 7-16. Har nyss vart in till mamma och plockat undan gamla tidningar och lagt upp posten på bordet, vattna på blommorna lite - hon får komma hem i dag efter nästan två veckor på sjukhuset. Grr, varför ändrat om den här sidan så man inte kan få skriva med fet och kursiv stil nu då? Jaja, nu ska jag lägga omkull mig och vila så man orkar med helgens pass känner mig febrig nu igen. Ha en bra helg!

Sjuk

Ja i dag har man inte gjort mycket. Klev upp vid halv nio sen åkte jag i väg o handla lite åt lite lunch sen somnade jag utav på soffan. Märks att man inte är hundra i kroppen. Känner mig fortfarande trött fast jag sovit flera timmar.
Nu ska jag försöka gå ut e stund så man inte somnar igen. De är ju strålande sol ute :)
Han har släppt de där nu i alla fall de gjorde han igår.
Ha en bra dag!


Tele2

Jaha igår strulade tre's nät o nu är de strul med tele2 just i Gävle om man har hemtelefoni via bredbandet iaf. Har vare sig en hemtelefon som fungerar eller ett internet :/ Får väl se om de är färdigt till imon kväll, de sa så när jag ringde att de skulle fixas till 18 tiden i morgon.
Annars så har dagen vart till belåtenhet var ut på stan med personal o kunder i dag. Var lyckat förutom vissa omständigheter, men de tar vi så gärna vi är ju där för deras skull.
Hemma är de fortfarande dåligt o nu är han hemma resten utav veckan oxå suck.
Jaja inget att göra åt den saken.

Ha en bra onsdag kväll!


Testar

Måste bara pröva nu när man har en app för bloggen o den verkar ju fungera bra.


TRIST...

Ja här är de lika trist som i söndags ännu. Han svarar endast på tilltal han tilltalar inte mig först, undrar hur länge han ska gå omkring och vara tjurig nu då??
Som jag sagt åt en väninna jag ska stå ut varenda helg med att han festar och blir full, går ner på pizzan - fast som jag även sa de kan jag inte säga åt honom för då får jag bara ett spydigt svar att han kommer i alla fall hem i tid han.
Jaja alla kan vi göra misstag, glömma telefonen brukar jag då aldrig göra men tyvärr så gjorde jag de i lördags då. Blev en aningen stressigt när taxin kom hade ju nyss hällt upp grogg och var inte riktigt klar alla heller. Sedan efter allt spill så låg min telefon i hörnet utav soffan vilket den aldrig brukar så därav att jag glömde den också.

Ingen idé att älta i detta. Jag låter bara han vara så får man väl hoppas att det går över snart. Får väl se hur de är i morgon då vi lär åka i väg och handla. Är han tjurig så får han komma hem först så tar jag bilen/bussen senare ensam i stället.

I morgon så ska personal plus en hel del utav kunderna gå ut och äta lunch på restaurang nere på stan hoppas på en trevlig stund då.
Sen är man ledig på torsdag ska då passa på att städa utav här hemma och är de så här fint väder ska jag även passa på att ta en långpromenad tänkte jag.

Ha en bra tisdag kväll. De ska jag ha i min ensamhet - han är på handledarutbildning nu för att bli godkänd för att få övningsköra sen har han träning i bowling till tio tiden.


KRÄFTSKIVA

Ja vi hade en liten kräfskiva i lördags. De va trevligt här hemma, hände dock en liten olycka eller rättare sagt ett par olyckor. Spillde ut lite gott på golven så de torkades utav i går när jag klev upp men de skulle behövas tas i dag igen känns de som. Men de får vänta tills torsdag då jag är ledig.

Nu är de en lång arbetsvecka med helgen inkluderad.

Hamnade ute på Bilagan och träffade på lite bekanta från förr. Hamnade även på en efterfest kom hem vid tjugo över sex på morgonen så nu är stämmningen här måttligt road. Mobilen hade jag glömt hemma dessutom så jag kunde inte ringa eller skicka mess heller om att jag hamnade på en efterfest.
Får väl se hur stämmningen är ikväll när man kommer hem från jobbet. I går så svarade han bara på tilltal, sa inget mera.

Trots att jag kom hem tidigt på morgonen så klev jag upp vid elva tiden i går och va vaken hela dagen sedan. Men framåt kvällen började jag frysa som en hund pga trötthet antar jag. Somnade nästan på en gång när jag la mig vid nio tiden.

Hoppas på en skön arbetsvecka nu. Onsdag så ska vi åka till stan och äta med våra kunder, trevligt ska de bli i alla fall.

Ha en bra måndag.


LÅNG DAG

I dag kommer det att bli många timmar på jobbet. Ska in två timmar tidigare och sätta mig vid datorn och försöka få ordning på en prisjämförelse från förra leverantören till den nuvarande leverantören utav sjukvårdslogistik.
De kommer nog att ta lite tid med tanke på att vi inte har någon prislista från förra, så jag lär gå igenom pärmarna från den tiden sedan jämföra med dagens prislista som vi har. Skriva detta i ett dokument som ska skickas till ekonomiavdelningen sedan.

Underbart höst väder är de ute i dag solen skiner och de blåser härligt i träden. Så ska nog ut på en lite promenix snart innan man blir inne hela eftermiddagen. Ska ju som sagt ner till jobbet redan 12:00 då och på börja mitt arbete. Sen är de bara att hoppas att jag hinner klart innan jag börjar mitt pass 14:00.

Nä om man ska ta och gå ifrån datan en stund nu då för man kommer ju att sitta vid en sådan ett apr timmar sedan.

Ha en underbra dag i solen.


REGN O RUSK

Ja verkligen  i dag regnar de mycket i går hade vi skurvis utav regn och i morgon ser det ut som om de ska komma skurvis också.

I går va jag till mamma med lite mat. Hon blir inlagd ett dygn from i morse för att de ska tida och väga påsarna vid dialysen. Hoppas att allt går bra och att hon inte får alltför tråkigt på sjukhuset fast hon gör ju förvisso inte mycket när hon är hemma heller.

Efter att ha vart hos henne så åkte jag ner mot stan och träffade en kompis vi tog en lite sen luncg på stan. Gott va de. Sedan gick vi runt lite innan de var dags för henne att åka mot jobbet och jag åkte hemåt.

Nu är de dags för att jobba två kvällar igen då. Hoppas på en bra kväll. De här är sista veckan Mari jobbar med oss för from fredag börjar hon på Bomhusgården. Tråkigt tycker jag för den här helgen som var är ju hennes och min och vi jobbar så bra ihop.

Ha de bra i regnet.


SNART SÅ

Är helgen avklarad bara ett kvällspass kvar nu ikväll. Helgen har gått bra vart ett lugnt tempo och vi har hunnit med allt vi ska och lite därtill.

I går när man kom efter en heldagstur så skulle jag ta mig en välförtjänt  dusch kliver in och börjar spola men de finns inget varm vatten så de blev bara till att blaska utav de väsentligaste delarna utav kroppen. Får hoppas att de finns varmt vatten i kväll när man kommer hem.

Ska väl ta och äta lite lunch om en liten stund - de blir två pizza slice från i går. Magnus kom hem strax efter mig och hade då köpt med sig en familjepizza så nu får man lite gotta till lunch innan man ska i väg och jobba då.

Ha en bra söndag!

BUFFÈ
Bjuder på en bild utav min älskade son från våran kryssning till Helsingfors i somras. Han om någon åt för priset man får betala för en buffé ♥


Bild...


Bjuder på en fin bild nu innan man ska krypa ner under täcket och sova sött så man orkar jobbet i morgon.


SER BRA UT

Som rubriken lyder så ser det bra ut i grafen just i dag när man kollar över vilka man ska jobba med under helgen. Bara hoppas att de håller sig så nu också.

Saknar dig mitt hjärta♥


JOBBAR

Ja nu är de dags för helgen med mitt hästpass nu då;
Fredag 13-21
Lördag heldag 7-21:30
Söndag 13-21:30
Snacka om att man kommer att vara helt död och slut i kroppen på måndag då man väl är ledig en dag igen. Efter den här helgen skulle man behöva ha två lediga dagar för att vila upp sig ordentligt. det tar ju lite tid innan kroppen tar igen sig.

Vaknade 07:40 i dag och kände mig ganska så pigg så de va bara att kliva upp de. Nu kommer väl förmiddagen att gå sakta bara för att man vet att man ska i väg och jobba.
Hoppas att vi fått in bra vikarier nu i helgen när de är två ordinare som är borta en sjukskriven och en som har semester.

Nä nu ska jag ta och kolla lite på Nyhetsmorgon sen ta och fixa lite frukost.

Ha en bra helg.


REGN IDAG IGEN


Regnet öste ner alldeles nyss. O till helgen har de sagt att de ska bli bra väder men de är väl bara för ett annan ska jobba då.


LEDIG

ÅÅÅ gud så skönt de va att få sova ut efter den eftermiddagen jag fick i går på jobbet, vart ensam med alla kunder ett tag där men till slut så kom en urgullig tjej från en annan våning och hjälpte mig röja i köket i alla fall.

I dag ska jag bara vara och vila upp mig inför hästpassen som kommer nu till helgen; fredag 13-21, lördag heldagstur 7-21:30 och söndag 13-21:30. Men de är bara att bita ihop och hoppas att de har löst sig med bra vikarier till helgen då de saknas två ordinare. Så att vi slipper sitta där och ringa in personal på morgonen.

Undrar om man ska dra fram städgrejor men orkar banne mig inte får hoppas att gubben ser i helgen att de behövs städas utav här hemma. I värsta fall så får jag väl ta de på måndag.

Ha en bra torsdag!




EN HÄRLIG HELG

Har haft en underbar helg. Lördag vart de Eckerö med ett par kollegor från K-lund.
Bjuder på lite bilder nu


Goda drinkar ;)




Underbart väder hade vi också =)



Hoppas att vädret kan fortsätta va så härligt ett tag till underbar höst ♥


RSS 2.0