TOMT I MORGON DÅ

I morgon så blir han hämtad vid tio tiden utav farmor och farafar, så då blir de tomt här igen fram till jul lovet då.
Veckan har gått så fort tycker jag.

I går var vi och överlämnade presenten till mormor och hon blev överlycklig över den, så de kändes ju bra de att man kan glädja någon som annars inte mår så bra.

I dag så blir vi bara hemma och är och myser. Sista dagen/kvällen på ett tag nu ju.

Ska ev ta bilen och åka till kvantum och handla mjökl så vi kan göra gröt i morgon bitti så han får i sig en stadig frukost då han ska åka hem. Har ej bestämt mig än bara, Magnus åkte nyss i väg med en kompis och hjälpte honom med lite sopor från en flytt.

Nä nu ska jag ta en cigg och lite kaffe.

Ha de bäst..


JIPPIE...

Nu är han äntligen här hos oss en vecka. Kul men ändå lite trist eftersom jag lär jobba vilket som men det löser sig ju ändå. Skönt att jag bytte bort min delad tur i lördags i alla fall och i går va de snälla kollegor som kom in på eftermiddagen som lät mig gå tidigare från jobbet. Tack snälla.

I dag har vi vart ner och bowlat på förmiddagen sedan hämtade vi ut mormors present/julklapp som hon kommer att få redan nu under veckan eftersom Felix åkt hem när hon fyller år. De blev två biljetter till Elvis forever så hon kan bjuda med någon vem hon vill.
när vi kom hem så åt vi lunch sedan så var det time att gå ut och möta upp Oscar så nu är han här och leker med Felix. de leker så bra ihop de där två vildarna. Marie komemr och hämtar honom vid tjugo i fem när hon slutat jobbet. Då ska vi äta sedan följa med Magnus ner när han tränar Felix ville de så då gör vi så.

Lär väl ta och försöka skärpa mig med bloggskrivandet har vart dålig på det ett tag nu igen. Men de kanske kommer igång igen.

Puss & kram


SNART SÅ

Får jag hem mitt barn och rå om honom en veckas tid lite tråkigt bara att jag ej har någon semester kvar att ta ut men det löser sig ju ändå. Han får vara hos mormor söndag till måndag sedan resten av veckan så kan han vara hemma eller med mig på jobbet om han vill. Ska prata med honom när vi hämtar honom på fredag.

Min granar har fått en tillrättavisning nu och alla i våran trapp fick utskick från förvaltaren i går att blir det mera störningar från dem ska vi ringa till honom på en gång eller till larmcentralen om de sker efter arbetstid.
De var ju inte kloka här natten till söndag; eldade upp sin bil på parkeringen samt krossade sin egen altanruta sedan va det ett jävla liv där på deras hundfan samt att de började bråka vid halv två tiden igen. Jag skulle upp och jobba var en aningens trött när klockan ringde på söndag morgon kan jag lova.

Jaja, nu jobbar man kväll i dag har ju mötes dag i dag, 7-16 i mon sedan ledig tom söndag då man går 7-16 igen.

Nu ska jag greja lite här hemma. Ha de bäst.

Puss & kram


TUSEN TACK

Till dig gumman för att du ställde upp och gav mig skjuts ut till Valbo i går så jag fick hämta hem min mobil som jag tappat ur jackan på resan hem i lördags.

Dagen i går var bara bra var ju hos dig från tidiga morgon tills efter att vi hämtat mobilen då jag var tvungen att vara hemma för att ta reda på en massa skit tvätt*S* Men det gick bra det med, skönt att det är gjort nu.

Lagade lita middag och försökte ringa min sambo men han svarade inte så de blev inget med att handla mjölk i går då, drack vatten till maten i stället. Han var tvär tjurig och konstig i går sa knappt halv sju till varandra. Ja inte vet jag eller? Om de är abstinesbesvär eller vad det är det handlar om. Han sa nått i att jag hade ju inte svarat på hela dagen men jag var ju hos dig. O han ringde ju inte till din mobil förrän strax vid ett. Suckar djupt.
Känns lite meningslöst att försöka kämpa när det bara är en som gör det också. han är ju jävligt bortskämd av mig sedan han kom in i mitt liv; maten serverad när han kommer hem, tvättar bäddar de enda jag har begärt av honom som han knappt sköter är städningen. Men ändå så ska han klaga och gnälla bara för att jag inte svarar i hemtelefon på en hel förmiddag och ändå så säger han att jag ska passa på att vara med mina vänner.
Han brukar i alla fall komma in och säga hej då på morgonen men det gjorde han inte i morse så ja som sagt jag vet inte vad som är på gång.

I dag är det jobb 13-21 fast det är utb 13-16 först sedan så jobbar jag från 6-21, i mon jobbar jag 716, torsdag 13-21 och fredag 7-15 sedan ledig helg igen. Ska nog passa på att vara hos dig då så får han rå sig själv den här griniga saken jag bor med.

Tänker på dig gumman, du vet vart jag finns tyvärr så blir det ju jobba nu igen då men det finns ju telefoner som tur är. O nu har jag ju åter min mobil oxå*S*

Puss o kram


LEDIG DAG

I dag har man vart ledig och inte gjort något speciellt alls, Tvättstugan 13-15 samt bäddat rent är väl det enda nyttiga jag gjort i dag.
Annars så har jag bara varit och de känns så skönt de med att ha en sådan dag efter helg.

Har det där förbaskade vardagsrumms fönstret kvar att putsa samt byta gardin men det får jag ta någon förmiddag. Ska be Magnus om hjälp med stången i morgon så kan jag ta det på onsdag förmiddag innan jobbet.

Jobbar denna vecka; tisdag 7-15, onsdag 14-21, torsdag 7-15 och fredag 7-14 sedan tre dagars ledighet.
Lördag åker jag och älsklingen över till Eckerö för att inhandla lite tobak samt ha en skön dag ihop, ska bli skoj det var ju ett tag sedan han och jag gjorde något ihop en hel dag.

Nu kommer snart min älskade son hem på visit också. Ska bli så skoj att få rå om honom en veckas tid. Tråkigt bara att jag lär jobba men det löser sig ju ändå, vi hinner ju med att göra saker ändå när jag är ledig samt kvällar och förmiddagar får vi utnyttja till max.

Nu väntar jag på att älsklingen ska sluta jobba så ska vi åka och ge bilen lite bensin sedan hem och göra middag. I dag blir det lövbiff, stekt potatis mums de för magen.

Ha de bäst!


LÖRDAG

Börjar ett idag skönt med sovmorgon tänkte jag i går när jag kom hem. Jo pytsan att det blev någon sovmorgon vaknade kvart över sex och har vart vaken sedan dess. Till saken hör att jag inte somnade förrän efter tolv heller pga av att en av grannarnas j-a hund stod och skällde samt ylade han började vid tio i tolv.
Nästa gång blir det att ringa störningsjouren eller nått. Det är ju nämligen inte första gången han håller på så här.

Har vart i väg och handlat lite på ICA Kvantum som behövs för matlagningen i morgon. I dag så blev de bara nudlar till lunch för min del. Sen så äter jag ju på jobbet i kväll om de är nån god mat då vill säga och om det blir nått över. I värsta fall får man ta sig en skål med kräm och mjölk eller fil.

Så snart är den här helgen avklarad med nu är det bara i kväll samt en delad tur imorgon kvar. Ledig måndag ska bli skönt att få sova ut då. Men jag vaknar väl tidigt då bara för att jag får sova ut eller så kanske jag har tur att kroppen känner sig trött så att jag får sova.

Ha en bra lördag.


ARBETS HELG

Japp då var det dags för ytterligare en arbets helg då och den ser inte alltför lovande ut när man kollat på schemat de saknas personal så nu hoppas jag bara på att vi får in deligerade vikarier på den raden under helgen.

Jobbar 14-21 fredag, 13-21 lördag och 7-21 söndag.

I går var man ledig och det var så skönt. Klev upp i tid vilket som för jag skulle ju ut till Valbo med Lindha och kolla runt lite. Handlade hem lite nytto grejor som deo, trosor, strumpor och ett par nya tofflor. var så skönt att bara få vara och strossa runt där ute. Det lär vi ta och göra om men då kanske en heldag som du sa när vi var uppe på Ö:B - med både frukost och lunch där ute. Tack för en trevlig dag gumman <3 Älskar dig!
Vi lär även ta våran bil och ta en tur snart jag får lov att ringa till dig nån kväll under veckan och se till att komma igång med detta innan snön faller.

Fast som de lät på Pontus så hade han tänkt köra upp honom så vi får väl se hur det blir med den saken. Kanske kan ta och göra som man gjort de senaste gångerna mötas upp i Sala och ta en fika där innan man kör hemåt igen.

I dag så sov jag till ca nio så skönt att få sova ut det känns i kroppen att det är tugnt nu på jobbet, man är helt färdig. Gick ner till grannen strax därefter och åt en rejäl frukost där hon hade kokat löksoppa och den är ju så god så de blev två skålar sådant samt två knäckemackor med ost på så nu skippar jag lunchen.

Nä nu ska jag ta mig en cigg och bara koppla av innan de är dags att gå till slaveriet ;o)

Ha en bra helg!

Puss & kram


RSS 2.0