BLÅSIGT

De blåser på bra ute i dag. Har vart ute på promenad jag på morgon kvisten, kan tydligen inte sova längre *S* Skönt ändå och ha de gjort så inget ont i att vakna tidigt. Bara skönt att få ut så mycket av dagen.
Satt nere hos grannen och drack kaffe när jag kom hem.

Nu bara slappa innan man ska till jobbet snart är man ledig igen. I dag ska jag städa åt min kund så att det är rent och snyggt där till helgen, hon har anhöriga som är lite kinkiga på det där. Bara hoppas att den som kommer att gå för mig inte blir utsatt för deras klagomål.

Min bästa vän mår inte alltför bra och jag förstår henne bättre sedan jag såg hur det va när jag va ner dit. Tänker på dig gumman! Du vet ju vart jag finns. Tyvärr så hann du ju inte komma upp nu på kaffe men vi kanske hinner träffas innan jobbet för en rökpaus eller nå sådant. Synd att han ska hålla på så där tycker jag.

Jobb i kväll 14-21, i morgon 13-21 och fredag 7-14:30. Efter jobbet blir det storhandling, sen hem och dona och greja lite packa undan maten m.m. Lördag ska vi ut till svärfar han skulle bjuda på mat så då slipper man ju i alla fall laga middag då.

Nä nu ska jag dra fram snabeldraken och dra av lite här hemma. Sedan fixa lunch.

Puss och kram

TORSDAG

I dag har man vart ledig och bara vart egentligen. Började laga till kalops på förmiddagen så medan den kokade åkte vi i väg och kollade in City Gross som öppnade i tisdags.
Visst det finns säkert massa fynd där men köttet var dyrt tyckte vi bägge. Sen att det är svenskt men vad då man pratar väl inte med maten inte? Inte jag i alla fall. Men vi ska kanske storhandla där i alla fall och sedan kompletera på ICA i fortsättning, fast jag tycker det är bättre att hålla sig till ICA jag men de får vi väl se.

Har nyss ätit så nu är man mätt och belåten i alla fall. Känner mig en aningens rastlös vet ej vad man ska hitta på för att få tiden att gå.
I morgon så är det jobb igen då; 13-21 lördag och söndag 7-16 sen ledig till tisdag då man går på kväll igen.

Ha en bra dag/kväll.

Puss o kram

SOL

En massa sol är det och skönt som bara den ute. Har nyligen slutat jobbet för i dag och har verkligen gjort ett dagsverk i dag - tagit hand om usk-förrådet och städat upp där så nu hittar man grejor där nere igen.
Nu väntar jag bara på att min älskling ska höra utav sig så vi får komma i väg och handla lite.

Provade ringa min älskade vän med men hon va på väg ut med grabben till pappa så vi får höras senare under kvällen vi i stället. De va ett bra tag sedan vi pratades vid sist nu igen. Men som jag skrev i min förra blogg det finns banne mig inte tid till alla nu längre. Jag vet åtminstone en som är jätte tjurig på mig men det får hon ta så är det bara. När vi väl är lediga vill i alla fall jag tillbringa så mycket tid det bara går åt till att vara ihop och bara vara.

Visst det kan tyckas att vi festar lite väl ofta men det är våra liv. Jag brukar ju kunna hålla mig så pass så att jag kommer ihåg i alla fall, visst det händer väl även att jag super omkull ordentligt emellanåt. Men även solen har sina fläckar*S*

Nä nu ska jag ta och sätta mig på balkongen och njuta lite av solen innan de är dags att bege sig mot affären.

Kram

HEJ HOPP

Ja vad ska man säga nu då? Har väl inte så mycket att förtälja. Mer än att jag känner ångest för att jag inte hinner med det som jag vill. Bland annat träffa mina vänner och där även min mamma. Jobbar ju heltid nu och när man väl är ledig så vill jag gärna vara ihop med min sambo då. Min ångest blir ju inte direkt bättre av att få höra att man aldrig kan träffas och att det var länge sedan man sågs, men tyvärr så tycker jag inte tiden räcker till. Jag har ett hem som ska tas om hand också på mina lediga dagar.
Sen så mår man väl kanske inte så bra som man vill påvisa heller och det vet ni som vet varför annars så får det förbli min hemlighet.

Torsdags så hade vi ju vårfest med jobbet och säger bara det shit vad skoj det var. Vi hade bokat Don Peppinon där vi satt och åt en massa god mat. Från början var vi 53 stycken men i slutänden av kvällen blev det sju stycken kvar. Hade hur skoj som helst.
Träffade dock på Mr X nu igen. Snacka om att han försökte smöra kom fram och fråga om jag fortfarande va ihop med den där killen jag hade i Furuvik under countryn förra året. Samt sa att mitt hår blitt så långt och fint m.m Ja de är så dags att ångra sig nu då, han har haft sina chanser han men då ville de sig inte så nu är det som det är. Är så glad över att jag har Magnus jag. Fast visst vi har våra stunder vi med, men så är de ju.

Nä om man ska ta sig lite kaffe och en cigg nu då innan man ska ta hand om disken. Jobbar i kväll 14-21 och i morgon 7-15 sen ledig torsdag för att sedan ha helgpass.

Ha de bäst!

LÄNGE SEDAN

Jag skrev nu, men har inte haft lust att sitta här och skriva heller elelr vad det nu en bra ursäkt är *S*

Helgen som var va jag ledig. Fredagen så  va jag med ner på pizzan en sväng sedan gick jag hem så åkte jag ut till Forsbacka till en vän som jag inte träffat på väldigt länge. Skulle ta sista bussen därifrån, men ja vi satt och pratade så missade jag den så det fick lov att bli taxi. Hua vad dyrt det blev och till råga på allt så tappade jag bort mitt busskort också som precis va påfyllt så nu får man gå om man ska ta sig nånstans tills lönen kommer om ca två veckor. Suck vad less jag blir på mig själv.
Lördagen så var det crusing så då va vi ner till Bischop vid fyra tiden och åt lite god mat och satt och tittade på bilar, sedan så gick vi runt lite och kollade det slutade på Bilagan för oss bägge, de va skoj att älsklingen va med också.
Söndag va bara slappar dag här hemma.

Sedan så har man jobbat måndag, tisdag ska jobba i dag med men börjar inte förrän två sedan jobbar jag i morgon med 7-14:30. Efter det bär det av hemåt då man ska laga nå lätt sedan ta sig en dusch sen så hoppas jag att älsklingen min kör ner mig till Don Peppino till 19:00 då vi ska träffas där med jobbet på en vårfest. Får väl se om jag blir kvar efter att vi ätit och så eller om jag åker med nån arbetskamrat hemåt det visar sig.

Annars så är allt bara tipp topp. Känns lite som om jag blitt nyförälskad på nytt<3 Visst vi har våra stunder vi med som alla har emellanåt, men jag älskar honom över allt annat.

Nu ska jag göra mig lite kaffe sedan lite lunch innan de är dags att gå till jobbet.

Kram

RSS 2.0